Şimdi Ara

Behzat Ç. | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor) (700. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.647
Cevap
59
Favori
483.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 742793


    quote:

    Orijinalden alıntı: SaplıBardak


    quote:

    Orijinalden alıntı: 742793


    quote:

    Orijinalden alıntı: SaplıBardak

    İlk kez izleyen biriyim az önce 69. bölüm yani 2. sezon finalini bitirdim. Ne yalan söyleyeyim 1. sezon finali daha etkileyici gelmişti, belki yediğim spoilerlardan dolayı da olabilir gerçi 1. sezonun finalinde de spoiler yemiştim ama o duygu yoğunluğu bu 69. bölümde az geldi.

    Bölümün sonundaki şu kare dikkatimi çekti ve biraz komiğime geldi Bakışlar fena;





    Ayrıca şu Behzat'ın annesi ölmemiş miydi nasıl dirildi? Bahri kime çalışıyor yoksa en başından beri o hanımefendi (Behzat'ın annesi) ile komple bir oyun mu oynadı? Ve Memduh'la Ercüment nasıl barıştı daha doğrusu Ercüment'in Memduh'u vurduğu yerler hâla flashback olarak gösterilmedi.


    Bu soruların cevapları ilerleyen bölümlerde varsa cevaplamayın lütfen spoiler olmasın. Şaka maka dizi güzel sardı beni.

    3.sezonda cevabini bulacaksin sorularinin. 3.sezon efsanedir. Yerinde olaydim keske şanslı adam.

    Şu an 71. bölümü bitirdim 72'ye geçiyorum. Anladığım kadarıyla özellikle bu kısımda 78. bölüm baya önemliymiş senaryo açısından herkes yorumlarda buralar sıkıcı 78'e gelse direk falan demiş. Merak ediyorum vallaha

    Rahmet Bey de bütün malı çekti Neyse fazla spoiler vermeyeyim bir Eylül falan girdi diziye bakalım ne olacak. Bir tek şu Akbaba'nın malum şeyi askıda kaldı gibi sanki.
    Teslim olacak mı olmayacak mı, Aziz başkomisere noldu, yoksa Akbaba onu da mı öldürdü?


    Bu sorularinin cevabinida 78 de bulacaksin. 78 dizinin en saglam bolumudur. Ondan sonrada 81 gelir. Bu bolumlerde onemlidir 78 in temelini olusturur.

    Vallaha daha da merak ettim doğrusu şu an 72'nin başlarındayım Behzat ve Ercüment'in Underground barda rast gelmesi, Behzat'ın ifşa olması falan baya heyecanlı olmaya başladı. Bir de bu yeni olay yeri elemanında da bir şey var gibi bakalım ondan ne çıkacak .

    Hocam ben bir şey soracağım, 70. bölümde
    Behzat bir evin havuzunda kafasına sıkarak bir de bir hotelin balkonundan aşağıya atarak birilerini öldürüyor (galiba o iş adamlarının korumaları tam anlayamadım) bu öldürdüğü sahneler Behzat'ın halisünasyonlarından biri mi? Orası gerçek mi hayal mi anlayamadım.




  • SaplıBardak S kullanıcısına yanıt
    Valla hatirlamiyorum bayagi olmustur bitireli diziyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 78. bölümü bugün izledim, harbiden Türk dizi tarihinin en efsane bölümlerinden biriymiş kesinlikle abartmıyorum. Abi 1 saat boyunca aralıksız hiç bir an bile sıkılmadım şu bölümü izlerken. Eski KVP (2003-2005) hayranı olarak o dizideki çoğu sahneden bile daha güzel geldi bu bölüm bana. Sansürsüz izlemesi de ayrı bir keyif verdi.

    Unutmadan; "Senin yakaladığın fare kadar benim kedi **** var."
  • Ankaraya polis olarak geldim şu adamlarla 1 fotoğraf çekılmek için neler vermezdim be
  • 6 kere bitirdim. keşke tüm bölümlerin sansürsüzü olsa halen izlemekteyim. 30. bölüm 78. bölüm 80. bölüm efsaneydi. yılda bir kere bitiriyorum. Bu kalitede bir dizi neden hemen biter. Arka sokaklar dizisi prim yapıyor bu ülkede. Bölüm başına 5TL veririm.Blutvde olsa bile
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SaplıBardak

    78. bölümü bugün izledim, harbiden Türk dizi tarihinin en efsane bölümlerinden biriymiş kesinlikle abartmıyorum. Abi 1 saat boyunca aralıksız hiç bir an bile sıkılmadım şu bölümü izlerken. Eski KVP (2003-2005) hayranı olarak o dizideki çoğu sahneden bile daha güzel geldi bu bölüm bana. Sansürsüz izlemesi de ayrı bir keyif verdi.

