Şimdi Ara

Sizi Tony Hawk: Shred'in İlk Trailer'ına Alalım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Activision'ın Tony Hawk'ı eski günlerine döndürme isteği Shred ile çok had safhada. Geçtiğimiz günlerde ilk ekran görüntüleri yayınlanan oyunun göze çarpan ilk özelliği Cel-shaded grafiklere bürünmüş olmasıydı. Yorumlardan yola çıkar olur isem insanlar Tony Hawk'ın bu yeni hali yüzünden ikiye bölünmüş durumdalar.

Bugün Activision oyun ile ilgili ilk trailer'ı gözler önüne sunmuş oldu. Fakat video'dan çok Activision'ın oyun hakkındaki açıklamaları güne damgasını vurdu. Firmanın demeçlerine göre Tony Hawk: Shred'in hedef kitlesi 6-12 yaş arasıymış.. (!) Bu Skate'e karşı mağlubiyeti kabul etmek sayılmaz mı?

İçinde Tony Hawk, Lyn-z Adams Hawkins, David Gonzalez, Stevie Williams ve Chaz Ortiz gibi popüler kaykaycı ve snowboard'cuların bulunacağı Tony Hawk: Shred'in ilk trailer'ına aşağıdan göz atabilirsiniz; 

• 6-12 demek oyunu bıraktıklarının göstergesidir artık düzelmez toprağı bol olsun. cell-shaded grafikte harekete duyarlı olacağının göstergesiydi nedense harekete duyarlı oyunların grafikleri berbattan öte oluyor :D
  • sana katılmıyorum waltran.Bence bu oyun grafikleriyle övülsün diye değil,oynanı eğlendirsin diye yapılmış.Crackdown 2 nin de grafiklerinin cok guzel oldğu solenemez ama bence cok guzel bir oyun,eğlenceli bir oyun
  • ben grafiklere tapmıyorum zaten. harekete duyarlı oyunların grafikleri neden hep berbat bunu soruyorum ? tmm eğlencelidir ona birşey demem .ama eğlenceli diyede bile bile berbat grafik yapılmazki kardeşim. zaten 6-12 yaş kitlesi yani bu oyunu eğlenceli diye övmeye değmez 6 yaşındaki çocuklar için sonuçta
  • Activision işte her hafta daha fazla rezillik yapamaz diye düşünüyorum ama activision her hafta beni yalancı çıkarıp kendinide aşıyor.
  • aslında sen de haklısın :D
  • actıvısıon un en ıyı yada tek ıyı oyunu bence call of duty v bazı tony hawk oyunları cocukluk donemıme denk geldıgı ıcın oda... Call of duty nın de cılk ı cıktı.. Ben dort gozle respawn ent. In oyunlarını beklıyorum =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tüh yaşım tutmuyor..
  • n yani biz almayalim mi oyunu
    Peki Proving ground nasil
    oynayan var mi
    Benim acil tony hawk oynamam lazim ps3 te
    12 yasindan beri hastasiyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.