Şimdi Ara

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
67.030
Cevap
120
Favori
2.444.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rusca oldu oyunum bu tekrar ingilizce nasil yapicaz illa bastanmi indricez patchi ? bide giren varmi ?

duzelttim tamam olmaz ama birinin basina gelirse cfg de ru yu en yapin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterGourmet -- 23 Aralık 2010; 22:00:46 >
  • oyuna girmiyor ya.:(
  • evet arkadaşlar gerek serwerların abd'de oluşu gerekse türkiye'deki net altyapısının berbat oluşu nedeniyle lagdan oyun oynanmıyor.tankı zaptedemiyorsunki ateş edesin.çok sinirim bozuldu çıktım oyundan.ne olacak bu iş bilmiyorum valla.yeni patch yüzünden mi diyecem eski patchde de böyleydi.
  • Bu yeni patch TD ve heavy tankları bitirdi neredeyse, yeni eklenen medium tanklar iyi vuruş gücüne, eğimli zırha, iyi hız ve hızlanma değerine, iyi manevra kabiliyetine sahip bunlar yetmezmiş gibi birde 7-8-9 seviye medium tankların hit point'i arttırıldı. Alttaki resimde tankların stock - ilk alındığı haldeki - hit point değerleri ve son toplarının çeşitli özellikleri yazıyor.

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU]

Medium tanklar oyunda aşırı güçlü - overpowered - duruma geldi bu dakikadan sonra heavy tank veya TD kullanmak ne kadar mantıklı tartışılır. Panther, Tiger II'den(nam-ı diğer King Tiger) sadece 50 hit point eksiği olmasına rağmen çok daha çevik, hızlı ve daha iyi kamufle olabiliyor vuruş gücü de azımsanmayacak kadar iyi.
    Why don't you see me go this way?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

Bu yeni patch TD ve heavy tankları bitirdi neredeyse, yeni eklenen medium tanklar iyi vuruş gücüne, eğimli zırha, iyi hız ve hızlanma değerine, iyi manevra kabiliyetine sahip bunlar yetmezmiş gibi birde 7-8-9 seviye medium tankların hit point'i arttırıldı. Alttaki resimde tankların stock - ilk alındığı haldeki - hit point değerleri ve son toplarının çeşitli özellikleri yazıyor.

Medium tanklar oyunda aşırı güçlü - overpowered - duruma geldi bu dakikadan sonra heavy tank veya TD kullanmak ne kadar mantıklı tartışılır. Panther, Tiger II'den(nam-ı diğer King Tiger) sadece 50 hit point eksiği olmasına rağmen çok daha çevik, hızlı ve daha iyi kamufle olabiliyor vuruş gücü de azımsanmayacak kadar iyi.

Offf ne saçma sapan bir iş bu arkadaş. Medium tank koyacaklarıan direk Abraams Leo 2a6 falan koysalarmış ruslara da bir t 90 tamam oh... SPg olarakta PZH t155 falan mis. Nuke de atabilelim. Oyunu csye çevirmenin mantığı nedir anlayamadım. Hile ile oyanayan medyumculara gün doğdu.
  • dün satos,niblet'le konuştuk durumu orada da söyledim bu hp'ler fazla mediumlara.tier 9 medium'un hp'si tier 10 heavy'den 400 hp civarı aşşağıda(panther 2'ye 2. kuleyi takınca kaç hp olduğunu bilmediğimden yuvarlak rakam verdim)
    tamam mediumlar ezikti biraz buff'lamak gerekiyordu ama bu onlara heavy seviyesinde hp verilerek yapılmaz(ayrıca tier 8 ve üstü heavylere %25 görünme eklediler yani daha çabuk gözüküyor uzaktan heavyler)
    mediumlara buff vermek istiyorsan hız ver sesimi çıkarmam,armorlarını arttır veya eğim ver armorlarına sesimi çıkarmam ama sen tutupta heavy seviyesinde hp verirsen çok afedersiniz ama mıçıp sıvamış olursun...
    CPU: AMD Ryzen 7 1700x Mobo: Asus Prime x370 Pro GPU: EVGA GeForce GTX 1070 FTW Ram:G.Skill Ripjaws V 16 GB 3200 Mhz PSU: Corsair RM 650x Gold Modular Case: Corsair Obsidian 750d SSD: Samsung 960 EVO 500 GB + Samsung 850 Evo 250 GB + Samsung 840 Evo 250 GB HDD: WD Green 2TB + WD Green 2TB Headset: Razer Kraken Chroma 7.1 Screen: iiyama ProLite E2773HS 27" 1MS LED Keyboard: LOGITECH G510 Mouse: Steelseries Sensei
  • Ama oyunda son olarak medium tankların bir işlevi kalmamıştı. Oyun tamamen ağır tanklar tarafından domine edilmişti. Bu şekilde oyunu medium tanklarında kazanabileceği bir hale getirmişler akıllarınca. T44'ün dahi teke tek olarak bir Is-3 dengi ve üstü karşısında hiçbir şansı yoktu, zaman zaman savaşa girerken benim tankım t44 en üst tank rakip ise KT yada Is-3 olabiliyordu. Bu durumda sonuç aşikar. Böyle olunca geliştiriciler MEDIUM TANK ağacını tekrar cazip hale getirmiş oldular.

