Şimdi Ara

1'inci Mknz. P. Tug. K.lığı DOĞUBEYAZIT AĞRI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
36.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bir de acaba cep telefonlarınızı ne yapmayı düşünüyorsunuz...yanınızda getirecek misiniz??
  • Arkadaslar selamlar bende istanbuldan yola cıkacagım fakat ben vana bilet aldım oradan yaklasık 2 saat sürüyormus..Dogubeyazıtta askerlik yapan birkac arkadasım var genelde tek sıkıntıları aşırı soğuklar olmuş.
    Umarım herkes hayırlısı ile birliğe teslim olur simdiden hayırlı teskereler
  • selam arkadaşlar bende doğubeyazıt 1.mekanize kısa dönem piyade olarak gidiyorum.

    perşembe saat 06:20 de ıspartadan istanbul aktarmalı uçak ile vana gideceğim. perşembe thy istanbul van saat 12:15 uçağına binecekler istanbulda havaalanında birleşelim.


    ALLAH şimdiden yardımcımız olsun
  • Selam arkadaşlar biz istanbuldan perşembe günü sabahı atatürk havalimanı çıkışlı saat 7.15 uçağına erzuruma 5 arkadaş beraber gidyoruz.Eğer biizmle aynı saate aynı uçakta olucak arkadaşlar varsa beni msn'de eklesin.Toplama kampına yakalanmamak için güzel fikirlerim var. msn:dj_selo21@hotmail.com.
    Şimdiden hayırlı teskereler kardeşlerim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sanpsiro

    Selam arkadaşlar biz istanbuldan perşembe günü sabahı atatürk havalimanı çıkışlı saat 7.15 uçağına erzuruma 5 arkadaş beraber gidyoruz.Eğer biizmle aynı saate aynı uçakta olucak arkadaşlar varsa beni msn'de eklesin.Toplama kampına yakalanmamak için güzel fikirlerim var. msn:dj_selo21@hotmail.com.
    Şimdiden hayırlı teskereler kardeşlerim

    Tertip bende sizle aynı uçaktayım:)
    Ekledım msn ye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 11 Ağustos 2010; 2:19:15 >
  • Walla eninde sonunda orada bir sekilde buluşacagız arkadaslar artık hayırlısı olsun diyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet644

    selam arkadaşlar bende doğubeyazıt 1.mekanize kısa dönem piyade olarak gidiyorum.

    perşembe saat 06:20 de ıspartadan istanbul aktarmalı uçak ile vana gideceğim. perşembe thy istanbul van saat 12:15 uçağına binecekler istanbulda havaalanında birleşelim.


    ALLAH şimdiden yardımcımız olsun




    Bende aynı sekilde gidiyorum pm attım sana kardes..
  • Arkadaşlar benimde usta birliğim buraya çıktı 1.mekanize piyade tug. 20 mm lik çek. hava savunma bataryası burada usta birliğini yapmış arkadaşlar veya diğerleri biraz detaylı açıklama yaparsa seviniriz nette fazla bilgi yok 1.mekanize ile ilgili 15 ağustos pazar teslim olacağım allah ın izniyle herkese hayırlı teskereler
  • Sanırım şu an hepiniz teslim oldunuz birliğe.325 kd dedeniz olarak Aralık 2008-Mayıs 2009 da vatani görevmin acemilik bölümünü 1.mknz Piyd. Tugay. yaptım ardından yemin ettikten sonra 5.Hudut Alay Komt. Iğdır da ALAY da askerliğimi tamamladım.
    D.Bayazıtta fıstık gbi bir 1 ay geçireceksiniz eğitim çok az olacak yormucaklar sizi batuda yapsanız küfür ederdiniz ama şanslısınız.Hava sıcak olur akşam serin dikkat edin. Yemekhane de vaktinizin çoğu geçer oturarak sonra son 2 hafta kala tören yürüyüşü için hazırlık yaparsınız. 2 kesim şanslı oluyor 1. şanslı olan Iğdır merkeze yani alaya gidenler 2. si ise Tugayda kalanlar diğer askerler karakollara dağılıyor onlar diğerlerine göre daha az şanslı çünkü çarşı çok az veriliyor ya da verilmiyor. ÖĞRETmenler çok şanslı dersh. görev yaparlar, sivil giderler dersh. kıayktır yani.Tabi alaya düşenler daha bir ayrıcalıklı haberiniz ola.

