BENCE ISIMIZ DUSTUGUNDE NASIL MASONLAR EL SIKISMALARINDAN BIRBIRLERINI TANIRLARMIS, DH LILERDE BIR EL SIKISMA YONTEMI BULMALILAR BENCE MESALA TOKALAŞIRKEN ORTA PARMAK ILE BILEGE UFAK BIR DOKUNUS OLABILIR! NE DERSINIZ HOS OLMAZ MI TOKALASTIGINIZ KISININDE DH LI OLDUGUNU BILMEK?
DIPNOT!buyuk harf kullandıysam affola!
quote:
Orjinalden alıntı: muhacir
BENCE ISIMIZ DUSTUGUNDE NASIL MASONLAR EL SIKISMALARINDAN BIRBIRLERINI TANIRLARMIS, DH LILERDE BIR EL SIKISMA YONTEMI BULMALILAR BENCE MESALA TOKALAŞIRKEN ORTA PARMAK ILE BILEGE UFAK BIR DOKUNUS OLABILIR! NE DERSINIZ HOS OLMAZ MI TOKALASTIGINIZ KISININDE DH LI OLDUGUNU BILMEK?
DIPNOT!buyuk harf kullandıysam affola!
canım benim ...seni kim yolladı bakiim.
abazaysa dh lıdır.
şaka kimse alınmasın
adamın bileğine ORTA PARMAĞI hafifçe sürtersek pekçok "yanlış anlaşılma" olabilir yalnız...
quote:
Orjinalden alıntı: Cernunnos
adamın bileğine ORTA PARMAĞI hafifçe sürtersek pekçok "yanlış anlaşılma" olabilir yalnız...
yok bilmiyordum sadece oylesine soyledim
o zaman kucuk parmak ıle elın yanına hafifce surtule bilir!
Selamunaleyküm'e ne dersiniz böylece kimse anlamaz ve kimliğimiz ortaya çıkmaz. Hem DH'lı olunca nolacak.Başka bir DH'lının dükkanına gidince sana iskontomu yapacak veya bayansa arkadaşlık başlangıcı için sana ilave bir avantajmı sağlayacak.DH'lılar sadece buraya üye değil onlarca foruma üye ayrıca:)))
Sen gele bu sevdadan vazgeç boş işler bunlar.O el sıkışmasını site yöneticileri kendi aralarında yapsın parayı onlar kazanıyor ve ekmek yiyorlar burdan;)BU onların işi kardeş