Bildirim
Bazı siteler açılmıyor, google'a yönlendiriyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
mesela google'a bişiler yazınca tekrarmı google'a yönlendiriyor yoksa blank yani boş sayfamı kullanıyosun biraz aç konuyu yardımcı olalım? _____________________________ -
hayır sitelerin çoğu sorunsuz bir kaç sitede sadece. sorun sitelerde değil başka makineden girebiliyorum. adres satırına site adını yazıp girdiğimde ya da google da aratıp tıkladığımda google index açılıyor. google.com.tr şeklinde, anasayfam google değil. biraz araştırdım safaride sahte siteler engelini kaldırın düzelir demişler ama olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Kedi -- 26 Temmuz 2010; 2:29:39 >_____________________________ -
Bilgisayarında filtreleme programı kurulu ise, sakıncalı olarak gördüğü sitelerde google sayfasına yönlendirilmiş olabilir. Ben kendi bilgisayarımda filtre programı kurdum. Ve sakıncalı sitelerde google giriş sayfasına yönlendirdim. Sizin şikayetiniz gibi yapıyor. _____________________________ ***TÜRKNET DAVETİYE KODU: DYP88QP23RRK
**** 30 GÜN ÜCRETSİZ İNTERNET KAZANMAK İÇİN****
WHATSAPP: 0505 748 49 61
***TÜRKNET DAVETİYE KODU: DYP88QP23RRK -
Adaware ile taratsana sanki tehlikeli yazılım var gibi... _____________________________ İzmirliyiz Göztepeliyiz...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X