Şimdi Ara

3rd Birthday'den Sonraki Parasite Eve, HD Olabilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
     
        Square’den Tetsuya Nomura, Parasite Eve serisi hakkında konuştu. Şu anda PSP için yapım aşamasında olan The 3rd Birthday'e yoğunlaşmış durumda olan Nomura, 3. oyundan (The 3rd Birthday) sonra çıkacak Parasite Eve'in HD olabileceğini söyledi.
     
        Twitter'dan içini döken Nomura sıradaki oyunun yeni-nesil konsollara gelebileceği ipucunu verdi. Buna ek olarak Nomura, The 3rd Birthday için şu anda bir demonun da yapıldığı müjdesini verdi. Ayrıca oyunun Bundle paketi olmayacağı söyleyen ünlü yapımcı, PSOne klasiklerinden ilk 2 Parasite Eve'in PSN için tekrar çıkabileceğini de sözlerine ekledi. 
     
        Özellikle ikinci oyun ile Resident Evil serisine kafa tutabilecek bir yapım olan Parasite Eve, yeni yapımıyla da aynı etkiyi bırakmak istiyor. Henüz Batı çıkış tarihi olmayan Parasite Eve: The 3rd Birthday, Japonya için bu sene içerisinde çıkarılmak isteniyor.  
     
     







  • gidip elin gameboyuna oyun yapana kadar xbox360 için oyun yapsınlar,parasite eve gibi bi oyuna el atarisi oyunu mu yapılır heba ettiler oyunu
  • PS1'de Parasite Eve'nin ilk 2 serini oynadım ,bu derece kaliteli 1 oyunun ,şimdiye kadar devamın gelmemesine anlam yükleyemiyorum..

    Square Enix;Tembelliğine bağliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.