Şimdi Ara

Sky 3D TV yayını 1 Ekim'de başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • 3D yayınlar konusunda en çok girişim yapan TV kanallarından biri olan Sky, 1 Ekim 2010 tarihinden itibaren kesintisizi olarak 3D yayına geçeceğini resmen duyurdu.



    Sky HD abonelerine ücretsiz olarak sunulacak olan hizmet doğrultusunda kullanıcılar 3D keyfini evlerinde de yaşayabilecek. "Evlerinde" diyoruz çünkü İngiltere'de hali hazırda 1500'e yakın 3D deneyimi sunan mekan bulunuyor. Geçtiğimiz aylarda Sky tarafından ilk yayınları yapılan 3D yayın, talep üzerine kullanıcılara sunuluyordu. 1 Ekim'den itibaren Sky 3D adı altında genel 3D yayınına başlayacak olan Sky,


    Disney, Fox, Universal, Warner Brothers, Paramount ve DreamWorks gibi firmalarla gerekli anlaşmaları gerçekleştirdi. "Aktif" ve "Pasif" olarak tercih edilebilen 3D yayınlarıyla birlikte Sky 3D'de


    Bolt ve Monster vs. Aliens filmlerinin yayınlanacağı ve ilerleyen günlerde de


    Alice in Wonderland, Ice Age ? Dawn of the Dinosaurs; Coraline; Fly Me To The Moon ve Harry Potter & The Half Blood Prince gibi filmlerin 3D olarak yıl sonuna kadar yayınlanacağı belirtiliyor.



    3D film ve programların dışında Sky 3D kullanıcıları


    Ryder Cup (golf) ve İngiltere


    Premier Ligi maçlarını da 3D olarak izleyebilecek. Haberimiz başında da bahsettiğimiz üzere şu anda sayısı 1500'e varan mekanların 3D hizmeti sunuyor. Sky'ın yaptığı açıklama göre Samsung, LG, Sony ve Panasonic gibi firmaların 3D destekli TV'lerinin piyasada yaygınlaşması ile birlikte Avrupa'da milyonlarca evde 3D destekli televizyonlar kullanılmaya başlayacak.



     









  • Bu 3D cihazlarda 3D durumu nasıl, yani şunu merak ediyorum, televizyonların bazen verdikleri güya 3D olan ve kağıt gözlüklerle izlenen dandik yayından farklı mı gerçekten, yani sinemadaki 3D ye benziyor mu?
    Hiç deneme fırsatım olmadı, Electro World 'de yerlere reklamlar yapıştırmışlar 3D deneyimi diye ama ya cihazlar çalışmıyor, ya gözlükler kırık..
    Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobita -- 29 Temmuz 2010; 17:23:36 >
  • tr de kaç kişinin evinde 3d tv var ki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetgirgin

    tr de kaç kişinin evinde 3d tv var ki

    Haberdeki Türkiye'de yayın yapan Sky değil arkadaşım...
  • ekranlar cok net ve canlı renkler veriyorlar yani o konuda bence imax sinemalarından daha iyi ve 3d performansı olarakta kağıt gozlukller sadece derinlik yaparken bu monitorlerde goruntu ekranın dısınada cıkıyor içinede giriyor yani kesinlikle gelecek vaateden bir teknoloji
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fieldyturbo19

    ekranlar cok net ve canlı renkler veriyorlar yani o konuda bence imax sinemalarından daha iyi ve 3d performansı olarakta kağıt gozlukller sadece derinlik yaparken bu monitorlerde goruntu ekranın dısınada cıkıyor içinede giriyor yani kesinlikle gelecek vaateden bir teknoloji

    İşte merak ettiğim tam olarak buydu...
    Hatta ayrıntıda merak ettiğim, real 3D ya da expand 3D gibi bence daha çok geriye doğru 3D mi, yoksa Imax gibi cidden neredeyse gözünün içine girip,gerçekten izleyeni içine çeken 3D mi olduğuydu.
    Teşekkür ederim arkadaşım...
  • @ yok öyle demek istemedim. türkiyede ki olsa bile kaç kişinin evinde 3d tv var ki demek istememiştim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetgirgin

    @ yok öyle demek istemedim. türkiyede ki olsa bile kaç kişinin evinde 3d tv var ki demek istememiştim

    Yine karıştı biraz galiba...
  • ben aralık 2011'de 3d tv aldım. türksat 3a uydusu 1,5 senedir deneme yayınları yapıyor güya... ne zamandır bekliyoruz yayın yok.2-3 sene sonra piyasadaki filmlerin %80-90'ı 3d olacak ,her geçen gün çığ gibi büyüyor.bursadan bir firma labaratuar kurmuş yakında oda film ve tv yayınına geçecekmiş. çin'de bir tv 24 saat ücretsiz 3d yayın yapıyor.tv'yi aldığımda 20 tane 3d film vardı şimdi 250'ye yakın .3d mükemmellllllllllllll.hükümetten 3d yayın istiyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.