Geçtiğimiz günlerde Need for Speed World'ün betası bir daha açılmamak üzere kapılarını kapadı. EA ise betadan kalan istatistikleri yayınladı.
Betanın ilk ayağındaki istatistiklerle karşılaştırmak gerekirse, istatistiklerin son hâli epey ilginç. İşte Need for Speed World'ün beta istatistikleri;
Toplam yarış sayısı: 3,849,736
Toplam polislerle yapılan mücadele sayısı: 1,266,681
Yapay zekanın kontrol ettiği polislerin enselediği kişi sayısı: 476,857
En uzun polis kovalama süresi: 21 saat 30 dakika 26 saniye
En çok düzenlenen(boyama vs.) araba türü: Nissan Sylvia S15
En çok yapılan yarış etkinlikleri: Main Street & Mason Street
Şahsen, bana en ilginç gelen istatistik polis kovalama süresi oldu. 21,5 saat boyunca polisten kaçmak ilginç olsa gerek. :) Bu arada oyunun 27 Temmuz'da rafları süsleyeceğini ve ön sipariş yapanların 20 Temmuz'dan itibaren oyuna girebildiklerini de hatırlatalım...
o 21 saat polis kocalamacası ne iş anlamadım.
21 saat boyunca hangi manyak pursuit yapmış yav ben en fazla yarım saat yaptım adamlar cidden manyak :D inşallah oyunun tam sürümü biraz daha dolu dolu olur ama betasını pek sevmedim bi süre sonra sıkıyo
21 saat ne be. Bug oluşmuştur 21 saat yazmıştır loglara :D Bunlarda loglara baktıklarında 21 saat görmüşlerdir.
Ya da çok çılgın bir tester bulmuşlar. Para verip kiralasınlar adamı.
Evet 21 saat biraz abartı gibi görüyor ve en fazla değişiklik yapılan araba sekmesindeki aracın adı "Silvia",dır "Sylvia" değil!(bkz. S15 Silvia)
bu oyun icin aylik ucret odeyecekmiyiz?
10. seviyeden sonra ve boostlarda ücretli.
Nissan Sylvia S15 drift'in monalizası :D
niye bu kadar saçma bi şey geliştirmişler bu ea git gide aptallaşıyo şahsen ben o oyuna para vermem benim gibi düşünenler de çok olacaktır
21 saat polis kovalamacası nasıl olabilir. Adam uyumadı desen tamam. Yemek yemedi desen tamam. tuvaletede mi gitmedi bu kişi.
yemek yemezse tuvaleti nasıl gelcek onu sölermisin bana :D bu birinci ihtimal ikinciside belki ihtiyaçlarını karşılamak için kardeşi varsa kardeşi oynamıştır ihtiyaçlarını karşılayana kadar bu da ikinci ihtimal
yemek yemezse tuvaleti nasıl gelcek onu sölermisin bana :D bu birinci ihtimal ikinciside belki ihtiyaçlarını karşılamak için kardeşi varsa kardeşi oynamıştır ihtiyaçlarını karşılayana kadar bu da ikinci ihtimal
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme