Oyunlarda Türkçe dil ve altyazı desteği bazı oyunlar dışında şu an için hayal gibi gözüksede, oyunlar bu işe emek veren bazı oyun severlerin hazırladığı yamalar sayesinde daha keyifli bir hale geliyor. Bizde bu yama haberlerini yapmaya devam ediyoruz. Hatırlarsanız en son Empire Total War'a yapılan Türkçe yama haberi ile karşınıza çıkmıştık.
Bu seferki yama haberi ise Battlefield : Bad Company 2 için geldi. Oyun Çeviri Ekibi, oldukça özverili bir çalışma ile Bad Company 2'nin menü ve altyazılarını Türkçe'ye çevirmeyi başarmış. Çeviri durumu ise Menü ve görevler %100, altyazılar ve ara videolardaki yazılar ise %95 oranında çevrilmiş.
39000 kelime ve 263000 karakterden oluşan bu çeviri için Oyun Çeviri Ekibini yürekten kutluyoruz. Oyunun Türkçe yamasını http://buraya tıklayarak indirebilirsiniz. Oyundan Türkçe ekran görüntülerine ise aşağıdan göz atabilirsiniz.
Bad Companynin save sorunları yüzünden oyundan uzak duruyorum artık.Ama yama güzel olmuş yapanların ellerine sağlık
bitirmemiş olsaydım güzel olabilirdi ama çoktan oynamıştım. ama yapanin eline sağlık.
tebrikler.güzel olmuş.
Mükemmel ! Böyle işlerin destek görmesi lazım. Oyunu bitirmiştim ama sırf bu yama için tekrar oynayıp bitireceğim.Teşekkürler.
Hoba SÜPER BİR HABER!!!!!!
ps3 e pes için türkçe yama yapıyolarda fifa ve bc2 gibi savaş oyunları için neden yama yapılmıyor
Önümüzde bir Devil my cry 4 projesi var yardımlarınızı bekliyoruz.
Güzel yama. Devamını diliyoruz.
Teşekkürler.Ancak daha önce nette verilmişti.
AC II için de olsa süper olurdu.
AC 2 Dil dosyasını açmayı başaramadık... Ama her zaman umut vardır.
oyunu Türkçe Yamasıyla denedim ve harika bir çeviri olduğunu Türkçe yamasıyla oynayan herkesin faredeceğini umuyorum... benim bu yama çok hoşuma gitti... yakın OyunÇeviri ekibi projesi olan Resident Evil 5 Türkçe Yaması da çıkacak onun güzel olacağını umuyorum
Resident evil 5 de umarım bunun kadar düzel olur call of jaurezde 2 de çok güzeldi:D
Ben bitirdikden sonra mı çıktı. Kardeşim harita pekti çıkarmasınlar görev paketi çıkarsınlar. Oyunlarda bu tür harita ve 5-10 mb'lik yama çıkarıyorlar ya kabak tadı veriyor ozaman oyun.
Ama güzeldi oyun, cyun severlere tavsiye ederim.
Tebrikler .. OyunÇeviriye selamlar ..
ya bu oyun tek kişi oynanmıyormuu
arkadaşlar ben oyunu saveliyemiyorum?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme