Şimdi Ara

The Next Three Days (2010)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tür:Dram, Gerilim, Romantik, Suç
    Yönetmen:Paul Haggis
    Senaryo:Paul Haggis, Fred Cavayé
    Yapımcı:Paul Haggis, Michael Nozik, Marc Missonnier, Olivier Delbosc
    Görüntü Yönetmeni:Stephane Fontaine
    Oyuncular:Russell Crowe
    Liam Neeson
    Elizabeth Banks
    Olivia Wilde
    Jonathan Tucker

The Next Three Days (2010)

2008 yapımı "Pour Elle" isimli filmin yeniden beyazperdeye uyarlaması olacak olan "The Next Three Days"in yönetmen koltuğuna, "Crash", ve "In The Valley of Elah" isimli filmlerin başarılı yönetmeni Paul Haggis oturuyor.
    Russell Crowe, eşi cinayet suçundan tutuklanan bir öğretmeni canlandıracak. Crowe, suçu kabul etmeyen eşininin serbest bırakılması için elinden gelen tüm çabayı sergileyecek

alıntı:sinemalar.com

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Russel Crowe ve Liam Neeson daha ne olsun.
    Bakalım bekliyoruz.

Paul Haggis'de iyi bir yapımcıdır.
    Burada yönetmen bakalım
  • Fragman

• Russel Crowe filmlerini hep izlemiş ve sevmişimdir.Fragmanda güzel.
  •  The Next Three Days (2010)
  • Beklemedeyiz.

ekleme: 2008 yapımı filmin yeniden çekimi mi? Çok geç kalmışlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 20 Mayıs 2011; 18:44:38 >
  • bu film için Russel Crowe 3 ay ailesinden uzak kalmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel film'e benziyor sabırsızlıkla beklemedeyim High.D
  • DVD ve Bluray çıktı
  • Mükemmel bir filmdi. 8.5/10 veriyorum. Soluksuz izledim ve özellikle Russel Crowe yine döktürmüş. Mutlaka izleyin.
  • zaman geçirmek için izlenecek iyi sayılabilecek filmlerden aksiyonu iyi sayılır lakin kadının hapishane günlerini ve suçsuzluğuna dair filmde hemen hemen hiçbir ayrıntı yok bu da eksi yönü.russel amcada g.t göbek olmuş bu arada
  • The.Next.Three.Days.720p.BluRay.x264-TWiZTED
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Russel Crowe filmlerini hep izlemiş ve sevmişimdir.Fragmanda güzel.

Sansa bak arkadas. Tam da bu filmi izleyeyim diyordum bu aksam. Bir de baktim bizim forumda da ilk listede gorunuyor. Vay be. Bu sefer gundemle uyum icerisindeyim demek ki. Neyse yorumlarimi daha sonra paylasirim.

Bu arada, @dodgé anlasilan sen Tenderness adli filmi izlemememissin be gulum. Demek Russel Crowe'un tum filmlerini begenerek izledin. Bir de o filmi izle bakem. Gozunden dussun biraz. Gercekten hayatimda izledigim en sykici filmlerden biriydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herr18 -- 23 Şubat 2011; 22:22:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

The.Next.Three.Days.720p.BluRay.x264-TWiZTED

Aynen bendensin ve çok hoşuma giden bir fimdi izlemiyenlere tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

The.Next.Three.Days.720p.BluRay.x264-TWiZTED

Aynen bendensin ve çok hoşuma giden bir fimdi izlemiyenlere tavsiye ederim...

Görsel açıdan nasıl 720p indirmeye değer mi?
  • Henüz bitirdim filmi çok beğendim imdb puanı düşük sayılmaz ama daha fazlasını hakediyor bence izlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim 8.5/10

@gokmavi görsel açıdan derken görsel efekt falan diyorsan görsel efektli bir film değil kastettiğin ripin kalitesiyle görsel anlamda evet kaliteliydi. Film zaten çok iyi kesinlikle 720p izlemeye değer 1080p bile izlenir
  • Dostum böyle filmleri izledim mi HD veya Bluray izliyeceksin filmden tad böyle alınır iyide bir ses sistemi yanınada cips cola kızıda al kollarının altına keyfine keyif kat...
  • Az önce geldim sinemadan oldukça güzel,sürükleyici bir film. Sanırım remakemiş diğer filmi izlememiştim, bu gayet güzel geldi. Ayrıca Liam Neeson'ın pek fazla rolü yok filmde, haberiniz olsun.
  • 1080p'si duruyor kaç gündür.Bi izleyecek ruh halini bulamadım bugün izlemeye çalışayım bari sanırım güzel filme benziyor.

edit: Neyse ki izleme fırsatı buldum. Film biraz uzun bitiş yazılarını saymazsak 2.05 kadar sürüyor. Filmin ortalarına kadar biraz ağır işleniyor hikaye , ona göre hazırlayın kendinizi.Son 40-30 dakika hareketli . Film karakterlerin ruh halini daha iyi yansıtmak için uzun tutulmuş.Bir şekilde sürüklüyor film sizi gerçekçi işlenmiş diyebilirim. Oyunculuk çok iyi. Russell Crowe, Elizabeth Banks rolün hakkını vermişler. Filmde bir iki sahnede yer alan şarkılarda çok hoşuma gitti. Kısaca beğendim 7,5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 27 Şubat 2011; 5:29:01 >
  • Prison Break tarzı bi film mi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.