Şimdi Ara

[v52 EVOLUTiON-X][v50 - v51][UNTOUCHED][JUST HACKED - AUTO & FORMATLANABiLiR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
11.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [v52.0.007][Evolution-X ]SADECE HACKLi ve AUTO ÖZELLiĞi AKTiF - TIKLA

[v51.0.006]SADECE HACKLi ve AUTO ÖZELLiĞi AKTiF - TIKLA

[v50.0.005]SADECE HACKLi ve AUTO ÖZELLiĞi AKTiF - TIKLA

PATCHES - TIKLA

ovistorelatest.sisx - TIKLA

v52 için NOKİA ORJİNAL FİRMWARE
    Nokia_firmware_RM-356_EMEA_52.0.007_v15.0
    Buradan indirebilirsiniz - TIKLA

v51 için NOKİA ORJİNAL FİRMWARE
    Nokia_firmware_RM-356_EMEA_51.0.006_v14.0

v50 için NOKİA ORJİNAL FİRMWARE
    RM-356_EMEA_50.0.005_v13-5800

İndirmiş olduğunuz RAR dosyası içinde 3'er adet dosya var.

5800 Red Edition ==> RM-356_5x.0.00x_C01_prd.rofs3.fpsx

5800 Blue Edition ==> RM-356_5x.0.00x_C02_prd.rofs3.fpsx

5800 Black Edition
    ==> RM-356_5x.0.00x_C03_prd.rofs3.fpsx

5800 Navigation Edition ==> RM-356_5x.0.00x_C04_prd.rofs3.fpsx

Telefonunuzun rengine göre size uygun olan dosyayı seçip ;
    - öncesinden kurmuş olduğunuz orjinal v5x.0.00x dosyalarının bulunduğu " C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 "
    klasöründeki orjinal dosyanın üzerine yazacaksınız.
    - JAF ile Flash atacaksınız.JAF kurulumunu anlatmıyorum.V50 başlığıma bakabilirsiniz.
    (Telefonunuza ait EuroTurkey2 seçerek Flash atmalısınız)
    - Kurulumdan önce hafıza kartınıza format atın veya sistem dosyalarının tamamını silin.
    - içinde installserver ve open4all yamalarınn olduğu patches klasörünü yukarıdaki linkten indirip hafıza kartına atın (kopyalayın).
    - Kurulumdan sonra Menü-uygulamalar-Romptcher+ çalıştırıp bu iki yamayı aktif ve auto yapın.

Bilgi : Hard format sonrası Rompatcher+ Silinmiyor.

-OviStore'da hiç bir problem yok.Yapmanız gereken sadece bu linkten ovistorelatest.sisxdosyasını indirip telefonunuza kurmanız gerekiyor.
    -Ses komutlarında problem tespit edildi ve düzeltildi.Şu anda ses komutları Tüm renk seçenekleri için sorunsuz olarak çalışmakta.
    -ilk açılışta Nokia'ya gönderilen SMS iptal edildi.
    -Flash atmadan önce E:\ dizinine patches klasörünü koymayı unutmayın.
    -ilk açılıştan sonra installserver ve open4all yamalarını aktif ve auto yapmayı unutmayın.
    -v52 için installserver yamasını çalıştırmanız gerekmemektedir.

- JAF KURULUMUNDAN SONRA TELEFONUNUZA HİÇBİRŞEY YÜKLEMEDEN ÖNCE HARD FORMAT ATINIZ.

Hepsi bu kadar.
    Keyfini çıkarın.

CFW denendi.Sadece hackli.Problemsiz.

08.08 - 29.09.2010 tarihleri arasında
    TOPLAMDA 1300+ DEFA İNDİRİLDİ

Not : Bu hackli firmware'e Rompatcher+ dan başka hiçbirşey ilave edilmedi ve orjinal firmware in hiç bir ayar ve özelliği kesinlikle değiştirilmedi.Bu CFW sıfır hata sıfır bug içermektedir.Bu yüzden kullanımlarınızdan veya yüklediğiniz programlardan kaynaklanan ama sorunun CFW den kaynaklandığını iddia ettiğiniz mesajlarınıza artık cevap vermeyeceğim.30.11.2010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 1 Aralık 2010; 21:08:44 >

• SORULAR ve CEVAPLAR

SORU
    quote:

Orijinalden alıntı: Hrn_

teşekkür ederim f@tih, v51 kurulumunu sorunsuzca gerçekleştirdim. ilk izlenimlerim;

kinetik kaydırmaya sonunda sürtünmeli ortam eklenmiş

yan döndürmelerde sorun yok,

menü dokunmalarında bazen algılamama sorunu devam etse de , stabil bir sürüme benziyor.

yalnız bir şey danışmam gerekirse, şebeke çubuğunun altında e harfi ve 2 kesik çizgi oluyordu ya hani, veri aktarımını gösteren, onları ne yaptıysam geri getiremedim. v50de paket veri bağlantısını, var olduğunda, şebeke modu 'nu gsm yapınca E harfi ve 2 kesik çizgi gelirken, şimdi gelmiyor. lütfen yardım edin.

