Şimdi Ara

Konuşacak kimsem yok.İçimi dökmek istedim biraz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
7.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl anlatmaya başlasam bilmiyorum.Öncelikle okullar kapandığından beri evdeyim.Dışarı birkaç kez çıktım.Asosyal biriyim.Neredeyse hiç arkadaşım yok.Belki de 1 tane.Tüm gün pc başındayım.Bunları o kadar dert etmiyorum fakat arkadaşsızlık çok kötü.Konuşacak hiç kimsem yok.Bir derdim olduğunda kimseyle konuşamıyorum ya da hadi gel biraz muhabbet edelim diyemiyorum.Arkadaşım olmaması gibi sevgilim falan da yok.Bunlarla kalsa iyi uzun süredir psikolojik problemlerim var.Hap falan kullandım fakat fayda etmedi.Nasıl geçicek bilmiyorum fakat böyle de yaşayamıyorum.Gitar çalıyorum uzun süredir.Hayalimde bi müzik grubu kurmak vardı.Fakat çok uğraştım o da olmadı.Konuşçak kimsem olmadığı için buraya yazmayı tercih ettim.Okuyan herkese teşekkürler.Sadece anlatmak istedim.

• Umudunu kaybetme
  • niye kendini asosyal olarak görüyorsun okuldan olan arkadaşındamı yok onlar seni çağırmıyorsa sen onları çağır buluş girişken ol biraz genç
  • arkadaş olalım.
  • umarım hersey yoluna girer. sadece bırakma kendini. biraz da cesaret
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Shooter2

Nasıl anlatmaya başlasam bilmiyorum.Öncelikle okullar kapandığından beri evdeyim.Dışarı birkaç kez çıktım.Asosyal biriyim.Neredeyse hiç arkadaşım yok.Belki de 1 tane.Tüm gün pc başındayım.Bunları o kadar dert etmiyorum fakat arkadaşsızlık çok kötü.Konuşacak hiç kimsem yok.Bir derdim olduğunda kimseyle konuşamıyorum ya da hadi gel biraz muhabbet edelim diyemiyorum.Arkadaşım olmaması gibi sevgilim falan da yok.Bunlarla kalsa iyi uzun süredir psikolojik problemlerim var.Hap falan kullandım fakat fayda etmedi.Nasıl geçicek bilmiyorum fakat böyle de yaşayamıyorum.Gitar çalıyorum uzun süredir.Hayalimde bi müzik grubu kurmak vardı.Fakat çok uğraştım o da olmadı.Konuşçak kimsem olmadığı için buraya yazmayı tercih ettim.Okuyan herkese teşekkürler.Sadece anlatmak istedim.

bilgisayarı bırak bide evde durma hepsi geçer..

• quote:

Orijinalden alıntı: LaNcEt

niye kendini asosyal olarak görüyorsun okuldan olan arkadaşındamı yok onlar seni çağırmıyorsa sen onları çağır buluş girişken ol biraz genç

+1967

Mutlaka arkadaşın vardı. Bir tane bile olsa çağır. Onun aracılığıyla başkalarıyla tanışırsın işte. Bu ağ giderek büyür. Buraya böyle bi konu yazacak medeni cesaretin varsa ben senin kısa zamanda çok arkadaş edinebilceğine inanıyorum.

İnan ve başar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş olabilirim seninle
  • Para biriktir 500 lira kadar,al sırt çantanı bin otobüse ya muğla ya izmir ya antalyaya bilet al.Sonra git oraya otostop çeke çeke gez.Yeri gelir çadırda yeri gelir otelde yeri gelir sokakta sabahlarsın.15-20 gün gezebildiğince gez.Ama yanına 1500 falan alıp bir otele gidip yerleşeceksen hiç okuma burayı.Peh !
  • rica etsem en son başına gelen bi problemden bahsedermsn arkadaşlarına bahsedemediğin
  • Müzik ile ilgilenebilirsin kardeşim. Bir gitar edinebilirsin. Kursa gidebilirsin.
    Olta satın alabilirsin deniz kıyısına ya da baraja balığa gidebilirsin. İnanılmaz huzur vericidir.
    Kitap okuyabilir sayfalarla arkadaş olabilirsin.