    Unutmadan; "Senin yakaladığın fare kadar benim kedi **** var."

    Şeyde var ;


    +Yalan söyleyen olursa yatırıp *****
    -Abi ben edayi eve gotureyim o zaman



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu dizinin tüm bölümlerini sansürsüz olarak nereden bulabilirim? Star'da yalnızca son bölümlere doğru sansürsüz var, onların da görüntü kalitesi çok düşük. Birkaç link buldum ama onlar da öleli uzun zaman olmuş.
  • orophim O kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/behzat-cyi-1-bolumden-itibaren-bipsiz-olarak-nerden-izleyebilirim--77524364

    bu konuyu bir inceleyin.

    --------------------------------------------------
    Behzat Ç. yeniden çıkacak,imza kampanyası falan filan dediler ama çıka çıka Adı Efsane dizisi çıktı
  • Diziyi birkaç gün önce bitirdim. Final açıkçası ne yalan söyleyeyim beklediğim gibi değildi, beğenmedim. Ama yine de o son sahnelerde ağlamayan bizden değildir.

    Yalnız şunu söylemek istiyorum, bu dizi bugün devam ediyoruz deseler çok güzel bir şekilde devam ettirilebilir. Çünkü ucu çok açık bırakılarak bitirilmiş. Devam ettirilirse işlenecek birçok konu mevcut.

    Ayrıca hala dizinin senaryosuyla ilgili gideremediğim soru işaretleri var, gerisini spoiler olarak yazıyorum:

    - Böyle bir dizinin finalinde Ercüment ve Memduh karakterleri nasıl olmaz ya? Gerekirse 2 kat para verirdim ama gene de onları bir şekilde oynatırdım. Hayır finali bırak 3. sezon hiç gözükmediler (70-71-72 hariç) Onlarla alakalı o kadar olay oluyor ama ortalıkta yoklar. Çok saçma ki bu karakterler de dizinin kilit isimlerinden bence.
    - Behzat dizinin finalinde gereğinden fazla soğukkanlı ve durgun gibi. Gerçi şu var bana göre 3. sezonda dizide komple bir değişme var gibi artık RTÜK baskısı mı desem ne desem bilemiyorum. Komple olarak ana karakterlerde bir karakter değişikliği fark ettim. Daha sönük oynuyorlardı. 3. sezona girilince dizi "bitiş modu"na geçmiş gibi hisseden bir tek miyim yani 1. ve 2. sezonlara göre 3. sezon bana pek güzel gelmedi. Eylül Fidan karakteri de 3. sezonda mesela çok gereksizdi bana göre. Direkt olarak hiçbir şeye katkısı olmadı senaryoda.
    - Savcı'nın katili tam olarak kim ve savcı neden öldürüldü anlayamadım. Tamam o işte herkesin parmağı var; mafyasından, hakimine, milletvekiline kadar orayı anladım ama net bir isim net bir oluşum ve net bir amaç belirtilmiyor. Bahri tetikçiyi tutuyor, peki Bahri'nin amacı neydi? İkili oynayarak (hem Memduh'a hem Behzat'ın annesine çalışarak) kendini yükseltmeye çalıştı da Savcı Esra ile ne alakası var? Esra'nın ölümü ile ortalığı kızıştırıp kaos yaratarak kendini aradan sıyırmaya mı çalıştı? Bahri gizemli bir karakter onu anladık da devamını çözemedim tam.


    Hazır mesaj yazmışken şunu sorayım bu "Seni Kalbime Gömdüm"ü HD kalitesinde nereden izleyebilirim? Ankara Yanıyor'u izledim ama bu filmin kalitesi hep 360p olarak bulunuyor.




