Şimdi Ara

Street Fighter X Tekken Duyuruldu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
9.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
         Bir süre önce dedikodu olarak dolaşan Street Fighter vs Tekken haberleri nihayet doğruluk payı kazandı. Capcom ve Namco, devam etmekte olan ComicCon fuarında yeni oyunlarını duyurdu.
     
         Oyunun tam ismi Street Fighter X Tekken olarak açıklandı. Doğal olarak her iki seridende karakterleri içerecek olan oyun hakkında daha fazla bilgi ise bulunmuyor. Oyunun duyurusu SF IV'ün yönetmeni Yoshinori Ono'nun "Street Fighter IV and Beyond" adlı paneldeki konuşması sırasında yapıldı. Bu konuşmaya Tekken serisinin yapımcılarından Katsuhiro Harada'da katıldı ve ikili yeni oyunlarının duyurusunuda gerçekleştirmiş oldu.
     
         Oyunun duyurusunun ardından kısa bir tanıtım videosu yayınlandı. Grafik stili olarak Street Fighter IV'e benzediği belirtilen oyun için Street Fighter serisinden Ryu ve Tekken serisinden Kazuma'nın karşı karşıya geldiği bir video gösterildi.
     
         PS3 ve Xbox 360 için geliştirilen oyun için Capcom ve Namco'nun bir yıl önceden konuşmaya başladıklarıda belirtildi.
     
    Güncelleme :  İki farklı oyunun yapıldığı açıklandı. Birisi Tekken ekibi tarafından yapılan Tekken X Street Fighter, diğeri ise Street Fighter ekibi tarafından yapılan Street Fighter X Tekken. Oyunlar muhtemelen Street Fighter 4 ve Tekken 6 tarzında karşımıza çıkacak.
     
    Güncelleme 2 : Oyundaki dövüşler 2 vs 2 şeklinde olacak. Yani partner sistemi bulunacak. Oyunun ilk videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Youtube videosudur. Video linkine http://buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
     
    Güncelleme 3 : Oyunun Teaser videosuda yayınlandı. Bu videoda Street Fighter serisinin en renkli karakterlerinden biri olan Dan'ı da görüyoruz. Yayınlanan bu videoyu http://buradan izleyebilirsiniz.
         







  • niye ayrı 2 oyun yapıyorlarki birleşip adam gibi bir şey yapsalar olmuyor mu
  • kötümü yeni çıkanlar ??
  • hakkaten o nasıl iş acaba
  • Tekken x SF da 3 boyutlu olack görüntü,SF x Tekkende 2 boyutlu.Yani Tekkene SF karaterlerinin,Sf yede Tekken karakterlerinin eklenmesi gibi.
  • allahım ya :S oyun tarihine yeni bir saçmalık getircekler gibi :S aklıma o kadar çok saçmalık geldi ki. düşünmek bile saçma geliyor
  • Oyunun duyurusunun ardından kısa bir tanıtım videosu yayınlandı. Grafik stili olarak Street Fighter IV'e benzediği belirtilen oyun için Street Fighter serisinden Ryu ve Tekken serisinden Paul'un karşı karşıya geldiği bir video gösterildi.


    Nerde o video ,*
  • Street Fighter oynanışıyla tekken oynanışı hiç tutarmı ya saçmalık ne olucak yani law hadoken'mi atıcak
  • Teaser ve oynanış videoları ilk mesaja eklenmiştir.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Street_Fighter_X_Tekken_Duyuruldu-8007.htm
  • Ben çok beğendim. İlk duyduğumda saçma gelmişti, ama oynanıl videosu harika bence.
  • Daha yakın olsa bide şu videoyu çeken sıgır gibi bagırmasa daha güzel olurdu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SyLaR25

    Street Fighter oynanışıyla tekken oynanışı hiç tutarmı ya saçmalık ne olucak yani law hadoken'mi atıcak


    Konuyu okumadın galiba iki yapımcıdan da ayrı oyunlar gelecel biri sf vs tekken diğeri tekken vs sf,ona göre oynanışı yaparlar...
  • Street Fighter X Tekken = Street Fighter 4'ün içinde Tekken karakterleri olacak.
    Tekken X Street Fighter = Tekken 6'nın içinde Street Fighter karakterleri olacak.

    [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=s5-EBx-MFNw&feature=player_embedded#!]
    Videodan izlediğimiz kadarıyla karakterlerin dövüş stillerinde değişiklik yok. Yani Law hadoken atmayacak. Grafiklerde gelişme yok. Marvel vs Capcom tarzı ultralar eklenmiş. Ultralar iki karakterle gerçekleştiriliyor; ama karakterler arasında geçiş yapılamıyor. Yakında Mortal Kombat vs Street Fighter çıkarsa şaşırmayın. Tüm vs serilerini yapar bunlar. En iyisi mugen yapıp kurtulsunlar. Hepsini koyarlar.
    Street Fighter X Tekken Duyuruldu!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 25 Temmuz 2010; 1:40:01 >




  • tekken'den nefret ediyorum.
  • Farklı bir yapım olacağı kesin..

    Edit : Konuyu tamamen okudum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P@ntera -- 25 Temmuz 2010; 1:07:55 >
  • Bu nesil dövüş oyunu severler için çölde bir vaha gibi.Soul calibur 4,street fighter 4,,tekken 6,mortal kombat 2011,şimdi de bu.Capcom versiyonu da çok güzel gözüküyor ama namco versiyonunu alacağım sanırım.Bakalım haduken spammerlar nasıl oyanayacak.
    Street Fighter X Tekken Duyuruldu!

    Street Fighter X Tekken Duyuruldu!


    Street Fighter X Tekken Duyuruldu!




  • saçmalık başka bişey değil tekken ve street fighterin grafikleri bile farklı dövüş sistemini hiç söylemeye bile gerek yok bence bu oyun iki oyununda kalitesini düşürür imajını zedeler tekken ayrı kulvar street fighter ayrı kulvar ...olmaz
  • pis kavga olucak ha ryu ne döver o sünepe jini..hatta sonrasında mevzu var beyler diye çağırır Jin babasını,howerang ı paul u filan tüm mahalleyi toplar göztepe parkında mevzuya gidiyoruz diye..

    ne gereği vardı be..
  • Video da millet niye bağırıyor?? Bu heriflerin hepsi gerizekalı.
  • Yapımcılar isim üzerinden para kazanmayı bırakıp adam gibi işlerini yapmalı!!!!İlla yapacakları varsa,evil karakterli street fighter oyunu,adam gibi de tekken oyunu yapsınlar.2 alakasız dünyayı birleştirip ... etmesinler güzelim seriyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 25 Temmuz 2010; 9:34:54 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.