Şimdi Ara

Dirt 2 ve logitech driving force gt

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
3
Favori
5.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • logitech sitesinden sürücüsünü indirdim sistemi restart ettim herşeyi yaptım ama ayarlar kısmında direksiyon çıkmıyor ve oyun direksiyonu görmüyor.

• Direksiyonun sürücü tarafından tanımlanan ismini Logitech Driving Force GT USB yerine Logitech Driving Force Pro USB olarak değiştirmeniz gerekiyor.

Bunun için, kayıt defterini açın ("çalıştır"a veya Win 7'de arama kısmına regedit yazın).

Üstteki seçeneklerden, edit(düzenle)-find(bul) yolunu izleyin. Arama kısmına, tırnaklar hariç, "Logitech Driving Force GT USB" yazın. Karşınıza çıkanları tırnaklar hariç "Logitech Driving Force Pro USB" olarak değiştirin.
    Her yapıştan sonra, F3'e basarak kendiliğinden aratabilirsiniz. En sonunda, başka bulamayacak. O ana kadar karşınıza çıkan birkaç tanesini değiştireceksiniz.

Not: @oem.inf tarzındakileri değiştirmenize gerek yok. Sadece belli birkaç tanesi.

Bunu yapınca, direksiyon oyun içinde Logitech Driving Force Pro USB olarak menüde tanınacak. Tamamen sorunsuz, DF Pro'da bulunmayan tuşlar da etkin biçimde kullanabileceksiniz, DFGT'yi.

Codemasters'ın diğer bir oyunu GRID DFGT'yi direk tanırken; GRID'den çok daha sonra, 2009 sonlarında çıkan gene Codemasters oyunu DIRT 2 bu direksiyonu tanımıyor (ki direksiyon 2007-2008 gibi çıktı). Saçma bir durum ama çözüm kolay neyse ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 5 Ağustos 2010; 21:57:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cz

Direksiyonun sürücü tarafından tanımlanan ismini Logitech Driving Force GT USB yerine Logitech Driving Force Pro USB olarak değiştirmeniz gerekiyor.

Bunun için, kayıt defterini açın ("çalıştır"a veya Win 7'de arama kısmına regedit yazın).

Üstteki seçeneklerden, edit(düzenle)-find(bul) yolunu izleyin. Arama kısmına, tırnaklar hariç, "Logitech Driving Force GT USB" yazın. Karşınıza çıkanları tırnaklar hariç "Logitech Driving Force Pro USB" olarak değiştirin.
    Her yapıştan sonra, F3'e basarak kendiliğinden aratabilirsiniz. En sonunda, başka bulamayacak. O ana kadar karşınıza çıkan birkaç tanesini değiştireceksiniz.

Not: @oem.inf tarzındakileri değiştirmenize gerek yok. Sadece belli birkaç tanesi.

Bunu yapınca, direksiyon oyun içinde Logitech Driving Force Pro USB olarak menüde tanınacak. Tamamen sorunsuz, DF Pro'da bulunmayan tuşlar da etkin biçimde kullanabileceksiniz, DFGT'yi.

Codemasters'ın diğer bir oyunu GRID DFGT'yi direk tanırken; GRID'den çok daha sonra, 2009 sonlarında çıkan gene Codemasters oyunu DIRT 2 bu direksiyonu tanımıyor (ki direksiyon 2007-2008 gibi çıktı). Saçma bir durum ama çözüm kolay neyse ki.

çok çok teşekkür ederim. işe yaradı ve güzelce kullanabiliyorum şuan.

• arkadaşlar selamlar.büyük bir hevesle bugün bu sistemi aldım gerçekten güzel,kaliteli.ancak german truck smulatör 2010 da ayarları yapamadım.oyun direksiyon ve pedallar hariç diğer tuşları görmekte.bu oyunun ayarını yapan ya da ayarının nasıl yapılacağını bilen bi arkadaş yardım ederse çok mutlu olurum.şimdiden teşekkürler..
  • satmak isteyen varsa talibim arkadaşlar uygun fiyata alırım pm lütfen
  • dirt2 ile dfgt uyumlu merak etmeyin.önce logitech in sitesinden gerekli driver indirin sonra onu kurun ve dirt2 ye girmeden dönüç açısını 180 e getirin.force feedback gerçekten çok kuvvetli ve çok keyifli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: schumacher075

dirt2 ile dfgt uyumlu merak etmeyin.önce logitech in sitesinden gerekli driver indirin sonra onu kurun ve dirt2 ye girmeden dönüç açısını 180 e getirin.force feedback gerçekten çok kuvvetli ve çok keyifli oluyor

Bende momo racing var.Şu codemasters oyunlarında direksiyondan hiç adam gibi keyif alamadım.Dirt Dirt2 Grid hangisini denediysem direksiyon tepkilerine gecikme sorunu yaşıyorum öyle olunca da keyiften uzak oluyor.Monitörde pc de sorun var diyecem ama başka oyunlarda hiç böyle sorun yok.Bunun çözümü varsa paylaşırsanız sevinirim çünkü kaliteli oyunlar joystickle ziyan oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Driving Force GT 160 TL
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Direksiyonun sürücü tarafından tanımlanan ismini Logitech Driving Force GT USB yerine Logitech Driving Force Pro USB olarak değiştirmeniz gerekiyor.

Bunu yapmamızın diğer oyunlara bir zararı olıur mu aleti tanımaması gibi?

• @FIRTINA

Ben birkaç oyunda Pro olarak tanıtılmış haliyle denedim, bir fark olmadı. Yine de tek tek deneyin siz.

Bu arada, Logitech'in son yazılımı Dirt 2 uyumluluğu getirmiş olabilir. Benim ağustostan kalma yazım, bir önceki yazılım için.
  • ağustosta çıkan sürücüden daha güncel bir sürücü zaten şu anda yok , o da dirt 2 'yi tanımıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRTINA -- 26 Eylül 2010; 4:24:30 >
  • arkadaşlar ben de dfgt aldım driveri indirdim f1 2010 da sorunsuz ama ne yaptıysam dirt 2 de tanıtamadım aleti.O regedştten silme işini yapınca alet sapıttı diğer hicbiroyunda kullanamdım.Lütfen çözümü olan biri varsa bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: schumacher075

dirt2 ile dfgt uyumlu merak etmeyin.önce logitech in sitesinden gerekli driver indirin sonra onu kurun ve dirt2 ye girmeden dönüç açısını 180 e getirin.force feedback gerçekten çok kuvvetli ve çok keyifli oluyor

dedigin gibi yaptım ama sonuc alamadım.Nasil yaptıgını daha ayrıntılı anlatabilir misin?
  • quote:

saolasın hocam sende olmasan hiç aklıma gelmezdi böyle bişeler yapmak

• bu sorunu çözebilen varsa yanıtlarsa sevinirim..
    çocuk için direksiyon aldım ama hala kullanamadı.
    acil. yardım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: u_karasu

bu sorunu çözebilen varsa yanıtlarsa sevinirim..
    çocuk için direksiyon aldım ama hala kullanamadı.
    acil. yardım..

3 sene önceki konuyu hortlatmışsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.