Şimdi Ara

KBRN Okl. ve Eğt. Mrk. K.lığı KÜÇÜKYALI İSTANBUL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
11.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sınıfı ULAŞTIRMA
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Gideceği Sınıf Okulu /
    Eğitim Merkezi TSK KBRN Okl. ve Eğt. Mrk. K.lığı
    KÜÇÜKYALI İSTANBUL

kimyasal biyolojik radyolojik nükleer okulu, varmı başka bundan olan? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mft1986 -- 10 Ağustos 2010; 2:53:36 >

• ben varım ama nası bı yer hıc bı fıkrım yok senle aynı durumdayız =) ıkmal ne iş yapr acaba acemılıkten sonra kalırmıyız hıc bı fıkrım yok
  • meslekle bi ilgisi de olamaz değil mi, elektronik mühendisiyim ben, mesleki olsa astek alırlardı galiba. sudan çıkmış balık misali resmen ya
  • yok meslekle alaksı ben seramık muhendısıyım nette aradım yapan da bısı yazanda yok gercı ıstanbulun gobegınde olcaz sorundegıl ama garıp yanı nukleeer faln bı yerde okudum bu bıo nukleer saldıralara karsı egıtım tarzı bı yermiş
  • yokmu baska kımse :d
  • Sanırım İKM. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI KÜÇÜKYALI/İSTANBUL burasıyla bizim KBRN Okl. farklı yerler. İşin garibi eskilerden KBRN okulu ile ilgili bi mesaj falan göremedim forumlarda/sözlüklerde.
  • farklı sanırım tam adresıne bakmak lazım onuda bulamdım gercı cok bulunan bııs degılmıs kbrn okularının ondan galıba pek kımse yok eskılerden yazan merak içindeyım sanırım teslım olana kadar bişi ogrenemıcez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kalabalık olmasa bari, şimdiden gitmek istemedim ben, bi pislik var burda :D
  • Ya arkadaşlar bende de aynı okul ama savunma taburu gebze/kocaeli
  • TSK KBRN Okl. ve Eğt. Mrk. K.lığı
    KÜÇÜKYALI İSTANBUL sınıfı piyade anlamadım gitti
  • Arkadaşlar ben de küçükyalı kbrn. piyade er. 4 kişiyiz sanırım. ben istanbulda oturuyorum.

şöyle yapalım. herkes şu bilgileri verebilir mi? neden buraya düştük bir bakalım. acaba yabancı dil falan mı?

isim: Aytaç

d.yılı: 1983

okul/bölüm: YTÜ İktisat

memleket: Tekirdağ

ikametgah: istanbul

y.dil belgesi: TOEFL
  • Bu arada ikmal maliye okulu ile kbrn tammen ayrı. ama ikisi de aynı kışla içinde.
  • belirli bi özelliğimizden dolayı dustumuzu sanmıyorum
    kutuk sıvas
    doğumyerı eskişehir/eskişehir
    Dumlupınar / seramik mühendisliği
    yabancı dil ile ilgili bi belge vermedım sadce anadolu lısesı mezunu
  • devrelerim bu işi ne dil le ne başka bişeyle ilgisi yok gerçekten. resmen biri oturmuş kafasına göre sallamış herkesi.
    elekrik elektronik mühendisiym, 86 lıyım, fatih turan ismim.kütük zonguldak, ikamet ankara.
  • slm bende küçükyalıya çıktım nerlerden gidiyorsunuz
  • bu kadarmıyız :d
  • İkm. Mly. Okl. ve Eğt. Mrk. K.lığı
    KÜÇÜKYALI İSTANBUL

Cihan
    doğum yerim istanbul
    kütük antep
    ikametgah bursa
    kimyagerim anadolu lisesi mezunuyum ama bende dil ile ilgili birşey vermedim..
  • saat kaçta teslim olacaksınız arkadaşlar? ben traş olup, mantığımı kapıda bırakıp 2 gibi nizamiyeye besmeleyle giriş yapmayı planlıyorum :D
  • kimse yokmu zaten üç dörk kişiyiz birlikte girelim
  • saat 3 gıbı bostancıdan gidicem küçükyalıya sanırm taksıyle 10 dakıka mesafedeymiş 3 bucuk 4 gıbı teslımm olurum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.