Şimdi Ara

Önemli Bir Konu 206...İçeri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhaba Arkadaşlar...Bir tane 206 araba almayı düşünüyorum .. internetten baktıgım kadarıyla fiyatları cazip fena degil en azından bana uygun gördüm...2000 model bir tane 206 buldum .. rize de ben ankaradayım aradım görüştüm kendisiyle son fiyat olarak bana 11.750 dedi ama bunu oraya gittigimde 11.5oo e bırakacagını tahmin ediyorum sonucta ankaradan rize otobüs ile 17 saat ben trabzona ucakla gidip oradan rizeye geçmeyi düşünüyorum sizce bu araba nasıldır tavsiyelerinizi lütfen bekliyorum buyrun aracın linkini vereyim.... araç Peugeot 206 XR 1,4 modelidir... linkte okuyabilirsiniz araçın neresinde ne var neresinde ne yok ... TEŞEKKÜRLER

http://www.araba.com/3071664/Peugeot%20206

• O kadar yol zahmet etmeden önce aracın motor şase numarasını rica edebilirsiniz. Size yakın bir Peugeot Yetkili servisten hasar geçmişini kontrol ettirebilirsiniz.
    Satıcıdan da expertiz raporunu fakslamasını rica edebilirsiniz.

Böylece boşuna o kadar yol gitmemiş olabilirsiniz. Kazalı olabilir, perte çıkmış olabilir, değişenleri olabilir, öğrendikten sonra gitmek daha mantıklı.
    Satıcı size ne kadar hiçbir sorun yok demiş olsa da bu belgeleri inceleyin.
  • 1.4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

O kadar yol zahmet etmeden önce aracın motor şase numarasını rica edebilirsiniz. Size yakın bir Peugeot Yetkili servisten hasar geçmişini kontrol ettirebilirsiniz.
    Satıcıdan da expertiz raporunu fakslamasını rica edebilirsiniz.

Böylece boşuna o kadar yol gitmemiş olabilirsiniz. Kazalı olabilir, perte çıkmış olabilir, değişenleri olabilir, öğrendikten sonra gitmek daha mantıklı.
    Satıcı size ne kadar hiçbir sorun yok demiş olsa da bu belgeleri inceleyin.

Önerileriniz için teşekkür ederim inceleyecegim hepsi hakkında bilgi alacagım ... araç hakkında peki bir düşüncen varmıdır 206 nasıldır vs.. ?
  • Şu ana kadar Fransız araç kullanmadım hiç.
    Ancak otomobil bölümünde sorarsanız 206 sahipleri size daha fazla yardımcı olacaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Relapse_

1.4

1.4 olması benim için yakıt yönünden daha iyi diye düşünüyorum
  • 206 gerçekten sınıfının en az yakanlarından, bendede 1.4 var şehir için km'de 0.22 şehir dışıda 0.20 falan yakıo, yanlız klimayı açarsan arac sürünüyor:) 1.4 ideal özellikle yakıt tüketimi için, 20 tl lik benzin ile 80 km üzerinde yaparsın.ankaradan beypazarına 50 lira ile gidip geldim (100 küsür km) şehir içindede baya bi dolaştım hala da yakıtım vardı.
    Birazda 206 hakkında görüşlerimi paylaşmayaim, 206 gerçekten seri bir araba, şehir içinde park sorunu yaşamazsın, her yere girip çıkarsın, ancak bir fabia kadar yumuşak kullanım bekleme, vites geçiişleri çok hassas (özellikle 1-2,2-3), biraz mekanik bir araba,ancak zamanla alışacağını düşünüyorum.
    Parçaları, kaskosu vs çok pahalı, aracı biraz narin kullanmak gerekecek.
    Araç dıştan temiz duruyor ama mutlaka bir expertize götür ve görala git plaka ile sorgulatma yaptır, sana aracın neyi var neyi yok, ne zaman hangi parçası değişmiş dökerler,kaç km de bakıma girdiğinide öğren, bu sana km nin orjinal olup olmadığı hakkında fikir verecektir,, zira 10 yıllık bir araç için km az geldi bana. almadan önce mutlaka motor no şasi noyu kontrol et, motorun sağ alt köşesinde yazar. muayneleri yapılmış olsun. Fiyatı biraz daha kırmaya çalış, biraz zorlarsan 10500 e fln alabilirsin.
    Araçta kaset çalar varmış, hiç teyp taktırmaya para verme, git koç taştan bir transmitter al mp3 leride öyle dinle:)
    Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler.

• Merhaba arkadaşım,

Peg 206 fiyat yakıt modifiye ve performans konusunda iyi olmasına karşın fazla kimsenin alırken dikkat etmediği durumlar var,

Bunlardan bazıları,

» Peg 206 araç gurubu genellikle hızlı gençliğin tercihi olduğu için ve kaza potansiyeli yüksek olduğu için kolay kolay her kasko firması kasko yapmıyor, Kaskoyu kabul eden sigorta firmaları ise 2006 sonrası bütün Peg 206 lara 2300 TL - 2600 TL arasında kasko masrafı çıkarılmakta.

» Peg 206 1.4 motor yakıt ekonomisi sağlarken (Yaklaşık 230 kuruş yakıyor) , aynı aracın 1.6 motor hacmi ise benzini sömürüyor (Yaklaşık 360 kuruş).

» Peg 206 özellikle iskelet yapısında sürücü üstü yan dirsek saçakları zayıf ve buda güvenlikte dez avantaj demektir.

» Peugeot dünyanın en çok arıza yapan serisi araç üreten başarısız bir Fransız markasıdır.

Ben 2009 Honda Civic kullanıyorum, allah Honda nın 2 kat belasını versin berbat berbat....

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: TimeSLoRD

» Peg 206 araç gurubu genellikle hızlı gençliğin tercihi olduğu için ve kaza potansiyeli yüksek olduğu için kolay kolay her kasko firması kasko yapmıyor, Kaskoyu kabul eden sigorta firmaları ise 2006 sonrası bütün Peg 206 lara 2300 TL - 2600 TL arasında kasko masrafı çıkarılmakta.

Anadolu sigortaya 900 liraya yaptırmıştım mehmetçik indirimi kullanarak bu sene,hediye paketide verdiler birtane, ancak normalde 1500 lirayı falan buluyor kaskosu.
  • quote:

Ben 2009 Honda Civic kullanıyorum, allah Honda nın 2 kat belasını versin berbat berbat....

Saygılarımla.

NASIL YANİ
  • quote:

Saygılarımla.

Berbat mı gerçekten ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.