Şu an İstanbuldayım, haftasonuna kadar bu 3 telefondan birini almak istiyorum. Desire'ı ve Galaxy'i kullanma fırsatım oldu. Desire beni büyüledi. Galaxy S'in birkaç özellik farkı olmasına rağmen menüsü iPhone çakması gibi geldi. Çok basit, telefon çok hafif insan elinde oyuncak tutuyor gibi oluyor.
Açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum. HD2'nin ekranı güzel hoş da WinMobile beni soğutuyor. O yüzden Desire ve Galaxy arasında kalıyorum.
Galaxy S'de Bluetooth 3 olması, WLAN-n olması beni çekiyor. Ekranı Super AMOLED. Ancak bu super kısmı çok önemli midir bilmiyorum.
Yarıdmlarınızı bekliyorum biri beni aydınlatsın lütfen.
BENCE SAMSUNG DONANIM OLARAK COK DAHA IYI AMA MALZEME KALITESI OLARAK GENELDE KOTU OLUYOR
quote:
Orijinalden alıntı: megaramazan
BENCE SAMSUNG DONANIM OLARAK COK DAHA IYI AMA MALZEME KALITESI OLARAK GENELDE KOTU OLUYOR
Özellik olarak Desire'dan iyi ancak malzeme kalitesi gerçekten berbat. Çok kararsız kaldım ve 9'una kadar almam lazım. KKTC'den 3'ünde geldim, telefonu kaydettirmem için 1 hafta sürem varmış.
KKTC'den tam olarak giriş yaptığın tarihi yazarmısın?
Birde ben HTC Desire kullanıyorum fazlasıyla memnunum. benim fikrim Galaxy S veya Desire farketmez, hangisini alırsan al memnun kalırsın
quote:
Orijinalden alıntı: LesEnfantsTerribles
KKTC'den tam olarak giriş yaptığın tarihi yazarmısın?
Birde ben HTC Desire kullanıyorum fazlasıyla memnunum. benim fikrim Galaxy S veya Desire farketmez, hangisini alırsan al memnun kalırsın
3 Ağustos 2010, Saat: 00:10
Samsung'un işlemcisi de yeni, Bluetooth 3 var ancak ben bunu kullanır mıyım bilmiyorum. Sonuçta Bluetooth'la ne yapılır. Ben Jabra kulaklığımla arabada konuşuyorum ya da telefonumu bt ile pc'ye bağlayıp dosya gönderiyorum / mesaj yazıyorum. Dosyalar da anca müzik :D yani veri aktarım hızı 3-5 dk iyi olsun diye samsung alınmaz. Samsung'un daha iyi bir özelliği olmalı ki samsung almalıyım.
Bir arkadaşımın söylediğine göre HTC'deki Sense beta olarak Andoid telefonlara kurulabiliyormuş? Menüsü biraz basit gelmişti samsung'un. Nedir bunun aslı?
Kıbrıs'ta öğrencimisin? Bende Haziran sonunda Kıbrıs'tan döndüm üniversiteden. Ülkeye giriş yaptıktan sonra 1 aylık hakkın var pasaport kaydı için.
Sorularına gelince HTC Sense'in diğer modeller için herhangi bir uygulaması var mı yok mu bilmiyorum ama Samsung'un touchwiz 3.0'dan çok daha iyi bundan eminim. Arayüzden memnun kalmazsan Android market'te farklı arayüz uygulamaları var zaten Launcher Pro ve ADW.Launcher gibi. Arayüzü çok kafana takma derim bu yüzden. BLuetooth 3.0'ın veri aktarım hızından faydalanman için karşılık 2 adet Bluetooth 3.0'lı cihaz gerekecek, yani Bluetooth kulaklıkla falan bi farkını görmezsin. Geleceğe küçük bir yatırım olur sadece...
quote:
Kıbrıs'ta öğrencimisin? Bende Haziran sonunda Kıbrıs'tan döndüm üniversiteden. Ülkeye giriş yaptıktan sonra 1 aylık hakkın var pasaport kaydı için.