Son zamanlarda maçlarda daha çok heavy oluyordu hatırlarsanız, şimdi artık oyun daha dengeli olacak, insanlar medium ağacını t54 ve panter2'ye ulaşmak için tercih edecekler ve böylece maçlarda daha çok medium göreceğiz. Bu şimdilik güzel gelmeyebilir fakat hepimizin sıfırdan başladığını düşünürsek oyunda tank dağılımı daha iyi olacak. Bu arada maçlarda bir sürü spg oluyordu, onları kırparak insanların onları tercih etmemesini sağlamışlar; gerçekten iyi oynayanlar artık spg alabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuque

Bu arada bir resim ekleyeyim

O değilde şu tankla ve Vk3601(H)'la oynarken ki zevki bir daha alamadım haa
    Anca biraz biraz Ferdinand'la oynarken o tadı alıyor gibiyim ama tam değil.
    Konunun ilk sayfalarını okuyarak biraz nostalji yaptım da hey gidi günler hey
    CPU: AMD Ryzen 7 1700x Mobo: Asus Prime x370 Pro GPU: EVGA GeForce GTX 1070 FTW Ram:G.Skill Ripjaws V 16 GB 3200 Mhz PSU: Corsair RM 650x Gold Modular Case: Corsair Obsidian 750d SSD: Samsung 960 EVO 500 GB + Samsung 850 Evo 250 GB + Samsung 840 Evo 250 GB HDD: WD Green 2TB + WD Green 2TB Headset: Razer Kraken Chroma 7.1 Screen: iiyama ProLite E2773HS 27" 1MS LED Keyboard: LOGITECH G510 Mouse: Steelseries Sensei
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Ama oyunda son olarak medium tankların bir işlevi kalmamıştı. Oyun tamamen ağır tanklar tarafından domine edilmişti. Bu şekilde oyunu medium tanklarında kazanabileceği bir hale getirmişler akıllarınca. T44'ün dahi teke tek olarak bir Is-3 dengi ve üstü karşısında hiçbir şansı yoktu, zaman zaman savaşa girerken benim tankım t44 en üst tank rakip ise KT yada Is-3 olabiliyordu. Bu durumda sonuç aşikar. Böyle olunca geliştiriciler MEDIUM TANK ağacını tekrar cazip hale getirmiş oldular.

Son zamanlarda maçlarda daha çok heavy oluyordu hatırlarsanız, şimdi artık oyun daha dengeli olacak, insanlar medium ağacını t54 ve panter2'ye ulaşmak için tercih edecekler ve böylece maçlarda daha çok medium göreceğiz. Bu şimdilik güzel gelmeyebilir fakat hepimizin sıfırdan başladığını düşünürsek oyunda tank dağılımı daha iyi olacak. Bu arada maçlarda bir sürü spg oluyordu, onları kırparak insanların onları tercih etmemesini sağlamışlar; gerçekten iyi oynayanlar artık spg alabilir.

Dostum sende haklısın ama bu sağlık puanları biraz abartı olmamış mı? Hız ver çeviklik ver giderken daha iyi bnişan alabilsin vs ama diğer tanklar kadar sağlık puanı bence baya bir abartı.

Tabi bir de SPG olayı var işin. SPG nin bu kadar iyi nişan alamaması sağlanmalı ve verdiği damagelar kesinlikle düşürülüp alan etkisi zararı sağlanmalı. Birkaç tanka birden zarar verebilir ama zarar vermesi düşürülmeli.
  • bu seferde heavy tanklar ölü oldu kim napsın daha heavy tankı??? Balance sistemini düzeltmeleri yeteliydi bence medium tanklar aşırı derecede güçlenmiş oyunlarda hep medium tank olmuş heavy çok az....

Orijinalden alıntı: Aerospace

Ama oyunda son olarak medium tankların bir işlevi kalmamıştı. Oyun tamamen ağır tanklar tarafından domine edilmişti. Bu şekilde oyunu medium tanklarında kazanabileceği bir hale getirmişler akıllarınca. T44'ün dahi teke tek olarak bir Is-3 dengi ve üstü karşısında hiçbir şansı yoktu, zaman zaman savaşa girerken benim tankım t44 en üst tank rakip ise KT yada Is-3 olabiliyordu. Bu durumda sonuç aşikar. Böyle olunca geliştiriciler MEDIUM TANK ağacını tekrar cazip hale getirmiş oldular.

TD'ler kısmından yaklaşalım birde 8. ve 9. seviye TD'ler hızlı değil, manevra kabiliyeti yok, turret yok tek avantajım fazla hasar verebilmem ve bu adam dibime girdiği zaman hayatta kalma şansım sıfıra yakın. Medium tanklara avantaj sağlanmalı ama bu şekilde değil, eskiden millet T-44 görünce kaçıyordu gelen patch ile 8. seviye medium tankların saltanatı sona ermişti, yeni patch ile oyunu dengelemek yerine medium tanklara tekrar saltanat sürme fırsatı verdiler. Heavy tankın sahip olduğu pozitif yönleri medium tanklara ekleyerek neredeyse yenilmez bir sınıf yarattılar. Panther saniyede 61 derece(turret ve gövdeyi aynı anda döndürerek) dönebilirken aynı seviyedeki Ferdinand sadece 21 derece dönebiliyor, Ferdinand 30 km hıza çıkabilirken Panther 48 km hıza çıkıyor, Panther'in stock hali ile 1350 hit point'i varken Ferdinand'ın koca cüssesi ve yüksek zırhıyla sadece 1200 hit point'i var benim tek avantajım fazla hasar verebilmem oda düşmanı görüp yakalayabilirsem kaldı ki stock halde ki görüş mesafesi konusunda da Panther bir adım önde... Medium tankları tekrar cazip hale getirirken heavy tankları ve tank destroyerları yerin dibine sokmanın mantığı yok.
    Why don't you see me go this way?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeM-Tr

500 altından sonra güzel bir haberim daha var.artık double xp günün ilk victory'sine veriliyor.

O zaten veriliyordu sen dikkat etmemişsin.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.