  • SaplıBardak S kullanıcısına yanıt

    Hocam kesinlikle katılıyorum. Ercü ve Memduh kesinlikle olmalıydı finalde dizinin tadı tuzuydu onlar ama bir yandan da dizinin o dönemki baskıdan dolayı final yapabildiğine şükretmek lazım. 3.sezonda bütün bölümler 1 saatti zaten. Süresi epey kısaltıldı. Benim en çok üzüldüğüm Muzonun ölümü oldu. Çok fena öldü ya. Dizi zaten yazın 13 bölüm olarak geri dönecek diye biliyorum. Galiba BluTv üzerinden devam edecekler dizinin senaryosu dediğin gibi çok açık.
  • şu diziyi bir hd bulsam başlıcam da hiç kaliteli görüntü yok ki ortalıkta.Puhutv var ama o da sıkıntılı kare şeklinde çekmişler ilk bölümleri.
  • Bu diziyi işte bu samimiyetten dolayı seviyoruz. Yemin ediyorum bitirdiğim günden beri içimde bir boşluk hissetmeye başladım. Yeni bir diziye falan başlayayım diyorum ama karar veremiyorum hiçbiri bana Behzat Ç.'nin samimiyetini, sıcaklığını vermeyecek gibi.

    Malum menemen sahnesi, bölüm 78'den:


    Bu da bonus:



    çok gülmüştüm burada.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    şu diziyi bir hd bulsam başlıcam da hiç kaliteli görüntü yok ki ortalıkta.Puhutv var ama o da sıkıntılı kare şeklinde çekmişler ilk bölümleri.

    Bazı şeyler vardır en kalitelisi olmasa da güzeldir hocam. Tavuk döner gibi. Lüks değildir ama çok lezzetlidir. Behzat ç de öyle . 1080p bulucam diyip izlememezlik etme bence

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BluTv çalışanının attığı son tweet

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Witsel

    BluTv çalışanının attığı son tweet








  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caughter

    Diziyi ilk kez izleyen biri olarak 60. bölümdeyim. İzleyenler bilir Ahmet Kural-Murat Cemcir'in konuk oyuncu olduğu bölüm.


    Memduh Başgan efsane ya o kaşların yeni hali ne öyle ...

    Spoiler yemekten korktuğum için o zaman mesajınızı okumamıştım şuan okudum. DH üyelerinin insana isteyerek veya istemeyerek bi dünya spoiler yedirmesi beni böyle bir önlem almaya zorluyor çünkü.

    Bende purevpn var vpn açarak izledim. Ama sanırım zenmate ile falan da açılır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus


    quote:

    Orijinalden alıntı: Caughter

    Diziyi ilk kez izleyen biri olarak 60. bölümdeyim. İzleyenler bilir Ahmet Kural-Murat Cemcir'in konuk oyuncu olduğu bölüm.


    Memduh Başgan efsane ya o kaşların yeni hali ne öyle ...

    Spoiler yemekten korktuğum için o zaman mesajınızı okumamıştım şuan okudum. DH üyelerinin insana isteyerek veya istemeyerek bi dünya spoiler yedirmesi beni böyle bir önlem almaya zorluyor çünkü.

    Bende purevpn var vpn açarak izledim. Ama sanırım zenmate ile falan da açılır.

    Diziyi bitireli baya oldu hocam. Güzel diziydi, inşallah devam eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozzy45 -- 23 Şubat 2017; 15:52:46 >




  • Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi polisiye dizisi idi . Şimdik 3.defa başlıyorum diziye .
  • Behzat C yi bitirmis biri olarak anlamadigim kisimlar var lutfen cevaplarmisiniz




    1 = Behzat Ercumente niye benle ugrasiyorsun diye soruyor oda bana tokat attin saygisizlik vs dedi hatta behzat hersey bir tokat yuzundenmi lan falan dedi ama bu ercument daha sonra anneyle olan iliskileri cikiyor tesadufmu yoksa ercument behzati arastiyormu ?





    2 = Behzatin annesi dizide kilit isim galiba cunku Behzatin basina birsey geldigi zaman birileri genelde behzata ` sen dua et yukaridakiler boyle istedi vs ` tarzi seyler soyluyor anne cokmu guclu ?



    3 = Memduh basgan devletin icinde cok guclu olan biri kotu gozukuyor karakter olarak ama ben bu devlet icin olurum kaldirim tasi icin olurum diyen biri bu sacma degilmi ?



    4 = Memduh ile Ercu dizide Fetoyumu temsil ediyor cunku Emrah serbes bir tv programinda senaryo hazir Memduh hapishaneye giriyor benim nerem cemaatci namaz kilmam vs diyormus ercumentte saraydaymis bunu anlayan varmi ?




    Cevaplayanlara tesekkurler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yazın 13 bölüm çekilcekmiş doğrumudur arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.