Şimdi Ara

Telekom'dan BTK'ya yeni tarife teklifleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
0
Favori
13.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pdf dosyasında detayları bulabilirsiniz.

http://www.tk.gov.tr/Basin_Duyurular/Duyurular/kamuoyu/2010/dsltarifeler.pdf

• Kotalılar için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyaan -- 5 Ağustos 2010; 6:36:05 >
  • Bu yeni uygulama belirli illerde olacakmış, aşağıda listesi mevcut..

• 100 Mbit' e 20 GB kota komik olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkwinter -- 5 Ağustos 2010; 8:21:11 >
  • herelde uydunettin yeni tarifelerinden tırstılarda ondan başvurdu ogerliler
  • Gecenki bilgiyi dogruluyo tablolar.8 mbit netlimitsizde 15 gbdan 25 gb a cikacakmis adil kullanim miktari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyaan

Bu yeni uygulama belirli illerde olacakmış, aşağıda listesi mevcut..

ikitane ** olan 512 lik tarife o illerde olarac diğer illerde 512 olmayacakmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starforces

quote:

Orijinalden alıntı: iyaan

Bu yeni uygulama belirli illerde olacakmış, aşağıda listesi mevcut..

ikitane ** olan 512 lik tarife o illerde olarac diğer illerde 512 olmayacakmış.

evet sadece o 512k lık tarife için geçerli o il kısıtlaması ki zaten biliyoruz onun öyle olduğunu diğerleri genel uygulanacak şeyler.

Fiyatları geçtim çünkü bize yansıcak halleri tam ne olacak belirsiz ama tarifelerde değişiklikler olacak belli oluyor.adil kullanım miktarının 1 mbite çekilmesi güzel.netlimitsizde misal birebir uygulansa bile düşülcek hız 512k değil 1 mbit olacak.16 mbit 50 gb lık tarife acaba brütte nekadara gelir gözüme hoş göründü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 5 Ağustos 2010; 10:06:45 >

• Fiyat vergiler felan kaça çıkar en fazla?
  • Yalnız verileceği yerde büyük şehirler yok sanırım İstanbul nerdE?
  • 8MBİT + 25 GB çok iyi bir tarife bana göre. Umarım geçebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semender86
    Yalnız verileceği yerde büyük şehirler yok sanırım İstanbul nerdE?

çift yıldız sadece 512klık tarifede var kafanız karışmasın.
  • bu hesapta 1 mb sınırsızdan netlimitsize geçmek avantajlı olcak yanlış okumadıysam adil kullanım bittiğinde hızımız 1mbit olcak en azından ilk 25 gb güzel hızla kullanırız 3 lira farkla
    bu arada netlimitisizin ve diğerlerinin yanındaki tek yıldızın açılımı

quote:

* Kullanıcı belirtilen hıza kadar hattının desteklediği en yüksek hızı kullanacaktır. Kullanıcının ay
    içerisindeki veri kullanımı belirtilen adil kullanım noktasına ulaştığında kullanım hızı ay sonuna kadar 1
    Mbps olacak şekilde düşürülecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1Lv3r -- 5 Ağustos 2010; 11:00:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s1Lv3r
    bu hesapta 1 mb sınırsızdan netlimitsize geçmek avantajlı olcak yanlış okumadıysam adil kullanım bittiğinde hızımız 1mbit olcak en azından ilk 25 gb güzel hızla kullanırız 3 lira farkla
    bu arada netlimitisizin ve diğerlerinin yanındaki tek yıldızın açılımı

quote:

* Kullanıcı belirtilen hıza kadar hattının desteklediği en yüksek hızı kullanacaktır. Kullanıcının ay
    içerisindeki veri kullanımı belirtilen adil kullanım noktasına ulaştığında kullanım hızı ay sonuna kadar 1
    Mbps olacak şekilde düşürülecektir.

Belki fiyatını 3 lira aşağı çekip tüm 1 mbit limitsizleri o tarifeyede doldurabilirler.Amaçları görünürde yüksek hız veriyoruz olayı gibi :) acaba normal limitsiz tarifeler tamamen kapanıcak mı yeni abone alımına.

Baktım da aynen çıkarsa burdaki tarifeler 16 mbit 50 gb akn olan tarife netlimisizin yeni hali olacak 8 mbit 25gb aknden az bişi pahalı olacak 6-7 tl oynar bence brütte.Çıkarsa o farkla bu tarifeyi tercih ederim valla.şöyle bi düşündüm de zaten 5 yıldır adsl kullanıyorum 2 yılı limitsiz kullandım değil 100 gb 65 gb üstüne çıktığımı hatırlamıyorum güzel olur böyle bir tarife ilk 50 gb 16 mbit sonrası 1 mbit limitsiz devam.

Acaba nekadar sürede sonuçlanır bunların onaylanması ve bize yansıtılacak hallerinin belirlenmesi.

• Arkadaşlar bunun adı kotadır hız falan hikaye artık yeni yatırım yapmasına gerek kalmıycak çünkü ayın ilk haftası kullanan insanların %80 hızı 1mb/s düşmüş olacak limitisizler tarih oluyor.Kısa bir anladımla mevcut bant genişliği en uygun biçimde yani telekom açısından pay ediliyor.Yüksek hızları artık sadece rüyamızda görürüz umarım bu tarifeler onaylanmaz.ttHane hız artışı hane en düşük hız 2mb/s olacaktı bunlar nerde.
  • Hangi altyapıyla ayıptır sorması. Tamam yer altından fiberler döşendi ama bunlar daha sonlandırılmadı yani bitiş noktalarında hiçbir cihaz yok doğal olarak hazır değil. Adsl altyapısı zaten Allaha emanet kaç kişi var acaba adsl altyapısı ile 16 mbit hız alabilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 5 Ağustos 2010; 12:55:13 >
  • İlgili sayfada görüş ve öneriler için ilgili kişilerin telefon noları, e-postaları gibi bilgiler de verilmiş:

(04.08.2010) Türk Telekom’un Referans Al-Sat Yöntemiyle xDSL Toptan Satış Teklifi ve Referans IP Seviyesinde Veri Akış Erişimi Teklifi kapsamında yer alan DSL tarifelerinde; 50, 100 Mbit/s gibi yeni hızların ve yeni kotalı paketlerin eklendiği, mevcut bazı paketlerde yapısal değişiklikler öngören ve bazı paketlerde de indirim yapılmasını içeren tarife teklifine ilişkin kamuoyu görüşü alınması

Görüş ve öneriler için

B.Uzmanı Ahmet DARICI, Tel: 0-312-294 72 73, e-posta: adarici@btk.gov.tr

B.Uzmanı Mehmet İLERİ, Tel: 0-312-294 76 28, e-posta: mileri@btk.gov.tr

Not: Bu doküman 04/08/2010 (yayım tarihi) tarihinden itibaren 25/08/2010 tarihine kadar askıda kalacaktır.”

Görüş Bildirim Formu

• fiyatlar carti curtu ne olur onemli olan bu..

paketler super olmus.
  • Fiyatlar güzel ama benim anlamadığım yandaki açıklama "Bu paket yeni müşteri alımına kapatılacaktır" tam olarak ne demek istiyorlar satmıyacakları birşeyin niye fiyatını değiştiriyorlar anlamadım :)
  • Nesi süper paketlerin sorabilir miyim? Gercek anlamda limitsiz tek bir paket bırakmıyorlar?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.