Alternatif fazla. Sadece nereden başlamak istediğine karar ver.
    Birileriyle konuşmak zorunda değilsin. O nedenle kendini kötü hissetme. :) Kendini iyi hissettiğinde konuşacak birileri olacaktır zaten yanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 6 Ağustos 2010; 3:48:37 >
  • apartmanda mahallede hiç samimi arkadaşın yok varsa paran da varsa acıma kıy paraya gez dolaş yemek ye filan arkadaşınla
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

Para biriktir 500 lira kadar,al sırt çantanı bin otobüse ya muğla ya izmir ya antalyaya bilet al.Sonra git oraya otostop çeke çeke gez.Yeri gelir çadırda yeri gelir otelde yeri gelir sokakta sabahlarsın.15-20 gün gezebildiğince gez.Ama yanına 1500 falan alıp bir otele gidip yerleşeceksen hiç okuma burayı.Peh !

gelirsen görüşürüz hatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: DhEmrah

arkadaş olalım.

quote:

Orjinalden alıntı: arfo

arkadaş olabilirim seninle

Konunun en güzel mesajları bence.

İstersen ben de olabilirim.
  • Forumdan bir kaç kişiyle tanış msnden fln
  • quote:

arfo Sağol dostum da sanal olarak nereye kadar,gerçek hayattaki gibi hadi gel bi pes atalım falan diyemiyosun ki.

Sanal olmasam da pes atmam seninle
    Hatta hiçkimseyle
    Pes sevmem
  • quote:

Nasıl anlatmaya başlasam bilmiyorum.Öncelikle okullar kapandığından beri evdeyim.Dışarı birkaç kez çıktım.Asosyal biriyim.Neredeyse hiç arkadaşım yok.Belki de 1 tane.Tüm gün pc başındayım.Bunları o kadar dert etmiyorum fakat arkadaşsızlık çok kötü.Konuşacak hiç kimsem yok.Bir derdim olduğunda kimseyle konuşamıyorum ya da hadi gel biraz muhabbet edelim diyemiyorum.Arkadaşım olmaması gibi sevgilim falan da yok.Bunlarla kalsa iyi uzun süredir psikolojik problemlerim var.Hap falan kullandım fakat fayda etmedi.Nasıl geçicek bilmiyorum fakat böyle de yaşayamıyorum.Gitar çalıyorum uzun süredir.Hayalimde bi müzik grubu kurmak vardı.Fakat çok uğraştım o da olmadı.Konuşçak kimsem olmadığı için buraya yazmayı tercih ettim.Okuyan herkese teşekkürler.Sadece anlatmak istedim.

sende hata vardir.

senin tipte bir cocuk vardi, bende 3 yas kucuk. Bir arkadasimin iyiligini gordum, bu tipte bana iyilik yapan arkadasim cocukluk arkadasiymis.

herneyse bunu kimse tinlamiyor, derlserde kimse sallamiyormus alt sinifta. orta okulda herkezin estir cektigi ve tum isleri sinifin haytalari bu cocuga yukluyormus. bana iyilik yapan arkadasim anlatti. bende dedim tamam sahip cikarim. iste benim cevrem var. bunu aldim diskoya goturdum yanimda, normalde iceri sokmazlar yer vermezler tipe. rock ci takiliyor bide.

iste bu ortam yapti, benim cevremden arkadaslar edindi.

bir kac yerde yamuk yapti. ama dovmem cunku kalibima uygun degil. ama en son duydugum sagda solda "bilgisayardan anlamiyor" lafini cikariyormus. sirf onun bilgisayarina bakmiyorum diye. gerci cevremdeki diger insanlarinda bilgisayar ile alakali dertleri ile ilgilenmem[sonra amele muamelesi goruyorsun] ama olay o degil, bu salak benim onu ortama soktugum cevrede benim arkamdan laf yapmasi. bende bunu iki ay once uyardim. adam akilli soyledim, benimde yanima fazla yaklasmiyor artik ne hali varsa gorsun. baska biri bunu dovucekti , ama ben engelledim. keske engellemeseydim , dislerini eline verdiginde belki akillanirdi.

demek istedigim cevrene danis neden boyle oldugunu.

• Arfo bu yaz öyle bir planımız vardı.Hatta her şeyi ayarlamıştık otobüsünden,kamping alanını bile.Sonra bazı olaylar yüzünden kaldı öyle.

@ctp peruk tak

@ömer en iyi sen yazmışsın
  • şehir ve yaş ?
  • online oyun oyna arkadaşlar edinirsin :) ben üniv zamanında KO oynuyordum oradan tanıştığım çok samimi olduğum insanlar oldu ben onun yanına gittim o benim yanıma nişanlısı ile geldi ben onlara yine gittim hatta 3 hafta önce yıllık iznimde kalktım yanına gittim annemle düşün yani o kadar samiyim onun haricinde yine KO dan arkadaş antalyadan kalkıp sakaryaya gelmişti yanıma ama ben bir türlü gidemedim hala ve hep çağırıp durur yani kafa dengi insanlar illaki vardır yeterki bakmasını konuşmasını bil nabza göre şerbet dök ortamına göre davran bunların hepsini öğreneceksin takma o kadar kafana şimdi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.