Şimdi Ara

Geçtiğimiz Çeyrekte 2.4 Milyon PS3 Satıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    ps3logo

     

        Sony, 30 Haziran ile biten çeyrek yılın sonuçlarını yayınladı. Bu veriler son zamanlarda Playstation 3 ve oyunlarının satışlarındaki artışı kanıtlar cinsten olmuş.
     
        Geçtiğimiz çeyrekte küresel anlamda satılan Playstation 3 sayısı tam 2.4 milyonu bulmuş. Geçen senenin aynı çeyreğinde bu rakam 1.1 milyondu. Yani %130 oranında bir artışla Sony, pazar payında büyük bir başarı yakalamış.
     
       Playstation 3 oyunlarında da konsolda olduğu gibi doğru orantıda bir artış olduğu gözlemleniyor. Geçtiğimiz çeyrekte 24.8 milyon Playstation 3 oyunu satılırken geçtiğimiz sene oyun satışları 14.8 milyonu buluyordu.
     
        Sony'nin Japon para biriminden değerlendirilecek olunursa tamı tamına 32.9 milyar yen kar ettiği belirtildi. Geçtiğimiz sene ise Sony 36.7 milyar yen zarardaydı. Sony'yi senelerce zarar etmesine rağmen sonuna dek mücadele ederek en sonunda bu denli büyük bir pazar satışı elde edebilmesinden dolayı kutluyorum. Büyük bir firma olduğunu tekrar kanıtladılar.
     







  • Sony!!! daha ne denebilir ki Microsoft gibi kullanıcısını sömürmeyi görev edinmemiş her ürünü gözü kapalı alınabilecek bir firma ..............
  • emin olun hiçbir firma kullanıcı dostu değildir işin içine para girince babalarını bile tanımazlar o yüzden sony miş microsoftmuş karşılaştırmak boş iş ikiside aynı mal sony cephesinde exc oyunlar atağı devam ediyor psn hergün gelişiyor ve de ücretsiz(daha ne kadar devam etcek acaba) satışların her geçen gün artması doğal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.