Şimdi Ara

Satılık XFX GTX285 XXX Edition 1GB - 370TL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.

XFX GTX285 XXX Edition 1GB (Elimdeki ürünün kendi resimleridir.)

XFX firması tarafından sınırlı sayıda üretilmiş XXX Edition ekran kartlarının en iyilerinden. Fabrika çıkışlı olarak OC yapılmış olarak (Core: 670mhz /Shader: 1508mhz /Ram: 512bit - 2500 mhz GDDR3) geliyor, üzerinde kullanılmış bileşenler, standart ürünlerden çok daha kaliteli. 1GB belleği , Çift DVI ve S-Video çıkışı, HDMI dönüştürücüsü var.

GTX285 SLI yapmak isteyenler için en iyi kart.

Örnek incelemeler:

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-460-review/18
    http://www.tweaktown.com/reviews/2947/sapphire_radeon_hd_5850_1gb_video_card/index7.html

Ürün 26 Şubat 2009'da Ankara merkezli Firebal'dan alınmıştır. Faturası mevcuttur. 26 Şubat 2011'e kadar garantisi mevcut, Firebal'ın garanti konusunda ne kadar sorunsuz ve hızlı olduğunu herkez biliyordur sanırım.

Seri nosu kutu üzerinde yazılı. Ürün kodu: GX-285N-ZDDF. Far-Cry 2 dahil tüm kutu içeriği ve kutu mevcut. Kart üzerinde herhangi bir çizik yada yıpranma kesinlikle yok.

İzmir içi elden teslim yapılabilir, diğer illere Yurtiçi kargo ile gönderilecektir.

Fiyat son : 370TL Pazarlık yok!

Takas ancak GTX460 yada HD5850 gibi kartlarla ile olur. [/size=5]

Referans isteyen arkadaşlar için:http://forum.donanimhaber.com/m_37866719/mpage_1/f_/key_referans//tm.htm#37866719
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chembond -- 28 Ağustos 2010; 0:59:09 >

• Kartın ilk kullanıcısıyım.Maşallah Dh da baya bir dolaştı.Faturası şuanda bende var.Canerpense arkadaşıma yarın mailleyeceğim.

İyi satışlar dilerim.

Edit : Kartı ben SIFIR sattım.Hiç kullanmamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 9 Ağustos 2010; 21:16:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penryn

Kartın ilk kullanıcısıyım.Maşallah Dh da baya bir dolaştı.Faturası şuanda bende var.Canerpense arkadaşıma yarın mailleyeceğim.

İyi satışlar dilerim.

Edit : Kartı ben SIFIR sattım.Hiç kullanmamıştım.

Gerçekten çok büyük bir iyilik yaptınız bana. Çok teşekkür ederim. Umarım bir gün bir çayımı içme şansınız olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chembond -- 10 Ağustos 2010; 13:00:23 >
  • @canerpense

Şanslısınız ki bende her zaman faturalarımı saklıyorum.Bende onla birliklte gelen ürünlerim vardı.Size bugün sabah maille yollacayacağım bendeki faturayı.

Çaylar için teşekkürler.Antalyaya bekleriz bizde.

İyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penryn

@canerpense

Şanslısınız ki bende her zaman faturalarımı saklıyorum.Bende onla birliklte gelen ürünlerim vardı.Size bugün sabah maille yollacayacağım bendeki faturayı.

Çaylar için teşekkürler.Antalyaya bekleriz bizde.

İyi geceler

Bundan sonra bende sizin gibi faturaların fotokopisini saklayacağım, belki benden sonra alana lazım olur. Faturalarıda daha dikkatli saklamak lazımmış. Ders oldu gerçektende...

Tekrar teşekkür ederim.

• kart gerçekten güzel imkanım olsa kaçırmazdım hayırlı satışlar hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalman_2

kart gerçekten güzel imkanım olsa kaçırmazdım hayırlı satışlar hocam

Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm attım
  • PM Cevaplandı.
  • hocam bu kart tam yükte ne kadar güç çekiyor biliyormusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertunc_42

hocam bu kart tam yükte ne kadar güç çekiyor biliyormusunuz

Kutusunda tüm sistem bileşenleri dahil olarak minimum 550W PSU tavsiye ediyor.

quote:

Idle/2D power mode: approx. 25W
    Blu-ray DVD playback mode: approx. 35W
    Full 3D performance mode: varies - worst case TDP 183W for GTX 285

Demişler burada:http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-285-review--3way-sli/3

Sıcaklık olarak tam yükte 75 dereceyi geçmiyor, en çok zorlayan uygulamada bile, bu yazın sıcaklarında dahi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chembond -- 25 Ağustos 2010; 12:45:57 >

• hocaö sapphire 5830 ile takas olurmu ? kart için sadece sıfıra yakın diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkantur

hocaö sapphire 5830 ile takas olurmu ? kart için sadece sıfıra yakın diyebilirim

Yazdığım gibi 5850 ile olur. Fabrika çıkışlı 5830@5850 ise olur tabiki
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurkarci

pm

PM cevaplandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chembond -- 28 Ağustos 2010; 17:51:09 >
  • tarafimdan alinmistir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shenor

tarafimdan alinmistir.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  • konuyu hortlatmak olmasın ama... kardeş bişi sorucam... bu resimdeki kasanın modeli ney ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.