Şimdi Ara

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] (2332. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
67.019
Cevap
120
Favori
2.438.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23302331233223332334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YKB_87 -- 22 Eylül 2014; 14:13:15 >
  • Crimean kullanıcısına yanıt
    bazen olabiliyor hocam taktik hatası gitmemesi gerekn yere gitmesi..mesala dün e100 ile runberg yanıyorda ortadaki caddeye çıktım bir hata ile arkamdan destek gelmeyince arada kaldım dmg atamadın garajın yolunu tuttum
  • Birde öyle yavaş tanklarla geride dönemiyorsun, gittiğin tarafta kalıyorsun, ekipte tren yapmışsa ... harita, tank ve pozisyon ...çok değişken var, oyuncu aynı olsa bile! Aynı tank ile bazı haritalarda fırtına gibi eserken bazısında erkenden garajı boyluyorsun. Şans faktörüde önemli. Düşman senin tarafa tren yapmışsa istersen matrixteki Neo ol işe yaramaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimean -- 22 Eylül 2014; 10:40:15 >
  • Crimean kullanıcısına yanıt
    Dun ayni tank ile 2 defa murovanka da oynadim. Ilk oyunum super gecti, ikinci oynumda koseyi donmem ile 9 spot yapmam bir oldu, e tabi 1 saniye sonra garajda buldum kendimi :D
  • apulunas kullanıcısına yanıt
    De Get Allah'ını seversen ya bu ne arkadaş. Biz t 34 e boşuna
    onca para vermişiz. Şimdi elimde med pershing var t 34 ten daha çok hasar veriyorum. Bu tank nerdeymiş önceden kimse bahsetmiyord. med oynamadığım için bilmiyordum. Medler daha güzel tamam zırhı yok ama ağırtanklar yerinden kalkıp gidene kadar kevgir oluyorlar. Medler bir oyana bir buyana kıvranırken hem hasar veriyor hemde mermilerden kaçıyor
  • Arty i vurgulamamın sebebi Malinovka gibi düz , spot yiyenin kaçacak ve saklanacak bir yeri olmadığı haritada(m53/m55 arty im olduğundan bu haritanın bir arty için ne kadar avantajlı olduğunu iyi biliyorum) 0 dmg atması.
    Savaş içerisinde spotladığım tanklara bir tane bile atmayışından anlamıştım ne olduğunu. Zaten istatistiklerine baktığımda onun tam bir bot olduğunu anladım. Adamın 15k savaşı var ortalama dmg 289!!! ,isabet oranı %34,27!!! Böyle bir oran var mı? Oluyorsa botdan başka birşey değil.

    E 100 ün dışında diğerleri ilk etapta spot yiyip maçın başında garaja dönenler. Karşı takımda da t57 falan aynı şekilde. ..
    E100 de maçın ortalarında zırhına güvenip tepeden aşağı yardırıp telef oldu...

    Kısaca oyun içinde hepimiz hata yapıyoruz, hatta dediğin gibi birinci dakikada ölmüşte olabiliyoruz, fakat maçın en sonun ölüp de 0 dmg atan bir oyuncuysanız ve böyle bir stats a sahipseniz bu sizi noob yapar !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve WG tarafindan bir bomba daha geldi :)

    quote:

    Source: VK Wotleaks community

    Hello everyone,

    as you might or might not remember, Yuri Pasholok (Wargaming’s chief historian) is working on a long term project, renovating some tanks at the Central Museum of Armored Forces in Moscow. This includes scraping off the rust, sandblasting, re-painting them and such stuff. He’s not however doing it alone, the “crew” consists also of volunteers and one of them, Ivan Karetnikov, helped out with the work, asking some things in the process.

    Here is what he learned.

    - FV4202 switch will most likely not come this year. The reason for that is that the developers have to physically go to the Bovington Museum to 3D scan the Action X turret. If the turret doesn’t get scanned, the model will simply not be made.
    - VK4502 Ausf.B could become a tier 7-8 premium vehicle with mediocre mobility and its historical gun and armor (SS: 88mm L/71, 80 or 100mm of armor IIRC). This would happen after the tank gets switched for Maus prototype
    - Swedish tanks will be in the EU tree
    - tier 1 of EU tree will be Fiat 3000B with 47mm armor and tier 2-3 gun, but poor mobility (SS: this is some weird shit, this tank has absolutely nothing to do with other branches of the tree)
    - Italian EU branch (SS: note that there will not be a separate Italian tree apparently) hightier tanks will be M47 Patton and Leopard 1 clones
    - Stanislaw Lem’s “Czolg Pancernik” could (seriously) become a tier 10 Polish tank. It’s apparently mediocre, but Slava Makarov (one of the main producers and such) did not say “no” to the idea of this tank in the game


    Benim icin muhim olanlari cevirdim. Gerisi yeni isvec tank agaci gibi onemsiz seyler :D Tum bu degisiklikle uzun sureli. Yani yakin donemde beklemeyin.
    - FV4202 nin premium olmasi buyuk ihtimalle bu sene olmayacak. Programcilar Action X in taret taramasi uzerinde calistiklari icin gecikecek (Bundan daha once bahsedilmisti)
    - VK4502 Ausf.B Tier 7 veya Tier 8 premium a donusturulebilir, ortalama bir mobility ve tarihsel topu ile beraber(bir nevi nerflenip degisebilir) Bu tankin yerine ise Maus Prototype adinda bir tank getirilebilir.


