Şimdi Ara

Giriş noktası bulunamadı hatası [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Beyler genel bir arama yapmama rağmen bu sorunun kaynağını veya ne olduğunu bulabilmiş değilim.. Bir virüs olabileceğini düşünüp ''arama - format'' gibi yollara başvursamda bu sorundan kurtulabildiğim söylenemez..
    Yaptığım araştırmada her kişide hata aynı yollarla meydana gelsede hata kodu uzantısının farklı olduğunu tespit ettim. Bu nedenle kodsal olarak bir arama yapamıyorum..
    Genel olarak int.de kesinlikle çözümünü bulamadığım sadece bir kaç kişinin hata mekanizmasını kapatarak çözüm yolunu bulduklarını sanmalarından başka hiç bir bulguya rastlamadım..

    1 yıl önce kendi hazırlamış olduğum sp3 xp işletim sistemi kullanıyorum.. Ve 1 yıldır sistemim donanımsal veya yazılımsal olarak değişmedi.. 1 yıl içerisinde 4-5 kez format atmışımdır..
    Bu sorunla karşılaşmam ise hali hazırda kullandığım sistemin formattan uzun bir süre sonra meydana gelmesiyle tekrar format atıp yinede kurtulamam üzerine kurulu..

    Aslında garip olan başka şeylerde var..
    Formattan önce bu sorunu sadece opera ve bazı flash uygulamalarda görüyordum..
    Formattan sonra ise bu sorun Ps AE 3dmax msn opera chrome mozilla gibi yazılımlarıda içerisine alarak bilgisayarı tamamen kullanılamaz hale getirdi...

    Bulaşıcı etkisi nedeniyle virüs olduğunu düşünüyorum..
    Çünki formattan önce KAV tarafından korunan bilgisayarım (C,D,E,F,G) sürücülerinden haliyle sadece C sürücüsüne format atılması nedeniyle formattan sonra korumasız olarak açıldığında virüs'ün rahatlıkla hertarafa yayıldığı düşüncesindeyim..
    Fakat taratmalar sonucu hiç bir bulguya rastlamadım.. framework 3-3.5-4 günceldir.

    Eğer bu sorunun (MANTIKSAL) açıklamasını bilen bir kişi var ise yardımını esirgemezse sevinirim..



  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.