CEVAP
    quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

anten simgesi ve altındaki e harfi ile kesik çizgi olayını aktif hale getirmek:

menü-ayarlar-bağlantı-yönetici seçenekleri ( en altta )-paket veri-paket veri bağlantısı- var olduğunda yapın.

çift mod a almanız gerekmez bu şekilde yaparsanız da görünür GSM de.

eski hale getirmek için de son adımı " gerektiğinde " yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 30 Ekim 2010; 1:48:47 >

• Hadi bakalım
  • fatih eklediyse kullanılır teşekkürler
  • Çalışmalara başlamışsın hadi bakalım kolay gelsin. Cfw de yayınlayacaksın herhalde şimdiden teşekkür ederim :)
  • Kolay gelsin.. Başarılarınızın devamını bekliyoruz..
  • Bunda iphone yada orange gibi temalar yok mu şimdi? Bende hackli v50 var. Değer mi v51'e geçmeye?? Yoksa bekliyelim mi iphone ev ekranı fln için?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: disconnect4141

Bunda iphone yada orange gibi temalar yok mu şimdi? Bende hackli v50 var. Değer mi v51'e geçmeye?? Yoksa bekliyelim mi iphone ev ekranı fln için?

iphone yada orange gibi temalar yok.. beklemekte fayda var görünüyor...
  • ben yükledim hiç bir sorun yok tıkır tıkır çalışıyor. fatihe teşekkürler modlu sürümü bekleyebilirsiniz 1 haftaya kadar falan çıkar sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: disconnect4141
    Bunda iphone yada orange gibi temalar yok mu şimdi? Bende hackli v50 var. Değer mi v51'e geçmeye?? Yoksa bekliyelim mi iphone ev ekranı fln için?

v51 çıktımi arkadaşlar .şimdi baktım telden güncelleme yok diyor prodck kodu nedir ki bunun .
  • Cahilliğime verinde bunu yükleyince ne oluyor biri söylesin
  • Arkadaşlar geçmeye her türlü değer.. Sistem daha bir stabil çalışıyor hız bakımından... Knetik scrol çok güzel kayıyor...Telefon sensörü sağ sol anında algılıyor. EKran titreşimleri düzeltilmiş... Şarjı bana göre daha çok iyi gitmeye başladı...
    Wifi ve GPS çekiminde artış hissettim genelde çok geç bağlanırdım GPS'e şuanda eskisi kadar beklemiyorum. Her türlü değer geçmeye...
    + Neden Iphone teması diye ısrarla bekliyorsunuzki :S anlamiyorum bu kadar iphone seviyorsanız iphone neden almıyorsunuz...
    Bir tema yüzünden güzelim sistem özelliklerini geciktirmek sacmalik .. : )
  • Ben hackli yazılımları yüklemekten korkuyorum birşey olur falan diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

Ben hackli yazılımları yüklemekten korkuyorum birşey olur falan diye.

Ne olabilirki dostum yükle gitsin beğenmezsen orjinaline dönersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

Ben hackli yazılımları yüklemekten korkuyorum birşey olur falan diye.

En ufak bir dezavantajı yok.Aksine bir sürü avantajı var.

25 haziran V50 hackli sürüm kullanıyorum.

Telefonda bariz hızlanma var.
    Telefona müthiş tema efektleri geliyor.Ağzınız açık kalıyor görsellik tavan yapıyor.
    N97 benzeri bir sürü ev ekranına sahip oluyorsunuz.
    Kamera performansı iyileşiyor.
    Kinetic scroll çok daha iyi bir hale geliyor.
    Telefondaki çoğu hata gideriliyor.

Ve daha aklıma gelmeyen dahalar...
  • Bu v51 hackte bi hız artışı herhangi bi artısı var mı ona göre ya orkjinal ya bunu kurucam kullanan arkadaşlar ne dersiniz?
  • V40 iken hacklemiştim.formatlayınca rom patcher uçmuştu.Bununla mı uğraşıp durcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

Telefonunuzun rengine göre size uygun olan dosyayı seçip ;
    - öncesinden kurmuş olduğunuz orjinal v51 dosyalarının bulunduğu " C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 "
    klasöründeki orjinal dosyanın üzerine yazacaksınız.

Peki öncesinden nerden kurmş olacağız bu v51'i? Link yok mu?
  • Bence hiç acele etmenize gerek yok v50 den farklı olmayan bir yazılım. Dokunmatiği bir tek iyileştirilmiş. RDS problemi hala devam etmekde bilginize.
  • BEYLER RDS OLAYINI DENEYİP CEVAP YAZARMISINIZ V50 YÜKLEYENLER
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.