Şimdi Ara

Lineage 2 - Freya PTS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lineage beklenen yeni client geldi..

>>> L2 - Freya PTS Download <<<

Lineage 2 -Freya PTS (Gamershell)

Henüz Yükleyip denemedim.. Ama herzaman olduğu gibi ilk fileplanet'a geldi client.

1 haftaya kalmaz indirip denerim.. yeni link gelince yeni linkide veririm.

iyi eğlenceler, iyi akşamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IOwnYouu -- 9 Ağustos 2010; 20:28:16 >

• ben girdim yeni armorlara bayıldım bizzat kastımda yeni armorlar: freya armor ve destiny armor/ freya armor: vesper armor esinlenerek yapılmıs vesper gibi ates seklinde deil buz goruntusu hakim, destiny: bu armor ise dynasty esinlenerek yapılmıs ve gene buz desenleri var. Hangi armor daha iyi derseniz destiny bazı serverlarda daha cok def verio fakat att. stone freya armora 12lvla kadar basılabilio buda dehset sayıda resist veriyor kısaca freya armor iyidir. Zevki tatmak icin girin oynayın derim alternatif freya serverları: l2tns,l2dreams(luna). l2shiva,l2severance,l2media ve l2brasil serverları uygundur. İyi eglenceler.. =)

Orijinalden alıntı: rconaragorn

ben girdim yeni armorlara bayıldım bizzat kastımda yeni armorlar: freya armor ve destiny armor/ freya armor: vesper armor esinlenerek yapılmıs vesper gibi ates seklinde deil buz goruntusu hakim, destiny: bu armor ise dynasty esinlenerek yapılmıs ve gene buz desenleri var. Hangi armor daha iyi derseniz destiny bazı serverlarda daha cok def verio fakat att. stone freya armora 12lvla kadar basılabilio buda dehset sayıda resist veriyor kısaca freya armor iyidir. Zevki tatmak icin girin oynayın derim alternatif freya serverları: l2tns,l2dreams(luna). l2shiva,l2severance,l2media ve l2brasil serverları uygundur. İyi eglenceler.. =)

birkaç ss koysaydın ya.
    Aragorn (K1Nq 0fF tHé RéTuRN)
  • buyrun ^^

Lineage 2 - Freya PTS

Lineage 2 - Freya PTS

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera // HTC Motion Launch™ // Zoe™ // HTC BoomSound™

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IOwnYouu

Merhaba arkadaşlar..

Lineage beklenen yeni client geldi..

>>> L2 - Freya PTS Download <<<

Lineage 2 -Freya PTS (Gamershell)

Henüz Yükleyip denemedim.. Ama herzaman olduğu gibi ilk fileplanet'a geldi client.

1 haftaya kalmaz indirip denerim.. yeni link gelince yeni linkide veririm.

iyi eğlenceler, iyi akşamlar..

Oyunu iyice saçmalaştırıyorlar. Gerçekten baydilar. c4/interludeyi tek geçerim. Ne gracia nede bi üstünü oynarım.

• En iyisi bence c3 tu bole sacma sapan seyler falanda yoktu , oynadıgımız serverlardada full buffu bulmak zordu, aldıgını dusunursen bide max 20 dk gidiyordu kısacası oyuncunun kalitesi goz onune cıkıor armor silah vs arka planda kalıyordu .. ahh ahh
  • Merhaba Arkadaşlar ben Lineage2 Freya Yazılımcılarındanım Şuan Freya için ve daha sonraki sürümleri için ingilizce client çıkartmaya karar verdik çok başarılı ilerliyoruz. Eğer oyun bittiğinde bizimle iletişime geçip gerçek bir Full Lisanslı oyun oynamak istiyorsanız RazierFB@hotmail.com Ekleyin ve benimle kesinlikle iletişime geçin diğer gm'ler gibi değilimdir. Sizleri küçümsemem Merak etmeyin. Çıkartıcağımız Client Sürümleri Pwp'ler için değildir. NCSOFT çalışanlarıyız ve bize bir hak tanındı zoru başarıyoruz. Bize katkılarınız olabilir. (Sürüm Ücretsizdir. Ve ücretsiz indirilip ücretsiz giriş yapılabilecektir.)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.