Sorularına gelince HTC Sense'in diğer modeller için herhangi bir uygulaması var mı yok mu bilmiyorum ama Samsung'un touchwiz 3.0'dan çok daha iyi bundan eminim. Arayüzden memnun kalmazsan Android market'te farklı arayüz uygulamaları var zaten Launcher Pro ve ADW.Launcher gibi. Arayüzü çok kafana takma derim bu yüzden. BLuetooth 3.0'ın veri aktarım hızından faydalanman için karşılık 2 adet Bluetooth 3.0'lı cihaz gerekecek, yani Bluetooth kulaklıkla falan bi farkını görmezsin. Geleceğe küçük bir yatırım olur sadece...
Evet, Doğu Akdeniz'de okuyorum. Ben de haziranda dönmüştüm ancak öğrenci belgesi ve transkript almak için geri döndüm. Şu an şükür ülkemdeyim :D
Gidip Samsung alsam bozulmasından korkuyorum. Sonuçta garantisiz, alet de dandik duruyor. Çok kararsızım :(
HTC Desire'da garantisiz yani bi fark yok o konuda ikisinin arasında.
bende Desire'ı alalı tam 1 ay oldu ve inanılmaz memnunum. Galaxy S'in benim için en büyük eksisi flaşsız oluşudur. Geceleri fotoğraf çekmiyorum pek ama flaş'ı el feneri olarak kullanıyorum o yüzden bile Galaxy S'i tercih etmezdim.
Galaxy S forumunu biraz daha incelemeni tavsiye ederim. Kim neyden şikayetçi neyden memnun bunları araştır. Senin ihtiyaçlarını karşılamayacak olanı sırf daha iyi diye almanın bi anlamı yok bence
quote:
bende Desire'ı alalı tam 1 ay oldu ve inanılmaz memnunum. Galaxy S'in benim için en büyük eksisi flaşsız oluşudur. Geceleri fotoğraf çekmiyorum pek ama flaş'ı el feneri olarak kullanıyorum o yüzden bile Galaxy S'i tercih etmezdim.
Galaxy S forumunu biraz daha incelemeni tavsiye ederim. Kim neyden şikayetçi neyden memnun bunları araştır. Senin ihtiyaçlarını karşılamayacak olanı sırf daha iyi diye almanın bi anlamı yok bence
Evet biliyorum garantisiz olduğunu. Ancak bir arkadaşımda Desire var kasası çok sağlam geldi. Okuduğum yorumlara göre de kasası sağlam. Samsung'dan korkma sebebim kasasını berbat kalitesiz yapmaları. Resmen malzemeden çalıyorlar gibi. Elime aldığımda güven duymuyorum basınca kırılcak gibi geliyor. HTC Desire öyle değil gibi geldi.
Evet flaş olmaması bende de hayal kırıklığı ve şaşkınlık yarattı. Bir lamba koymak zor olmasa gerek.
Videoları izliyorum, forumda da Galaxy ile ilgili yorumlar arıyorum. Bakalım :) Düşüncelerinizi yazın lütfen arkadaşlar, her fikir benim için çok önemli.
Bu arada telefonu pasaportla nasıl kaydettiriyoruz? KKTC'den 3 Ağustos'ta geldim. Teefonu aldıktan sonra sorun çıkma olasılığı var mı?
Performans olarak samsung önde görunse de garantisiz bir cihaz alirken oyum htc den yana olur kesinlikle.
bence çok fazla düşünülecek bir durum yok ortada.tercihin kesinlikle galaxy s olmalı. gsmarena da 2 telefonu karşılaştır farkı anlarsın. şimdi birisi süper amoled diğeri amoled (samsung önde) birisi 9.9 mm 119 gram diğeri 11.9 mm 135 gram (samsung önde) dahili hafıza samsung ta daha fazla 8/16 gb.(samsung önde) gprs ve edge birisi class 12 diğeri class 10 (samsung önde) 3g hızı (samsung önde) birisi bluetooth 3 diğeri 2.1 (samsung önde) birisi 4.0 inc ekran diğeri 3.7 inc (tercih meselesi) biri wifi b/g/n diğeri b/g (samsung önde) video performansı olarak (samsung önde) flash desirede var (desire önde) samsung flac destekliyor (samsung önde) batarya performansı olarak (samsung önde) samsungun sar değeri çok düşük bu arada. kağıt üstünde galaxy s çok daha iyi bir telefon.
