Şimdi Ara

Felix Davul Fırın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
29.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır bura da dahil internette epey araştırma yaptım midi fırın için ve benim gibi, davul fırınla midi fırın arasında kararsızlar var. Aslında en son simfer markasının epey çeşitli turbo midi fırını olduğu için simferlerden birini seçmeye karar vermiştim ama hepsiburada'ya yeni eklenmiş bir ürün olduğunu gördüm. Felix marka davul fırın. Normal davullardan farklı olarak zaman ayarı ve termostatı var, sanırım davul fırındaki eksik noktayı yakalamış ve ona göre bir ürün geliştirmişler. Bu ürün çok yeni bir ürün mü acaba, aranızda kullanıp memnun olan/olmayan varsa fikirlerini rica ediyorum. Bir de not düşeyim, ısı izolasyonu için elyaf kullanılmış fırında. Elyafın kanserojen olabilecegi hakkında kulaktan dolma bilgilerim var. Isınınca özelllikle, yemeklere çok yakında olması sakıncalı mı acaba?

Linki de şu :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limonagaci -- 25 Temmuz 2010; 19:37:16 >

• bu soruya ben de cevap bekliyorum..bir de şamdan davul fırın var..üçü arasında kararsızım..
  • Afferdersiniz ama bende bu davul fırınlar arasında kararsız kalanlardan biriside benim.. alabilirsem köyüme alacağım bir tane davul fırın.. ama ikisi arasında kararsız kaldım..

Felix davvul fırın yani bunun avantajı ise iç aydınlatma,ayarlanabilri rezinstans düğmesi,termostatlı olması nedeniyle öne çıkıyor ve kullananlarda memnun gözüküyor yorumda fakat şamdan marka var ondada sadece termostat ile tepsi dönme olayı varmış.. Fakat benim gözüm Felixten yana duruyor hangi fırını almamı tavsiye edersiniz ?

ŞAMDAN DÖNER TEPSİLİ DAVUL FIRIN Yada Felix Davvul fırın..
  • ŞAMDAN DÖNER TEPSİLİ DAVUL FIRIN alan varmı ? almayı düşünüyorumda keki iyi pişirir mi acaba?
  • Bizm tanıdık bir satıcı var Sürekli diyor bu şamdan fırınları verioruz diyor ve çok güzel pişiriyormuş öyle diyor ama benim kararım gene FELİX DAVVUL FIRIN alacağım yani o kararımdayım halen.. çünkü iç donanımı çok sağlam altını üstüne getirdim metroda.. çift rezinstans sarımı,iç aydınlatma,kalın ve sağlam malzeme beraberninde iç yüzeyinde cam yünü kullanılmış ve emaye tepsiyle beraber geliyor ayrıca çift camlı önden gözetlemeile üsttende bakılabiliyor.

Şamdan ise klasiği ama sadece extrası termostatlı ve kendiliğinden döner motorludur tepsi ise alimimünyum tepsidir.
  • bak tepsi olayında alüminyum tepsiler daha iyi pişiyormuş oktay usta söylemişti aklınızda olsun
    Ben fırın olayını biraz daha araştırayım ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikrodalga fırın hk?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acaba kanserojen madde var mı felix de? sanki öyle duymuştum ben..
  • merhaba arkadaşlar,
    ilk mesajımı uzun zamandır araştırdığım bir konu için yazmaya karar verdim. zira ben de konuyu açan arkadaşımın yaşadığı süreci deneyimledim ve bu başlığı aynen ben açmışım gibi okudum, ancak bir cevap bulamadım, zira yeni sorular var cevaplardan ziyade. her ne ise;
    bu fırını çok araştırdım ve en sonunda almaya karar verdim, bugün siparişini verdim, ne zaman gelir allah kerim. deneyip tecrübelerimi buraya yazacağım, almak isteyenlere de cevap olur böylece. fırını almayı düşünenler başlığı takip ederlerse yararlanabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsuka

merhaba arkadaşlar,
    ilk mesajımı uzun zamandır araştırdığım bir konu için yazmaya karar verdim. zira ben de konuyu açan arkadaşımın yaşadığı süreci deneyimledim ve bu başlığı aynen ben açmışım gibi okudum, ancak bir cevap bulamadım, zira yeni sorular var cevaplardan ziyade. her ne ise;
    bu fırını çok araştırdım ve en sonunda almaya karar verdim, bugün siparişini verdim, ne zaman gelir allah kerim. deneyip tecrübelerimi buraya yazacağım, almak isteyenlere de cevap olur böylece. fırını almayı düşünenler başlığı takip ederlerse yararlanabilirler.

Bir Sakıncası olmazsa birşey sormak istiyorum fırınınız hayırlı olsun ve güle güle kullanın fakat Ne marka sizin fırın eğer ki FELİX Markaysa o zaman bende yada şamdan farketmez ama genede bu başlığı Takibe alıyorum..

