Şimdi Ara

Htc hd2 Diş Cam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bugun elimden kayan telefonumu tutayim derken ayagimla tekme atigim telefonumun malesef ekrani kırıldı :) telefon calişir vaziyette herşeyi yerli yerinde ama ekran catlak iç tarafta catlak yok telefonun onundeki cam capcatlak yani nasil diyim damarli bir şekilde safir ekran kırıldı daha once böyle birşeyle karşilaşan arkadaşlar vardir büyük ihtimal internette fiyat araştirmasi yaptim kvk garantili telefonum ama bunun garantiye giricegini sanmam kvkda 200 ile 400 arasi fiyat cekiyorlarmiş bunu başka yerde yaptirma şansim varmi yada daha once bu tarz sorunla karşilaşip yaptirip sorunsuz bir şekilde kulanan biri varmi ve 200 ile 400 arasi bir fiyat benim icin fazla geliyor napicagimi bilmiyorum iyi kötü cevap yada yardimci olursaniz sevinirim oturdugum yer istanbul avrupa yakası.
    Telefon: Htc hd2



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphone -- 8 Ağustos 2010; 19:47:59 >



  • benim de tattoo nerden çizildi bilmiyorum ekranda derin çizikler var 3-4 tane ebay de ekranın sadece üst kısmı(dokunmatik kısmı için sanırsam)http://cgi.ebay.com/New-OEM-HTC-HD2-T8585-T-Mobile-Touch-Screen-Digitizer-/330458188603?pt=PDA_Accessories#ht_1217wt_704 ürünler var. tattoo için olanı çok daha ucuz. bu konuda yardımı olacak birileri varsa(tek başıma yapıp yapamayacağımı ya da ne gibi zorlklarla karşılacağımı açıklayacak) sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fordt

    benim de tattoo nerden çizildi bilmiyorum ekranda derin çizikler var 3-4 tane ebay de ekranın sadece üst kısmı(dokunmatik kısmı için sanırsam)http://cgi.ebay.com/New-OEM-HTC-HD2-T8585-T-Mobile-Touch-Screen-Digitizer-/330458188603?pt=PDA_Accessories#ht_1217wt_704 ürünler var. tattoo için olanı çok daha ucuz. bu konuda yardımı olacak birileri varsa(tek başıma yapıp yapamayacağımı ya da ne gibi zorlklarla karşılacağımı açıklayacak) sevinirim.



    acaba bunu söyelsek ne zaman gelir ve kime taktirabilirz :/ problemde orda ya sıkıntı bu telefon yani nasil cami kiralabilir :(
  • bu konuda istanbul ve izmirde servis sağlayan htc servis aramanız belki işinizi görebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.