    Şimdi size çok önemli bir bilgi veriyorum.Millet zannediyo son hafta yemşn töreninden önce yerler belli oluyor die.Aslında sizin askerlik yapacağınız yer belirlenirken nereye düşeceğiniz de Tugaya iletilmiş oluyor. Ör/ ben 14 Aralık 2008 de teslim oldum tam 1 hafta sonra kendi çabamla yazıcıdan(tugayda girişte size kağıt imzalatılıyor ya orda yazıcı bu konu hakkında bilgili) öğrendim nereye düştüğümü : 5.Hudut Alay Komt. Iğdır yazıyordu ismim karşılığında. Ancak işde alaya mı yoksa alaya bağlı karakaollara mı(ör/aralık-suveren vs..) düştüğünüz sonradan belli oluyor KURA çektiriyorlar.Bu iş esnasinda da baya bir hayecan patlaması yaşanıyor. Benim zamanımda Iğdır 5. Hudut alay Komutanımız süper biriydi hatta şu anda ankarada Tuğgeneral kendisi Ahmet Can Çevik, böyle bir komutan tanımadım ,allah size de iyi komutanlar denk getirsin.Bu arada Tugay İnternet cafe için sıra oluştururken tertiplerinizi de kaydedin onlar da aileleriyle görüşsünler. TUgay KANİN çok iyidir bol bol alışveriş yaparsınız bizim zamnımzda baklava bile vardı. kalın sağlıcakla, hayırlı tezkereler...

    325.KD DEDENİZ.... '' Bu saatten sonra ben mi gideyim 1.Mknz ye??? ''




  • Atarsa 128
  • 82
  • 74
  • 275 atarsa
  • 56
  • 36
    Az kaldı azzzzzzzzz
  • Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı P. Er.
    Gideceği Sınıf Okulu /
    Eğitim Merkezi 1'inci Mknz. P. Tug. K.lığı
    DOĞUBEYAZIT AĞRI
    Kabul ve Toplama Merkezine
    Katılış Tarihi 12.12.2010

    Bilgisi olanlardan yardım bekliyoruz
  • bende okumakla yetiniyodum bu zamana kadar hep :) yerler belli olduktan sonra bende yazmak istedim . pazar sabahı 9.20 ucagıyla Ankaradan Erzuruma gidiyorum oradan otobüsle Ağrıya gececegim. Bu arada ögretmen değilim iktisatçıyı ben ve soruların en az 20 tanesinide bilerek yapmamıştım tamamen şans yani arkadaşlar :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aithz

    bende okumakla yetiniyodum bu zamana kadar hep :) yerler belli olduktan sonra bende yazmak istedim . pazar sabahı 9.20 ucagıyla Ankaradan Erzuruma gidiyorum oradan otobüsle Ağrıya gececegim. Bu arada ögretmen değilim iktisatçıyı ben ve soruların en az 20 tanesinide bilerek yapmamıştım tamamen şans yani arkadaşlar :)


    Bende iktisatçıyım, ilginç..
  • bende işletme okudum
  • 325. dedeniz olarak ben de acemiliği tugayda yaptım, ben de İktisat mezunuyum. ERzuruma gidenler otobusle ağrıya geçsinler ama en mantıklısı Ucakla KARS ardından 2.5 saat havaşla IĞDIR , ığdırdan d.bayazıt dolmusları var 1 saatte oraya varırsınız.Yoksa Erzurum-AĞRI 6-7 saat yolda geçer, tabi haavalanında inzibatlar sizi yakalarlarsa doğru KTM ye götürürler sölemesi benden. D.bayazıt çok soğuk olur en kalın en polar şeyleri götürün. Fanilalar bile polar olsun boğazlık alaın şu Kaleci VOLKAN maçlarda giyiyo ya ondan ,bere,eldiven bunları zaten alırsınız. Kocaman bir kantini var içinde Lig tv bile var.Yani tugay rahat aama soğuktur. Çekinecek hiç bişy yok, d.bayazıt halkı yardımseverdir, d.bayzıtta 1 gece ikamet edecekler Hotel Kenanda kalabilir, çarşıdadır.

    Hayırlı tezkereler dilerim.....


    325. dedeniz...




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.