Bildirim
Crysis 2 - Central Station Demo Commentary
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cevat Yerli çok çalışıyor galiba tipe bak :) _____________________________ PSN: ZafeerTR -
çok güzel bi video bu oyun harika olacak ama maalesef ertelendi 2011 e ya:( _____________________________ -
mükemmel _____________________________ -
Cevat'ın tip çok feci kaymış _____________________________ -
Benim en çok merak ettiğim şey crysis 2 'de nuke olacakmı? _____________________________ Bolum Sonu Canavarı Hastası.. -
Umarım Türkçe Olur oyun yaw. _____________________________ Cooler Master HAF RC-912 Plus Performans Kasası |Foxconn A7DA-S AMD 790GX|AMD Phenom II X4 955 Black Ed. |MSI R6950 Twin Frozr II/OC|Team Xtreem Dark 8GB DDR3 1600MHz CL9|OCZ Agility 2 90GB 2.5 SSD|High Power Absolute 850W|ACER 21.5" Full HD|Altec Lansing FX5051 5.1| -
oyuunun motoru cryengine3. sanki film izliyormuşuz gibi bi hava katacak içine _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. -
oyun iyi olabilir ama sanki bana biraz karma karışık geldi kimin robot kimin senin adamın kimin düşman oldugu biraz karışık duruyor.. _____________________________ -
İşin içinde Türk olursa, ne olmaz ki? :) _____________________________ -
aynen katılıyorum arkadaşım işin içinde türk olursa neler olmaz ki :)) _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. -
süper video _____________________________ -
çok az kaldı sabırsızlıkla bekliyorum işallah nomed le davam ederiz namedi çok seviyorum sayko,prafıtda yanımızda olsun 1 deki gibi beraber yapalım herşeyi _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı