Şimdi Ara

Astral Seyahat Gerçek Mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
5
Favori
36.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gerçekse üzerinde çalışıp deniycem ama pek inandırıcı gelmedi



  • quote:

    Orijinalden alıntı: portal2ci

    arkadaslar boyle bir sey olsaydi yüce kitabimiz Kuran-I-Kerim'de yazardi...
    Ruh bedenden ayrılamaz dinimizce boyle bir sey olum ve uyku disinda mumkun degil Astral seyehat ruyamizi izlemek gibi bir seydir arkadaslar... Yani Beynimizin bize bir oyunu...

    Neml suresi

    www.kuranmeali.com/mobil/m-sure.asp

    38. (Sonra Süleyman müşavirlerine) dedi ki: "Ey ulular! Onlar teslimiyet gösterip bana gelmeden önce, hanginiz o Melike'nin tahtını bana getirebilir?"
    39. Cinlerden bir ifrit, "Sen makamından kalkmadan ben onu sana getiririm. Gerçekten bu işe gücüm ve güvenim var." dedi.
    40. Kitaptan ilmi olan kimse ise, "Gözünü açıp kapamadan, ben onu sana getiririm" dedi. (Süleyman) onu (Melike'nin tahtını) yanıbaşına yerleşivermiş görünce, "Bu, dedi, şükür mü edeceğim, yoksa nankörlük mü edeceğim diye beni sınamak üzere Rabbimin (gösterdiği) lütfundandır. Şükreden ancak kendisi için şükretmiş olur; nankörlük edene gelince, o bilsin ki Rabbim müstağnidir, çok kerem sahibidir."
    41. (Süleyman devamla) dedi ki: "Onun tahtını bilemeyeceği bir vaziyete sokun; getirin bakalım tanıyabilecek mi, yoksa tanıyamayanlardan mı olacak?"
    42. Melike gelince, "Senin tahtın da böyle mi?" dendi. O şöyle cevap verdi: "Tıpkı o! Zaten bize daha önce bilgi verilmiş ve biz teslimiyet göstermiştik."

    Astral seyahat gerçek
    Hatta bu kadar kisa surede koca tahtı o kadar mesafeye göz acip kapayıncaya kadar kisa surede ulaştırmak mümkün


    3000 km yi saniyenin 5 te birinde gidip gelmek (200 ms)
  • Astral seyahat ile çok küçük yaşlarda tanıştım..Her zaman hayellerimi süslerdi astral yolculuklar bu yüzden bu konuda yazılmış birçok kitabı daha çok küçük yaşlarda okudum..Küçükken çoğu zaman yalnız başıma kalır astral seyahat yolculukları denemeleri yapardım.Gün geçtiktçe bu denemeler,bende öyle bir hal aldı ki şizofrenik bir biçimde ruhumun bedenimden çıktığına gezip dolaştığıma inanmaya başladım.Aslında bende öyle bir şeyin vuku bulmadığını biliyordum ancak öyle inanmak istiyordum.Bayanlar ve Beyefendiler ben en az 10 yıl bu işe kafa yormuş bu işi yaptığını iddia edenlerle birlikte olmuş onlarla çok zaman geçirmiş bir kardeşinizim.Daha fazla uzatmaya gerek yok astral seyahat bir palavradır.Ne bilimsel nede geleneksel açıdan hiçbir geçerliliği olmayan hayal ürünü bir seyehattir.Astral seyahatı kuranı kerime ve islama dayandırmak isteyenler beyhude bir çabanın içerisindedirler.Astral seyahatin palavra olduğunu anlamak için önce insanın tanımını bilmek gerekir.İnsan et ve kemik yapıyı sevk ve idare eden görünmeyen yapıdır.Yani insanda et ve kemik olan bedenimizle onu sevk ve idare eden ruhtan gayri hiçbir oluşum yoktur.Peygamber efendimiz miraç gecesi mescidi haramdan mescidi aksaya gitmiştir ancak bu gidiş astral beden ile değil hem fiziken yani et ve kemikten oluşan vucüduyla hemde ruhuyla olmuştur zira ölüm haricinde ruhun bedeni terk etmesi söz konusu değildir.Peygamber efendimizin miraç hadisesinde yapdığı bu seyahati kamil insanlarda yapabilir.Nitekim mevlana,yunus emre gibi evliyaullahlarda bu yolculuktan bahseder.Astral seyahat yaptığını iddia edenlerin hepsi şizofren hastasıdır.Zira insan inandığı kadar insandır gece gündüz astral seyahat yapmak için uğraşan bir insan artık olmayan şeyleri tendinde duymaya yapmadığı şeyleri yaptığına inanır.Astral seyahat yolculuk denemelerinde oluşan vucütta elektiriklenme,kalbin hızlı atışı,kulakta çınlama gibi.Eğer bu yazıyı okuyanlar bu yazdıklarımın aksini iddia ediyorsa,astral seyahat vardır diyorsa beri gelsin,ispat etsin ben bu yazım için özür dilemeye hazırım.
    https://netgaste.blogspot.com.tr/2012/11/astral-seyehat-nasil-yapilir-astral-seyehat.html
  • Beden dışı deneyim olarak adlandırılan astral seyahat, günümüzde pek çok kişi tarafından merak edilir. Bu yüzden de astral seyahat nedir, nasıl yapılır, teknikleri nelerdir gibi soruların cevapları araştırılır. Bu içerikte öğrenebilirsiniz:https://paratic.com/astral-seyahat-nedir-nasil-yapilir/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.