Giriş | |
|
|
|
26 Eylül 2005; 13:53:43
|
|
|
Arkadaşlar şu anda bisiklet almak isteyen seferihisar(diğer namıyla mad)şahıstan daha önce bilgisayar satın almak istemiştim.Bilgisayar fakir bir arkadaşımızın zorunlu ihtiyaçları için alacağımız bir yardım bilgisayarıydı.İlanı verdim ve kendisiyle cep telefonuyla konuştuktan sonra güvenip eft yapıp ürünü beklemeye başladım.Ama bir hafta bekledik ürün yok,bu arada arkadaş İzmir'de oturuyor.Neyse babam bunla konuştu ve bu adam dediki gel Kadıköy'e sana malı oradan teslim edeceğim.Babam gitti ve aradı ama orada öyle bir adres yok.Telefon açınca yüzsüz herif fena mı biraz gezmiş oldun dedi.Bu adama 290 YTL YATIRDIM,EFT EKLEYİNCE 310 EDİYOR VE BU ADAM BABAMIN BİR GÜN İŞİNİ ALIKOYDU.Ama ben bu adamın peşini bırakmadım.Adamın kimlik nosu ve ev tel dahil herşeyini öğrendim.Sonra evini aradım.Tabii bu adam sıkıştı.Yalan söylemek konusunda bir numaradır.İlkin bana ben banka kartımı kaybettim bulan adam seni dolandırmış dedi(sallamaya bak).Sonra biz bunun hesap hareketlerini gösterince ve ailesi de işin içine girince durum değişti.Velhasıl Allah düşmanımın başına böyle ahlaksız insan vermesin.Şimdi diyor ki ben bilgisayarı gönderdim bozuk çıktı yani yalanın bini bir para.Elimde tüm msn,mesaj kayıtları var.Sadece bir örnek vermek istiyorum ne kadar yalancı olduğuna dair: seferihisar: dolandırdıgıma pişmanın o zaman cok kotu bir durumdaydım su an asgari ucretle bir işe girdim odeycem butun borcumu babam kalp hastası rahatsız olsun istemiyorum msn icq verirsen konusalım helallasalım Bunların çok daha fazlasının kaydı var ama boş yazı ile konuyu dağıtmak istemiyorum.Adamla konuştuk ve dedim ki benim maddi durumum iyi değil senin paranı kredi kartı ile ödedim.320 oldu 400 YTL AYRICA BABAMIN İŞİ VARDI ONUN ZARARINDAN VAZGEÇTİM AMA BANA 400 YTL OLAN ZARARIMI ÖDE.Bana dediki ya asgari ücretli birisiyim.Ben sana ilkin 250 ödeyeyim kalanın gelecek ay öderim.Sonra da attığı mesaj da diyor ki sen tefeci misin benden faiz alıyorsun.Üzerinde 150 YTL hakkım var ve dilerim bu senden kat kat çıkar. Siz de dikkatli olun benim gibi herkesi dürüst bellemeyin.Ayrıca bu adamın turkcelltk ve birkaç tane daha kullanıcı adı var, benden uyarması. Adı: Gökmen Nalbant Oturduğu yer:İzmir Seferihisar Bu adamdam zararlı çıkan bana ulaşabilir,gereken her türlü yardımı yapacağım
|
|
|
|
|
26 Eylül 2005; 13:57:42
|
|
|
vay Edit: küfür etmeyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meke -- 26 Eylül 2005, 14:02:51 >
|
|
|
why
İkinci el mesajı:211
Katılım zamanı: 2 Mart 2004; Şehir: istanbul Turkey Durum: Forumda değil
|
 |
|
26 Eylül 2005; 14:07:15
|
|
|
küfür etsen az bile en güzeli evire çevire dövmek Edit: küfür etmeyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meke -- 26 Eylül 2005, 14:25:04 >
|
|
|
MySTyLE
İkinci el mesajı:122
Katılım zamanı: 7 Haziran 2005; Şehir: İzmir Durum: Forumda değil
|
 |
|
26 Eylül 2005; 14:07:36
|
|
|
boyle herıfleri..........bende izmirdeyim gidip gebertesim geldi.bende daha once baska bir forumdan birine 400 ytl kaptırmıstım ama artık akıllandım ve ınsanlara guvenım kalmadı.o yuzden once.parayı yada malı almayı prensıp edındım
|
|
|
26 Eylül 2005; 14:07:57
|
|
|
yau arkadaşlar forumda basbas bağırıyoruz iyice emin olmadıkça refarans istemedikçe tanımadığınız adamlara para yollamayın hatta babanıza bile güvenmeyin diye. alacağınız malzemeyi iyice kontrol edin test edin diye defalarca söylüyoruz ama kaile alan yok. bakın arkadaşlar ticaretin cilvesi çok acıdır. insanı baştan çıkartır. bu yüzden ticaretin içindede kendini bilmeyen sahtekar, dolandırıcı insan çok. güvenmeyin.. gerekirse atlayın gidin adamın yanına yada tanıdıklar vasıtası ile aldırın. HER ŞEYE DİKKAT EDİN.
|
Sermet EREN
İkinci el mesajı:51
Katılım zamanı: 3 Nisan 2005; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
|
 |
|
26 Eylül 2005; 14:08:24
|
|
|
ne gunlere kaldik... gun gecmiyorki yeni bir dolandirici cikmasin. gecmis olsun diyelim.