    Not:
    Bundan sonra boyle haberleri Gurcell ile Kirmizi Bulten isimli konularda toplarim artik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 22 Eylül 2014; 11:07:35 >
  • garipkatip kullanıcısına yanıt
    T34 ile bir maçta ortalama ne kadar kazanıyorsun? Tüm masrafları çıktığında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garipkatip kullanıcısına yanıt
    hocam ağır tank oynamadım, ama eğer oynadığınız orta tanka alıştıysanız kendi kademenizde teke tekte alt edemeyeceğiniz tank olmaz, 10 kademedeki WT-E100 hariç. yalnız savaşın başlarında ortalık kalabayken dikkatli olun, çok savunmasız oluyorlar.
  • Kv1S'e bindim , motor çalıştırıp savaş meydanına daldım ve ilk oyunda sonuç bu oldu.

     World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU]

    @devadam12
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IIKingTigerII

    @RaymonD7
    Kardeş savaş sonunu beklemeyip cikmis olabilir misin?O yüzden düsük xp ve kredi vermis olabilir diye tahmin ettim.Cunku savas raporunda isminin altinda savas bitmeden cikma gibi bir yazi okudum sanki?

    arkadaşlar tank ölünce savaş bitmeden ayrıldığında daha az kredi alınması nasıl oluyor?yada öyle bir şey mi var?
  • velociraptor kullanıcısına yanıt
    O arkadas tanki patlamadan cikmis. Oyle yapinca oyun seni bot sanip cok az exp veriyor. Yani tankin patlayip cikinca bir sorun olmuyor.
  • Yav yeter artık arkadaş, aynı gün içinde verip verip durmayın şu bröveleri, odada koyacak yer kalmadı be.

     World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GurcellOnline

    O arkadas tanki patlamadan cikmis. Oyle yapinca oyun seni bot sanip cok az exp veriyor. Yani tankin patlayip cikinca bir sorun olmuyor.

    teşekkür ederim..birde arkadaşın bahsettiği med pershing nedir?ben T 34 den çok memnununm..ama DW2 elimde patladı..
  • @Caesar76
    Hocam iyi kastir sen onu. Onumuzdeki ay Kale savaslarina gore rutbelendirme yapacagiz :) Sende elindeki 6 ve 8 ler ile arakdaslara onderlik edersin ama senden bir KV-4 veya IS-4 kasmani isteyecegim. Onumuzdeki sene Random ve CW icin bol hediyeli ve eglenceli bir yil olacak. Bu yili en iyi sekilde degerlendirmek amacindayim.

    @velociraptor
    Persing dedigi, Amerikan agacindaki M48 Patton yolunda Tier8 olan tank. Ayrica DW2 cok kotudur :D Sen o agaca Vk 36 ve Tiger 1 ile devam et. O zaman zevkli olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 22 Eylül 2014; 13:57:57 >
  • buralarda video yayınlayan bi ozhman vardı hep videoları paylaşıyordu güzel oynadığı maçları dün oyunda denk geldi persing ile top tier di bi mermi sıkamadan garaja gitti ahahahha ahahahh
    öyle güzel oyunların videolarını yayınla böylelerini yayınlama olmazki ama
  • Şifre değişme etkinliği 300 gold ingiragandi cepte, ilaç gibi geldi valla, para parayı altın altını çekermiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YKB_87

    buralarda video yayınlayan bi ozhman vardı hep videoları paylaşıyordu güzel oynadığı maçları dün oyunda denk geldi persing ile top tier di bi mermi sıkamadan garaja gitti ahahahha ahahahh
    öyle güzel oyunların videolarını yayınla böylelerini yayınlama olmazki ama

    Geçende @humWe ile bana denk geldi e100 oynuyordu. 3k dmg atmıştı. En sonunda yabancıya gitmedi humwe rhmle patlattı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caesar76

    Şifre değişme etkinliği 300 gold ingiragandi cepte, ilaç gibi geldi valla, para parayı altın altını çekermiş.

    2 garaj slotu, alırım 1 dal

    yada 1 kışla + 1 slot olacak sanırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 22 Eylül 2014; 15:16:32 >
  • Ekim 2014 Gorev listesi belli oldu. Ilgilenenler icin;
    http://forum.donanimhaber.com/m_97575985/tm.htm


    Edit:
    quote:


    Hello everyone,

    I’ll be brief – on EU server, if you change the password, you will get 300 gold. The reason is probably the recent big e-mail password leak

    Yakin donemde oldugu gibi yine emaillerde bir sizinti oldugundan dolayi sifre degistirenlere 300 Gold hediye edilerek hesaplarin guvenlik altina alinmasi saglanacak.
    http://worldoftanks.eu/cs/news/pc-browser/46/change-your-password-event/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 22 Eylül 2014; 15:22:32 >
  • 
Sayfa: önceki 23302331233223332334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.