Şimdi Ara

Citroen C4 2005-2011 (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.208
Cevap
35
Favori
1.041.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • genelde arabalar en az(benzinliler) için konusuorm 2500-3000dd aralıgında yakar..düşük devirlerde gitmek de yüksek yakıta sebep olur
  • kampanya 31.12.2005 te bitecek dediler sattılar bana
    hala devam ediyor
    boşu boşuna birde ocak vergisi ödeyeceğim şimdi
    1.6 sxpk nın vergisi ne kadar
  • ben fiatı yüzyüze konusarak aldım. hatta 34,200 dediler 92lige. hangi bayiden daha uygun alabilirim . istanbul yada anakaradan bana fiat verebilecek olan varnı. forumda gebzeden falan bahsedilmişti.
  • herkese selamlar..bu forum sayesinde c4 sahibi olanlar arasına dün itibariyle ben de katıldım.2 gün bir yorum yapmak için çok erken de olsa, şu ana kadar inanılmaz mutluyum.
    bu arada "müfo" kampanya bitmiştir arkadaşım,dün güncellemişler fiyatları.31.12.2005 e kadardı daha sonra bayram sonuna kadar uzattılar ve bitti.1500 ytl lik bir fiyat artışı olmuş kampanyalı fiyatlarda..
    bugün yolda yanımda toyota corolla sahibi olan birisi,bişe sormak istediğini belirten bir işaret yaptı ve aracaımdan memnun olup olmadığınıu sordu bu sırada trafik de akıyordu hafiften..ne diyim gururum okşandı biraz :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ars287duff

    fazla söze gerek yok buyrun
    Citroen C4 2005-2011



    Bu model seneye cıkarsa oturur aglarım
  • alheric 2006 sonunda golf gti ve opel astra GTC için rakip geliyo dermişim

    çıkarsa ağlamak ne kelime
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tilci

    32.915 fiyatla satışa sunuluyor sxkp 1.6. Bu fiyatı sizce ne kadar aşağı çekebilirim? Pazarlık payı genelde ne kadar oluyor? Bir de cam tavan yaptırmayı düşünüyorum okuduğum kadarıyla 1700 diyolar. Annem soğuk geçirir üşürsün diyor ama kolay gelsin herkese


    Daha dün yazmışım fiyatını. Bigünde 1500 ytl zam. Olur mu hiç böyle. Yeni kampanya yaparlar mı acaba?
  • mecbur yapacaklar, diğer markalar inanılmaz indirimler ve inanılmaz sıfır faizli kampanyalar yapıyor. e citroen yapmazsa kendi kaybeder bence. çünkü zaten pazarı düşük Türkiye de. tamam kalite çok iyi, dizayn süper ama biraz da tüketciyi düşünmek lazım.
  • cam tavan almadım hıyar gibi acaip pişmanım sonradan cam tavan yapılıyormu orjinal gibi ya bilen varsa bi zahmet ne kadara nerde...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yavuzhan26

    Sayın İverson,

    Duyduğuma göre Sıfır faizli kampanyalar bahar döneminde çıkabilir. İnşallah aracınızı kavuşabilirsiniz... C4 Sedanı da çıkacak. tabii ki C4 Hb'a daha çok yakışıyor...

    verdiğin bilgi için sağol kardeş, demek sedanı da çıkacak. dediğin gibi hb gibi tatlı olmaz galiba. ama tabi bakmakta yarar var.

    bu arada fiyatlar cidden zamlanmış ya, diğer markalar her gün fiyat kırarken citroen zam yapıyor. enteresan valla
  • Cam tavan için 1700 ytl verilir mi? Kaza anında daha riskli değil mi? içeriye soğuk yada sıcak geçirmez mi? Ayrıyetten bu cam tavan tamamen açılıp ta üstü açık araba gibi bir orjinalliği var mı? Biri bu konuyu aydınlatırsa sevinirim.
  • biraz önce bi arkadaşımın yönlendirmesiyle arkadaşıyla görüştüm. 6 aydır kullandığı cam tavan c4 ü varmış. biraz problem yaratmş cam tavan. iyiki cam tavan almamışsın dedi. içim biraz rahatladı. bu arada "0" faizli kampanya çok cazip bişey değil arkadaşım. sen peşin diye bir pazarlığa otur git bi bankadan çek kredini ve bu zevkten mahrum kalma derim.
  • ne konuda problem yaratmış anlayamadım? Cam tavan arabaya çok şık bir görüntü veriyor. Birisinde problem olmuş diye genelleme yapmak mantıksız.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: müfo

    bu arada "0" faizli kampanya çok cazip bişey değil arkadaşım. sen peşin diye bir pazarlığa otur git bi bankadan çek kredini ve bu zevkten mahrum kalma derim.



