Şimdi Ara

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] (2842. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67.018
Cevap
120
Favori
2.438.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28402841284228432844
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rapator kullanıcısına yanıt
    Calisan insan icin (misal ben :)) Mission Impossible ama isi gucu olmayan gunluk 16saat pc basinda olan adam 2 gunde yapar rahatlikla.

    Bari 5x filan verse de sadece gunun ilk maclarini yapip biraksak.
  • He he he. Ula bak hele burda ne olmuş böyle :) + + +
  • Auf. Pantherden sonra bu tank mükemmel. The Spähpanzer Ru 251 and 13.Kliment Voroşilov. Bu aletleri çok sevdim arkadaşlar. Ayrıca Kv 13 ara geçiş tankı olunca pek keşfedilmemiş bir tank.Çok harika bir tank herkese olmasada bir çoğunuza öneririm.
     World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU]
  • Bu da 7. leşim uleyn.

    Ayrıca T1 Heavy in yeri başka tabi
     World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU]
  • kesin bilgi mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: levellingdust

    kesin bilgi mi

    Direk oyundan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU]

    - From 6 August, 07:10 CET until 10 August, 7:10 CET

    Conditions:
    •Collect 200.000XP
    •Be among the top 10 players of your team by XP
    Requirements:
    • Random Battles only
    Reward:
    •Dicker Max (50% Crew)
    •1 Garage Slot
  • Arkadaşlar bana hantal olmayan tank lazım, tank avcıları bu iş için iyi sanırsam hafif zırh olduğundan seri hangisini önerirsiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Devil

    Arkadaşlar bana hantal olmayan tank lazım, tank avcıları bu iş için iyi sanırsam hafif zırh olduğundan seri hangisini önerirsiniz?

    Obj. 263 olabilir hızlı gider,seri ateş eder.
  • Teşekkürler kasmaya başlayayım.
  • 263 yolunda kanser olma ihtimalin var. Top egilimi olmadigi ve kasasina gore camosunun az olmasindan dolayi bircok haritada zorluk cekersin.
  • Kesin x5 verirler hatta belkide her zafere x3 etkinliği bile yaparlar üzerinede premium günler verilirse......
    Allahım ne güzel hayal kurdum bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolu nasıl diye sormamış ama isteklerine göre önereceğim tank 263 ,yoluna gelirsek bugün su-100m1 aldım rammer+vent. ile 5 saniye reload var,aim hızı 1.7 saniye,motorla palet açınca hızlı bir tank olur şuan orta + nereden deleceğini bilmeyen kişi sayısı çok 1200 küsür sektirdiğim maç oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rxen -- 3 Ağustos 2015; 17:52:29 >
  • hiç tankı alıcam diye kasmam değeceğini düşünmüyorum @BESİKTASK06

    bu görev olunca daha önce sözü edilen ingiliz tank görevi yalan mı oluyor @GurcellOnline
  • "Zafere giden yolda cekilen cile mubahtir" diyeceksen bilemem ama o yolu normalde 8 e kadar, Test de ise 9 ve 10 u tum kombinasyonlar ile denedim. 9 haricinde depression sorunu yasayan yok. Bircok TD nin olmasi gereken yere gittiginde depression ve camo olmayisinin cok zorlugunu cekersin. Tank hizli ve seri ates ediyor hatta az biraz zirhi bile var ama genel anlamda pek kullanisli degil. Hatta 263 un artylerin en sevdigi hedefler arasinda oldugunuda soylemeliyim, cogu zirhli TD nin aksine t9 veya t8 artylerden bile tek yeme olasiligi var. Sonuc olarak diger tum TD agaclari kasilir ama rus 263 agaci tecrubeli olmayanlar icin onerilecek en son TD agaci, bana gore.

    Ne sozu? WG soz vermedi ki :) Verse bile unutmustur WG EU nun musteri sorunu olmadigi icin herhangi bir sey vermedende "Happy 17th Anniversary" diyebilirdi. Belki sadece giris ekraninda pop up bir karsilama ile gecistirebilir :D
    Saka bir yana adamlar hakikaten cebinden cikiyormuscasina etkinlik yapiyor. Gecen ay RU ve NA forumlarinda EU ile bu hediye tank konusunda dalga gecildigini bileniniz varmi bilmiyorum, ordaki moderatorler bile EU nun bir etkinlik yapmasi gerektigini veya en azindan oyunculara kolay gorevler ile hediye vermesi gerektigini yazmislardi.
    Neyseki EU nun boyle bir etkinlik icin Gamescon sonrasini bekleme ihtimali var.(Dusun artik ihtimallere kaldik :D) WG EU, gamescom dan dolayi etkinliklere yogunlasmadiklarini ama bittikten sonra oyunculara suprizler yapacaklarini yazmislar. Bizlerde bir umit bekliyoruz bakalim.
  • %70 WR sabitledim gibi su100m1 i değişik bi zırhı var yada millet şaçma sapan sıkıyor topuda seri ben gidiyorum valla Obj 263 e ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rxen -- 3 Ağustos 2015; 20:49:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tartışmalar seviyeli olunca bilgi edinmiş oluyoruz, yeni başladım zor gelirse başka yollara girerim.
  • Yani 263 kasamam dersen geriye bir tank kalıyor Foch 155 onunda bende tier 1 bile yok bilmiyorum yolu nasıl ama seriler ve hızlılar ayrıca foch 155 şarjörlü 10 snde 2250 hasar vurabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rxen -- 3 Ağustos 2015; 21:12:00 >
  • Arkadaşlar kolay gelsin bende wot'a başlamayı düşünüyorumda tank konusunda hangi ülkenin tankları daha iyidir hangi seriyi tavsiye edersiniz oyunu şuan indiriyorum tek server'mı var yoksa farklı server'lar varmı. ve birde Türklerin chat kanalı varmıdır kusura bakmayın fazla sordum ama ilgilenirseniz memnun olurum tşkrler :)
  • @vefasız22
    EU da basla, IS-7 agacinda git ve mumkun oldugunda internetten kullandigin tanklarin videolarini izleyip taktik ve haritalardaki onemli noktalari ogren. Rus IS-7 agacinin farki; acemi oyuncularin cokca yaptiklari bircok hatayi telafi edecek karakteristik ozelliklere sahip olmasidir. Bazi tierlerde hasar bazilarinda zirh ve yolun sonunda ikisinin karisimi birsey ile garajinda olmazsa olmaz tanklardan birine goturuyor seni. IS-3 ve IS-7 her garajda olmasi gereken tanklardandir. Turkler konusunda aceleme etme, onlar seni mutlaka bulurlar zaten :)

    @BESİKTASK06
    Bak fransiz TD agacina lafim yok. 8den sonra her nekadar ayni tankin adi degismis gibi olsa da guzel delme, hasar ve seri ates yetenekleri var. 8 den sonra guzel birde zirh ekleniyor buna. Zaten 263e istinaden fransizlarin depression degerleri cok daha iyi. En azindan TDlerin pustugu yerlerde daha rahat atis yapabilir. Insanlarin siper olarak kullanip hulldown yaptigi yerlerde, o tepe veya siperlerin sonuna kadar cikip sonra top egilsin diye birde asagi sarkmanin verdigi hissi cok iyi bilirim :( Duz arazide alt plaka vurmak icin cukur ariyor insan :(
  • 
Sayfa: önceki 28402841284228432844
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.