• merhaba,
    sipariş ettiğim fırın felix... ancak daha elime ulaşmadı ve birkaç gün alacak gibi, fırın gelir gelmez deneyecek olsam da tam performans için biraz zaman gerek, zira çeşitli yemekler, pastalar, börekler vb. denemek gerekecek... buraya yazacağım.
  • quote:

merhaba,
    sipariş ettiğim fırın felix... ancak daha elime ulaşmadı ve birkaç gün alacak gibi, fırın gelir gelmez deneyecek olsam da tam performans için biraz zaman gerek, zira çeşitli yemekler, pastalar, börekler vb. denemek gerekecek... buraya yazacağım.

Size çok teşekkür ederim. Benim kafamda oluşan fırındı bu bunu ben köydeki evime alacağım bir tane çünkü hiç bir tane Fırın yok bari benim hediyem olsun oraya..

Şamdanıda niyetlenmiştim ama çok basit düzeneklerle hazırlandığı icin bende istemedim onu doğal olarak ama Felixi bende çok beğendim çünkü sizde gördünüz bende gördüklerimi üstteki konuda anlatmıştım zaten siz önce bir deneyin,test edin pişirme performansı ve genel olarak Kullanışından tut performansını buraya yazarsanız makbule geçer belki o fırını alabilrim..

• merhaba arkadaşlar,
    bir süredir felix markalı bu fırını temin etme çabası içindeyim, ancak internet sitelerindeki ilanların nerdeyse tamamı eski tarihli, tam 4 yerden sipariş verdim, 3'ü siparişi verdiğim gün iptal etti, biri hala havalemi iade etmeye çalışıyor. 5 dakika önce bir yerden daha sipariş ettim bakalım bunun akıbeti ne olacak. küçük kasabalarda bu tür pahalı ürünler temin edilemiyor malesef, bu nedenle internetten almak en mantıklısı ancak sıkıntılı satıcılar yüzünden süreç epey uzun ve can sıkıcı olabiliyor, bilginiz...
    sonuç itibariyle; fırını hala alamadım, deneyemedim, tecrübe eder etmez buraya yazacağım, selamlar.
  • merhaba arkadaşlar,
    bugün fırın geldi... şimdilik sadece harika bir fırın olduğunu söylemek istiyorum, kaldı ki detaylı inceleme yazımı hazırladığımda paylaşacağım. harika pastalar, kekler, poğaçalar önüme gelmeye başladı. saygılar.
  • quote:

merhaba arkadaşlar,
    bugün fırın geldi... şimdilik sadece harika bir fırın olduğunu söylemek istiyorum, kaldı ki detaylı inceleme yazımı hazırladığımda paylaşacağım. harika pastalar, kekler, poğaçalar önüme gelmeye başladı. saygılar.

Hayırlı ve uğurlu olsun fırınınız güle güle kullanın Test ettikten sonra sonuçları falan bilgileri paylaşırsanız makbule geçer belki bende köy icin alırım bir tane felix marka fırın.
  • merhaba arkadaşlar,
    uzun zamandır aradığım ve zor zahmet elde ettiğim bu fırını sizlere anlatmak istiyorum.

ilk bakışta kalitesi ve sağlamlığıyla dikkat çeken bu fırının özellikleri de oldukça tatminkar. benzerlerinden birkaç gömlek üstün. fırının tavanında ve tabanında cam elyafı kullanılmış, takriben 3 parmak kalınlıktaki bu kısımlar oldukça iyi ısı yalıtımı yapıyor. termostat olması başlı başına bir olay, zira benzerleri gibi çakma değil, başka bir dereceyle ölçtüm, en fazla 5 derece farkla termostat devreye giriyor. bu oldukça iyi bir özellik, istediğini derecede istediğini malzemeyi pişirebilirsiniz. fırının otomatik tepsi döndürmesi yok, bu bir eksi gibi dursada tepsinin dönmesine de gerek yok, çünkü gayet eşit pişiriyor. zaman ayarı mevcut, unuttum, yandı gitti olayı bu fırında yok. piyasadaki benzerlerine bu özelliği bile fark atıyor. tepsi oturtma haznesi elle dönüyor bunu da not olarak iliştirelim. sonuç olarak kalite performans olarak harika, size tavsiyem fırını deneyerek pişirme yapmanız, tariflerdeki gibi yapmaya kalkarsanız hüsrana uğrayabilirsiniz, her şeye olduğu gibifırına da alışmanız lazım. fiyatı biraz palı olmasının dışında bir eksisi yok. iç aydınlatmasının olması, camının oluşu, kapak açma gerektirmemesi, her şeyin eşit pişmesini sağlıyor. bu harika diyor ve herkese tavsiye ediyorum, sanırım 5 yıldan fazla kullanılacak sağlamlıkta bir cihaz. bu arada kuzu ve balık harika oluyor...

• Feix davul FIRIN almak istiyorum ancak piyasada, satış sitelerinde bulamıyorum. Gören bilen olursa bu mesajımı alıntılayarak beni haberdar etmesini arkadaşlardan rica ederim. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.