Şimdi Ara

Cooler Master'dan yeni dizüstü bilgisayar soğutucusu: NotePal U3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  • Cooler Master, NotePal U3 adını verdiği yeni dizüstü bilgisayar soğutucusunu duyurdu. 420 x 320 x 65 mm boyutlarında ve 1.04 Kg ağırlığında olan yeni soğutucu, 950-1800 devir/dakika hızlarında çalışan üç adet fanın kullanıldığı soğutucu, çıkartılabilir fan tasarımıyla dikkat çekiyor. Gözenekli tasarıma ve kaymayı önleyici ayaklara sahip olan soğutucu da fan kontrolcüsü de bulunuyor. Gürültü oranı 18 dbA (en düşük) olarak açıklanan yeni soğutucu, farklı boyutlardaki pek çok dizüstü bilgisayarla kullanılabiliyor.


    Sıcak yaz günlerinde, dizüstü bilgisayarını daha serin tutmak isteyen kullanıcıların hedef alındığı Cooler Master NotePal U3 için şu an açıklanmış herhangi bir fiyat bilgisi bulunmuyor.








  • Sahsen beyenmedigimi belirtmek isterim... "bu konuda" lider firma ZALMAN'dir.. daha fazla hava akisi ve daha basarili aliminyum sogutuculari mevcut..

    Hatta bir tanesini kullandim... Yaz sicaginda kolisinden cikardigim aliminyum sogutucu soguktu..
    http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=280

    dikkatli bakarsaniz fanlarin normal fanlardan farkli oldugunu goreceksiniz.. Blower tipi fan kullanilmis.. bu sebepten daha ince..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Towarscke -- 28 Temmuz 2010; 17:25:53 >
  • Sence aluminyum oda sıcaklığından daha soğuk olabilirmi o kutunun içinde?? eğer bunu düşünüyorsan fizik kimya bilginde eksik vardır... Hatta fan ile soğutulan bir aluminyum plakada en fazla oda sıcaklığında olabilir... Taki üzerine su gibi uçucu bir madde dökülüp sürülmediyse...

    Aluminyuma dokunduğunda tahtadan daha soğuk hissetmenin tek sebebi elindeki ısıyı tahtaya göre çok daha hızlı emmesidir.

    ayrıca bahsettiğin ürünün metaryali saf aluminyum değil...
  • ağır değil mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.