|
|
26 Eylül 2005; 14:08:25
|
|
|
izmir'den ne çok sahtekar çıktı bu aralar yahu!!! walla utanır oldum memleketimden
sorunsuz alışverişlerim veya tanıştıklarım: NİKNEYİME,NOSFERATU,CORNY,PCKURDU,PALET,NOUMAN,CEF,TOMYTOBİAS,GORDİNİ,AYKHUT,ANUBIS2005, KARTAL2339,VALS,NOOBSAIBOT,BABADAGİ,ZERKON,BRTANA,PSY_DREAMS,BÜLENT35220,KENES35,ESCOBAR35,ASMARA,EVRENEL,YASİNSAHİN, SAT,PLAKTON,TURRICAN22,MUCAK35,İLKAYCVS,TYRAEL99,COOLTI,MUMİ35,BURCO,CYBERDEMON,DKBİLGİSAYAR,SİYAU,MURATDM,KEZMİNA35, NATEN,KELEMİNABİ,WINGS35,HUKUKÇU,YUG2980,MURDERER_UTKU,COSETURCHE,S.S.S,SAHİNSANTO,QUAKER,HAYALSİNBANA,BARGOS,ASOSYAL, EKOBRAVO,CARDİOİZMİR,KEOPS,JAACKALS,POSITIVE,ENMİSAFİR,SAYGILI,*AXI*,BORCKAARTVİN,MJ_PELIT,AMONR,KARADEMİR81,AZİZ.ALPTEKİN,WEBBER,EKO35/5
|
|
|
|
|
26 Eylül 2005; 14:19:16
|
|
|
ARKADAŞIM GEÇMİŞ OLSUN. BEN DE ARTIK BU OLAYLARDAN SIKILDIM. SÜREKLİ MALZEME ALIP SATIYORUM, ALLAHTAN HENÜZ KARŞIMA NE BÖYLE BİRİSİ ÇIKTI, NE DE BENDEN ALDIĞI MALDAN MEMNUNSUZ BİR ARKADAŞIM OLDU. BU OLAYLAR YÜZÜNDEN ARTIK İNSANLAR BİZLERE DE GÜVENSİZ BAKAR DURUMA GELDİ. YAZIK DİYORUM.... NE DİYELİM, ALLAH ISLAH ETSİN. ARKADAŞLAR ÖNERİM BU DOLANDIRICILARIN NİCKLERİNİ İMZANIZDA YAZIN. İNSANLAR BİLSİN İSİMLERİNİ VE ALIŞVERİŞ YAPMASINLAR. SAYGILAR
|
YFatiH
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
26 Eylül 2005; 14:23:24
|
|
|
BU İŞE BİR AN ÖNCE ÇARE BULUNMALI DOLANDIRICI YÜZÜNDEN ALIŞVERİŞİMİZİ GERÇEKLEŞTİREMİYORUZ... Edit: küfür etmeyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meke -- 26 Eylül 2005, 14:25:39 >
|
|
|
|
|
26 Eylül 2005; 14:24:45
|
|
|
Hocam Geçmiş olsun. insan gerçekten de paranın gittiğine mi yansın yoksa böyle bir işle uğraştığınamı yansın. Yazık insanlarda haysiyet şeref kalmamış sanki bir kaç kuruş eline geçse dünyayı alacaksın o parayı mezara götüreceksin.
Olumlu Alışverişlerim: Acizim(cep telefonu aldım;e61 sattım), Bahadıralkanat(laptop aldım) Yusufcelik (d900 sattım), Garuda(Nokia tel aldım)., SonicBomb(toshiba laptop aldım). kendinibil (WİFİ CİHAZ aldım); burak9006 (laptop ram aldım, kartal_07 (kablosuz modem sattım.... vs vs vs... Sorunlu Alışverilerim; tenmy1984 (Klasik dolandırıcılık tekniği; para bulumadım, zor durumdayım. söz vereceğim, bu ay sonu tamam vs)
|
|
|
|
|
26 Eylül 2005; 14:25:58
|
|
|
Küfür etmeyin, ceza almayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meke -- 26 Eylül 2005, 14:26:17 >
|
|
|
|
|
26 Eylül 2005; 14:40:23
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: turnam tanımadığınız adamlara para yollamayın hatta babanıza bile güvenmeyin diye. alacağınız malzemeyi iyice kontrol edin test edin diye defalarca söylüyoruz ama kaile alan yok. HER ŞEYE DİKKAT EDİN. çok kaba bir laf bence babanıza bile güvenmeyin yazdıkların doğru ama bu lafından dolayı kınıyorum seni + arkadaşım geçmiş olsun sanada ...
|
|
|
26 Eylül 2005; 14:44:07
|
|
|
Burada alakadar herkese teşekkür ederim.Bu arkadaşı daha önce de mad kullanıcı adıyla dolandırılanlar da bilir.Benim uyarım artık birilerinin inanıp bu şahısı bu forumda barındırmaması.Eğer eskiden de bu arkadaştan dolandırılıp da parasını alamayan varsa bana ulaşabilirler,ev telefonu ve kimlik nosundan tutun nerede çalıştığına kadar her türlü bilgiyi vereceğim Düzeltme:Arkadaşlar burada bahsettiğim mad adlı şahıs forumda 1000deb fazla mektubu olan mad adlı kullanıcı değildir.Bunu yeni farkettim ve gördüm ki mad*** olarak 50 tane kullanıcı var.Kendisinden özür dilerim.Bu bahsettiğim dolandırıcıyı tanıyan varsa o kullanıcı adını buraya yazabilir.Ben forumda arattım,bulamadım.Tekrar arkadaştan bilmeden ettiğim suçlamadan özür dilerim(yani mad adlı 1000'den fazla mektubu olan arkadaştan bahsediyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalciruh -- 30 Eylül 2005, 13:21:31 >
|
|
|
Nikneyime
İkinci el mesajı:1017
Katılım zamanı: 29 Ocak 2004; Şehir: İzmir Durum: Forumda değil
 | | | |