    ya benim sorunum farklı kardeş, ben manevi olarak faiz işine karşıyım. bu yüzden istemiyorum. yoksa çok cazip krediler var, dediğin gibi. gerçi yeni baktım citroen de çok cazip çok düşük faizli bir kredi kampanyası yapmış. ama dediğim gibi faiz işte biri de yanı bini de.
  • arkadaşın orta çıta tarafında açılma yapmış bayağı bi canı sıkılmış bunu yaptırmış ama tam randıman alamamış
    akabinde beyoğlunda itin biri arabanın tavanına bira şişesini çakmış veeee mafişşş
    bunun gibi sorunlar yaşamış
    bu arada genelleme yapan yokki mantıksız olsun tilci


    quote:

    Orjinalden alıntı: tilci
    ne konuda problem yaratmış anlayamadım? Cam tavan arabaya çok şık bir görüntü veriyor. Birisinde problem olmuş diye genelleme yapmak mantıksız.
  • Arkadaşlar 1,4 ün kokpit görüntüsünü koyabilirmisiniz. 1,6 lardan farklı mı?
  • C4 hakikaten çok güzel bir araç özellikle coupe modeli cam tavan olursa inanılmaz şık duruyor. Zam gelmeden krediye girse miydim diye hayıflanmaya başladım . Yurtdışında da Citroen atakta:


    2005 yılında Citroen dünyada satış rekoru kırdı...
    Yenilenen yüzü ve modelleriyle büyük çıkış yakalayan Citroen, özellikle robotlu reklamıyla büyük sükse yapan C4 modeli ve de şirin tasarımlı C3 ile 2005 yılında bütün dünyada toplam 1,400,000 otomobil satarak kendi tarihindeki en fazla üretim ve satış rekorunu kırmış oldu.

    Yeni açıklanan rakamlara göre tüm dünyada ilgiyle karşılanan modelleriyle Citroen,özellikle Fransız otomobilleri rekabetinin çok yoğun yaşandığı İngiltere'de 122,000 adet otomobil sattı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: müfo

    arkadaşın orta çıta tarafında açılma yapmış bayağı bi canı sıkılmış bunu yaptırmış ama tam randıman alamamış
    akabinde beyoğlunda itin biri arabanın tavanına bira şişesini çakmış veeee mafişşş
    bunun gibi sorunlar yaşamış
    bu arada genelleme yapan yokki mantıksız olsun tilci


    quote:

    Orjinalden alıntı: tilci
    ne konuda problem yaratmış anlayamadım? Cam tavan arabaya çok şık bir görüntü veriyor. Birisinde problem olmuş diye genelleme yapmak mantıksız.




    bu kadar dayanıksız mı cam tavan şimdi? bu ciddi bir durum. yani şimdi cam tavanda şüphe uyandırıyor. o yüzden söledim.




  • bilmeyen varsa cam tavan megane II gibi açılmıyor. yani sadece panoromik tavan. güzel durduğu kesin ama ben açılmadığını öğrendiğim an şok oldum ve cam tavan almadım. 2.si ise beyoğlunda arkadaşının başına gelen talihsiz olaya üzüldüm ama o hareketi normal tavanada yapsa farkeden birşey olmayacak yine bir sürü masraf...

    Cam tavan hakkında çok fazla fikrim yok ama sunrooflu araçlarda içeri rüzgar sesi hava girdiğini bizzat gördüm. alacak arkadaşlar iyi düşünsün. Görüntü çok güzel ama sonrası nasıl olur bilemem...
  • ya c4 sahibi arkadaşlar neden kimse buraya fotoğraf koymuyor. hekes aracının fotoğraflarını yayınlasa da biz de baksak, hangi renk, hangi döşeme falan iyi olur yani.
    bir de citroen sitesini artık ezberlememe rağmen fiyat listesinde bazı c 4 lerin yanında mb var. bu ne demek ya. bilmediğim için kendimi yedim bitirdim ama sormaya karar vedim. ne demek. bva falan otomatik demek. ama mb yi anlamadım ya. herhalde klima gibi saçma bir şey olamaz?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.