quote:
Orijinalden alıntı: ax
bence çok fazla düşünülecek bir durum yok ortada.tercihin kesinlikle galaxy s olmalı. gsmarena da 2 telefonu karşılaştır farkı anlarsın. şimdi birisi süper amoled diğeri amoled (samsung önde) birisi 9.9 mm 119 gram diğeri 11.9 mm 135 gram (samsung önde) dahili hafıza samsung ta daha fazla 8/16 gb.(samsung önde) gprs ve edge birisi class 12 diğeri class 10 (samsung önde) 3g hızı (samsung önde) birisi bluetooth 3 diğeri 2.1 (samsung önde) birisi 4.0 inc ekran diğeri 3.7 inc (tercih meselesi) biri wifi b/g/n diğeri b/g (samsung önde) video performansı olarak (samsung önde) flash desirede var (desire önde) samsung flac destekliyor (samsung önde) batarya performansı olarak (samsung önde) samsungun sar değeri çok düşük bu arada. kağıt üstünde galaxy s çok daha iyi bir telefon.
samsung'da flash desteği yok mu? var diye hatırlıyorum?
quote:
Orijinalden alıntı: zipmaker
quote:
Evet biliyorum garantisiz olduğunu. Ancak bir arkadaşımda Desire var kasası çok sağlam geldi. Okuduğum yorumlara göre de kasası sağlam. Samsung'dan korkma sebebim kasasını berbat kalitesiz yapmaları. Resmen malzemeden çalıyorlar gibi. Elime aldığımda güven duymuyorum basınca kırılcak gibi geliyor. HTC Desire öyle değil gibi geldi.
Evet flaş olmaması bende de hayal kırıklığı ve şaşkınlık yarattı. Bir lamba koymak zor olmasa gerek.
Videoları izliyorum, forumda da Galaxy ile ilgili yorumlar arıyorum. Bakalım :) Düşüncelerinizi yazın lütfen arkadaşlar, her fikir benim için çok önemli.
Bu arada telefonu pasaportla nasıl kaydettiriyoruz? KKTC'den 3 Ağustos'ta geldim. Teefonu aldıktan sonra sorun çıkma olasılığı var mı?
pasaportunla birlikte Turkcell bayisine gidip yapabilirsin kayıt işlemini.
Alacağım galaxy Bulgaristan'dan gelme sanırım bugün daha detaylı inceleyeceğim ürünü. Fiyat sizce nasıl uygun mudur?
fiyatı gayet uygun bence.12 taksit olayıda var...
HD2 kullandım. şu anda desire kullanıyorum. bence kesinlikle android almalısın. android den sonra winmo nun suratına bakılmaz çok sıkıcı geliyor telefon. boyut ve özellik dersen ki samsungu tam anlamıyla incelemedim bile çünki gereksiz büyük geldi gözüme (zaten hd2 yi değiştirmemin ilk sebebi boyut) bence desire almalısın. Ama yok boyut önemli değil dersen benim gözüme tek çarpan eksisi araştırdığım kadarıyla oda ki fotoraf makinesinin flashı olmamasıdır.. tabi bunların hepsi kişisel görüşler.. sana tavsiyem git doğubank işhanına iki telefondan da var. ikisinide eline al incele hangisi hoşna giderse alıcağın yerden git al..
quote:
Orijinalden alıntı: zipmaker
Eylül ayında froyo güncellemesi gelecekmiş. Belki Samsung da Flash Player'a geçer.
Alacağım galaxy Bulgaristan'dan gelme sanırım bugün daha detaylı inceleyeceğim ürünü. Fiyat sizce nasıl uygun mudur?
fiyat çok iyi bence de
arkadaşlar ürünü alacağım az sonra, abd'den gelme daha kutusu hiç açılmamış.
yalnız yurtdışı faturasının olmaması bir sorun oluşturur mu? bu fiyata da kaçırmak istemiyorum şimdi sırf faturası yok diye? biraz acele cevap verirseniz sevinirim :)