Şimdi Ara

Piranha Fuga 5.0 İnç Navigasyon (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
922
Cevap
2
Favori
125.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • bende vatandan cumartesi sipariş ettim ürün bugün geçti elime bu güncelleme olayı için naviextrayla ilgili bi card çıkması gerekiyor mu acaba naviextrada öyle bir şeyler yazıyor ordaki kodu gircekmişiz fln bide bu ürün tehpo sigortadan 1 ay sigortalıymış onu aktive etmem için sitede pin kodu girmem istenio ama hiç bi yerde bulamadım bu kod ne kodu bilen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
  • pin kodu navigasyon cihazlarında verilmiyormuş az önce sigorta şirketini arayıp sordum 09.00 ile 18.30 arasında arayıp telefonla sigortayı aktive ettirebiliyormuşuz benim gibi bilmeyenlere duyurulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: metucu

arkadasalr navigasyon cihazı pille mi çalışıyor..çakmağa takılmıyormu..eğer takılmıyorsa..hemen biter pil değil mi

cihazda dahili pil var pc ye bağlayıp yada çakmaklığa bağlayıp şarj edebilirsiniz. pil doluyken ortalama 2 saat kullanabilirsiniz.
    • Southern New Hampshire University - MBA in Finance
    • Lenovo Y510P
    • Note 5 32GB
  • kendi pili varsa pilin ömrü kısaolur..devamlı cakmağa takılı calısmaz mı

vatan dan aldığınız son zamanlardaki fuga larda ıgo8 yüklüdür.. ben

alalı 2 ay oldu bendede aynı. evvelini bilemiyorum..[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 18 Ocak 2011; 0:00:47 >

Bende Vatan Bilgisayarın kampanyasından yararlanıp Fuga aldım geçen hafta. Cihazdan genel hatlarıyla memnunum. Parasını hakettiğini düşünüyorum.

Bu başlığı başından sonuna okumuştum geçen hafta ve yanılmıyorsam ya burda ya da başka bir forumda birkaç arkadaşın şu şekilde memnuniyetsizliklerini belirttiklerini görmüştüm.

1. Herhangi bir adresi favori olarak kaydetme özelliği yok. Bu özellik cihazda var.
    2. Rotayı kaydetme imkanı yok. İster kullandığınız ister daha sonra kullanmak için ayarladığınız rota olsun kaydedebilip istediğiniz zaman geri çağırabiliyorsunuz.
    3. Rotaya geçiş noktası eklenmiyor. Ekleniyor. Örneğin Antalya'dan Istanbul'a gitmek için rota ayarladınız. En uygun yol Afyon üzeridir ama rotanızda önce İzmir sonra Çanakkale'ye uğrayıp gitmeniz gerekli. Bunlarıda geçiş noktası olarak seçip varış yeriniz olan Istanbul'a tek ayarlama ile istediğiniz rota üzerinden ulaşmak mümkün.

Bu bilgilerden sonra benim bir sorum olacak. Geri görüş kamera özelliini kullanan arkadaşlar yada bilgisi olan arkadaşlar için soruyorum;

Alınacak geri görüş kamerası NTSC destekli mi olmalı PAL destekli mi? Fuga cihazlarımız Çin malı olduğu için NTSC görüntü çıkışını destekler diye düşünüyorum ama emin değilim.

Çoğu geri görüş kamerası hem NTSC hemde PAL destekli zaten ama benim aracıma özel üretim alacağım üründe illaki belirtmem gerekiyor NTSC/PAL seçimini. Ürün ona göre yollanacak. Bilgisi olan?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130432445869&ssPageName=ADME:X:AAQ:MOTORS:1123

Birde Fuga'yı naviextras'a ne zaman kaydetmeli? Cihazı alalı bir hafta oldu ve gayet memnunum. Hiçbir sorunuda yok. Kaydetmemde bir sakınca olur mu?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeRakLeIoN -- 19 Ocak 2011; 14:20:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HeRakLeIoN

Selamlar herhese

Bende Vatan Bilgisayarın kampanyasından yararlanıp Fuga aldım geçen hafta. Cihazdan genel hatlarıyla memnunum. Parasını hakettiğini düşünüyorum.

Bu başlığı başından sonuna okumuştum geçen hafta ve yanılmıyorsam ya burda ya da başka bir forumda birkaç arkadaşın şu şekilde memnuniyetsizliklerini belirttiklerini görmüştüm.

1. Herhangi bir adresi favori olarak kaydetme özelliği yok. Bu özellik cihazda var.
    2. Rotayı kaydetme imkanı yok. İster kullandığınız ister daha sonra kullanmak için ayarladığınız rota olsun kaydedebilip istediğiniz zaman geri çağırabiliyorsunuz.
    3. Rotaya geçiş noktası eklenmiyor. Ekleniyor. Örneğin Antalya'dan Istanbul'a gitmek için rota ayarladınız. En uygun yol Afyon üzeridir ama rotanızda önce İzmir sonra Çanakkale'ye uğrayıp gitmeniz gerekli. Bunlarıda geçiş noktası olarak seçip varış yeriniz olan Istanbul'a tek ayarlama ile istediğiniz rota üzerinden ulaşmak mümkün.

Bu bilgilerden sonra benim bir sorum olacak. Geri görüş kamera özelliini kullanan arkadaşlar yada bilgisi olan arkadaşlar için soruyorum;

Alınacak geri görüş kamerası NTSC destekli mi olmalı PAL destekli mi? Fuga cihazlarımız Çin malı olduğu için NTSC görüntü çıkışını destekler diye düşünüyorum ama emin değilim.

