heralde üç kişiyiz... izmirden gelicem 11inde.. 12sinde yer bulamadım.. siz nerelerden?
bi dördüncüde ben olabilirim..:) bende manisadan geleceğim inş güzel bi yerdir ..
manisa'dan geliyorum. benim hanım adana'lı, çarşamba sabahı yola çıkıp 1 gece orada kalıcam.. hay aksi daha geçen hafta oradaydım, bilseydim geri dönmezdim manisa'ya :)
orada hemeşerimizin bulunması güzle olur herhalde vardığımızda görüşmek dileğiyle..
bu arada hangi otobus firmalarini kullanicaksiniz. tavsiye?
walla otobüs ile izmirden 15 saat civarıymış. bende o yüzden sunexpress ile geliyorm.
arkadaşlar adana ve antep otobüslerinin çoğu iyidir, yer durumuna göre binersiniz.. evet sunexpres ile direk adana var 1 saat 20 dakika da adana'da olursun. ben aracımla gidiyorum, herhangi bir ihtiyaç olursa yardımcı olmaya çalışırım..
ben de adabalıym. valla ii yer çıkmş adana. h.sonları çıktgnzda mis gibi yersiniz kebabınızı keyfinize bakın
Adana İl Jandarma'da askerliğini yapmış birileri varsa gitmeden orası hakkında bilgiler öğrensek çok iyi olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme