Şimdi Ara

Alfa romeo 156 2.0 Selespeed alsam mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    araç 2001 model 160 binde tiptronik F1 vites var
    ustaya göstercez. En çok düşündüren ise şanzımanı. ilerde sorun çıkarsa çok masraf açar mı.
    bu aracın yakıtı nasıldır.

bide Cilikka Uğur'dan haberi olan var mı aranızda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetuEs -- 25 Temmuz 2010; 21:39:36 >

• bu araç hakkında bilgisi olan var mı?
  • amcamın vardı...

mükemmel bir araçtı ama parça fiyatları pahalıydı cam açma kapatma düğmeleri bile çok pahalıydı.

kullanması falan çok süper bir araç ama eskidi artık... ben olsam böyle bir maceraya girmezdim...
  • bir çok detaylı bilgiyihttp://forum.donanimhaber.com/forumid_287/tt.htm bu linkte verdim otomatik f1 vites olan slespeed lerin sorunlarını da anlattım bende bir alfistiyim tavsiyem düz vites tercih etmenizdir kısacası alfalarda slespeed robutu sorunlu bir parçadır ve tamiratı 1.500 2.000 tl civarıdır fazlasıda olabilir duruma göre .. verdiğim linkin son kısımlarını okursanız bir çok detaylı bilgi ediniceksiniz aklınıza takılan başka sorular olursa özel mesaj veya buradan soru sorabilirsiniz
  • Fiyattan ziyade aracın temizliği önemli, şanzıman dışında da kontrol edilecek noktalar var.

Sorularınıza gelirsek, 160.000 km'deki aracın büyük bakımlarının yapılmış olması önemli, bakım listesini kontrol edin.

İlerde şanzıman sorun çıkarırsa evet çok masraf açar. Eğer komple şanzıman yenilemeniz gerekirse çok ciddi bir miktar ödemeniz gerekir. Ancak birçok sorun 2-4bin YTL arasına çözülüyor. Basit sorunlar ise 1.000 YTL'den ucuza hallolur.

Aracın yakıtı düzgün kullanıldığında şehiriçinde 8.5-11.5 litre, şehirlerarasında 6-7 lt arasında değişir. Çok çok basarsanız şehiriçinde 13, şehirlerarasında 11-12 litreye kadar yolu vardır.
  • bilgiler için teşekkürler..
    ustaya şanzımanına ön takımına baktırcaz
    başka nerelerine dikkat edelim
  • ben 160bindeki bir alfadan korkarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascuu

ben 160bindeki bir alfadan korkarım.

Sebep?
  • quote:

98 model eski alfa 156 mı 160 binde aldım 180 bine kadar 1 sene kullandım standart 10 bın bakımının ustune 1 kuruş masraf çıkarmadı desteksiz sallamayalım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

quote:

98 model eski alfa 156 mı 160 binde aldım 180 bine kadar 1 sene kullandım standart 10 bın bakımının ustune 1 kuruş masraf çıkarmadı desteksiz sallamayalım lütfen

760.000 de alfa fotografi var elimde Yeterki bakimli olsn her arac gider

• alfa romeo gercekten kalıteli alırsanız cok zevklı bır arac olacagına ınanıyorum
  • çok riskli bir seçim olur

araç iyi çıkarsa ihya eder, kötü çıkarsa perişan eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

çok riskli bir seçim olur

araç iyi çıkarsa ihya eder, kötü çıkarsa perişan eder

BU risk alıcının elinde olan bir faktör adam akıllı komple bir experden geçerse risk olmaktan çıkar..Kaldıki bu her marka araç için geçerlidir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.