Çoğu geri görüş kamerası hem NTSC hemde PAL destekli zaten ama benim aracıma özel üretim alacağım üründe illaki belirtmem gerekiyor NTSC/PAL seçimini. Ürün ona göre yollanacak. Bilgisi olan?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130432445869&ssPageName=ADME:X:AAQ:MOTORS:1123

Birde Fuga'yı naviextras'a ne zaman kaydetmeli? Cihazı alalı bir hafta oldu ve gayet memnunum. Hiçbir sorunuda yok. Kaydetmemde bir sakınca olur mu?

Teşekkürler

Cihazınız Hayırlı olsun
    Dilediğiniz zaman Naviextras toolbox la cihazın haritasını güncelleyebilirsiniz..

• naviextras'a kayıt oldum. güncelleştirmeler kısmında 2 yeni güncelleştirme diyor. biri türkiye haritası 95 mb 2010 q4 bu sanırım zaten bizde olan harita. birde ücretsiz harita güncellemeleri demiş 97 mb 2010 q4. nedir bu yüklemek lazım mı şimdi?

hem usb'den hemde navi'den yedeklerimi aldım dursun bir köşede makinayı kurcalamaya başlamadan

İki gün once elime ulsati FUGA ve ilk izlenimlerim gayet olumlu.

Cihazi hemen kurcalamaya basladim ;) Bir iki noktaya dikkat ederseniz cihaz uzerinde yapilacak degisikliklerin ne kadar kolay oldugunu gorursunuz :)
    Aziz Nesin az bile demiş memleketin aptallık oranına binaen!
  • Alınır alınmalı aldım memnunum. Ama 280 e aldım.
  • Eğer çok acil değilse biraz daha bekleyin derim... Yeni cihazların eli kulağında sayılır...

Fuga'nın fiyatı 220 - 230 TL bandına oturdu... Bu rakam 15 iner 25 çıkar... Ama döner dolaşır aynı yere gelir...

quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

arkadaşlar vatan da ürün 229TL 6 taksit olmuş, 6 ay geçmesine rağmen fiyat neredeyse hala aynı, sizce bu fiyata alınır mı?

"HAYAT, SEN BAŞKA PLANLAR YAPARKEN BAŞINA GELENLERDİR"
  • quote:

Orijinalden alıntı: dammak

Eğer çok acil değilse biraz daha bekleyin derim... Yeni cihazların eli kulağında sayılır...

Fuga'nın fiyatı 220 - 230 TL bandına oturdu... Bu rakam 15 iner 25 çıkar... Ama döner dolaşır aynı yere gelir...

quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

arkadaşlar vatan da ürün 229TL 6 taksit olmuş, 6 ay geçmesine rağmen fiyat neredeyse hala aynı, sizce bu fiyata alınır mı?

Hocam acelem yok da, yeni cihazların ne farkı olacak ki ekstradan, bir de bu fiyata bulabilcek miyiz?
  • arkadaşlar bende cihaı dün akşam aldım, dünden buyana uğraşıyorum, cihazı ilk açtığımda istanbulu gösteriyordu ve hala istanbulu gösteriyor Malatyaya bir türlü getiremedim. Bulunduğum konumu bulamıyor. Ancak 1 tane uydu bulurken benim telefondan 3 adet uydu buluyorum bunasıl iş, banamı sorunlu geldi yoksa sorun bedemi çözemedim.

Orijinalden alıntı: kaos25

arkadaşlar bende cihaı dün akşam aldım, dünden buyana uğraşıyorum, cihazı ilk açtığımda istanbulu gösteriyordu ve hala istanbulu gösteriyor Malatyaya bir türlü getiremedim. Bulunduğum konumu bulamıyor. Ancak 1 tane uydu bulurken benim telefondan 3 adet uydu buluyorum bunasıl iş, banamı sorunlu geldi yoksa sorun bedemi çözemedim.

Uyduları bulup baglantı yaptığında bulunduğunuz konumu gösterir.Uydu bağlantı yapabilmeniz için açık alanda olmanız lazım,cihaz gökyüzünü görmeli..

Orijinalden alıntı: _İMKANSIZ_

quote:

Orijinalden alıntı: kaos25

arkadaşlar bende cihaı dün akşam aldım, dünden buyana uğraşıyorum, cihazı ilk açtığımda istanbulu gösteriyordu ve hala istanbulu gösteriyor Malatyaya bir türlü getiremedim. Bulunduğum konumu bulamıyor. Ancak 1 tane uydu bulurken benim telefondan 3 adet uydu buluyorum bunasıl iş, banamı sorunlu geldi yoksa sorun bedemi çözemedim.

Uyduları bulup baglantı yaptığında bulunduğunuz konumu gösterir.Uydu bağlantı yapabilmeniz için açık alanda olmanız lazım,cihaz gökyüzünü görmeli..

Malatyanın içerisinde 1.5 saat gezindim ben bu cihazı dağ başlarında kullanmiyacağımki
    Şimdide hesabımdaki şifreyi kabul etmiyor şifremi unuttum dedim e mail göndermiyor. birde hepsiburadayı kötülüyordum walla mum ettiler hb ya

• cihazın uydu bulamaması enteresan peki reset tuşu var arkada ona baktınızmı yada cihazın harita güncelleme işlerini falan yaptınızmı..?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.