'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 36038 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Yapıcak bisi yok bi daha aynı hataya düşmemek için digiturk'den uzak durucaksın.
bu sezon kampanyali 170 tl iyidi, gelecek sezon başı kampanyali fiyatı 200 den fazla olmazsa ben yine alırım :) tabiki tv ile kiyaslanmaz ama okadarda kötü değil bence, iş görüyor yani. tabiki farklı sebeplerden dolayı memnun olmayan varsa tercih etmez yada daha fazla maliyetle evine kutusuyla cihaziyla alır.bu şekil gayet iyi, hicbisrye baglanmiyosun çıkma derdin yok, ben aldıktan sonra bende maç izleyip daha pahalı olduğu dönemde alıp beğenen arkadaşlarım var.Su ekranın kısa süreli bulanmasi olmasa 10 numara olurdu tabiki.aylık 1 tl ye ligtv kanallarını 7/24 izleme imkanida koymuşlar, ordaki yayın 10 numara misal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 19 Şubat 2012; 22:54:03 >
ARTIK ÜYE OLMAYIN DİYE YALVARMICAM ALIN ÇOK İSTEYEN VARSA YİNE ÜYE OLSUN YİNE PARASIYLA REZİL OLSUN.
Bu pakette şuan 160 lira olan bu senenin yarım sezonluk paketini de içeriyor. Yani yeni sezon 140 liraya geliyor. Bu sene 170 liralık 190 liralık paketleri göz önüne alınca bence gayet uygun.
zaten memnun olan kullanır olmayan kullanmaz, bukadar abartmanin esprisi yok.buarada arkadaşın dediği gibi o fiyat bu yıl kalan maçlar + yeni yılı kapsıyor.asıl gelecek sezon fiyatları ligler başlamadan bikachafta yada 1 ay önce belli olur ve indirimli fiyattir, sezonluk almak isteyen ozaman alsın.suan kalan maçları 160 tl ye satıyorlar ben full sezonu 169 a almıştım :)
Mrb.lar Arkadaslar digiturkwebtv yurt disi paketinden faydalanmak istiyorum. Fakat inanilmaz derecede sikayetler yazmissiniz.Biraz urktum yani acikcasi. Gerci ben tv uzerinde ip kutusu ile faydalanicam bu hizmetten ve 10 mbps baglantim var. Alip almama konusunda nacizane fikirlerinize ve goruslerinize ihtiyacim var. http://www.digiturkwebtv.com/IPBox.aspx Saygilar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g3z3g3n1616 -- 24 Şubat 2012; 21:20:08 >
INTEL E8500 @ 4070 Mhz I ASUS P5Q PRO I OCZ - 2x2 GB 1066 REAPER I SEAGATE 320 GB ISapphire HD4890 Vapor-X 1 GB 256Bit GDDR5 HDMI I SAMSUNG - 2232BW I THERMALTAKE ARMOR+MX I ASUS 2014S1T 20X DVD I CORSAIRTX650W I MAGICOOL Sıvı Soğutma I
arkadaşlar derbi maçlarında site ye maç başlamadan 1 saat önce girerseniz problem olmuyor bende şu an izliyorum fakat şu hızlı geçişlerde bulanıklaşma sorununa bir çare bulsalar süper olucak
ilk defa maç esnasında yayın durdu bende, zaten herkesin yaşadığı üzere durmayla kalmadı site gitti geldi, ama sonradan toparlandı ve sorunsuz gidiyor.
Anlamadığım bugün o başlarda neden sorun oldu gs-fb maçını gayet iyi izlemiştik hani yoğunluk olacaksa o maçta daha fazla olur bence, bu maçın başı felaketti ilk golümüzü bile canlı göremedim geri sarıp gördüm.
Neyse inşallah 2. yarı son 15 dkdaki gibi sorunsuz gider.
ikinci yarıyı hiç seyredemedim bildiğim bütün duaları okuyorum bir kere bile bağlanamadım aldığınız paralar haram olsun bu ülkede tüketicilerin haklarını koruyan bir kanun yokmu
bizim işimiz değilki mahkemelerde uğraşmak bizim haklarımızı savunan tüketici mahkemeleri acaba şimdiye kadar bir dava açtılarmı merak ediyorum okadar para alıyorsun 10 bin kişinin izliyebileceği maçı elli bin kişiye satarsan tabii herkes izlemek istediğinde bazıları seyredemez
Sony nin psn ine saldırıldı. Sony de özür olarak bedava oyun verdi. Digitürk ne yapıcak sizce. Ben bu problemi ilk defa yaşamıyorum, daha öncekilerde de müşteri hizmetleri arayıp izleyemedim macın parasını istedim. Sizce ne oldu.... Hiç birsey. O yüzden sony ile digiturk u kıyaslamak bence yanlış
Digiturk dini imanı para olan bunun karşılığında doğru düzgün hizmet vermeyen bi şirket işte, dini imanı para olan şirket çok ama digiturk gibi problem çıkarmıyorlar devamlı.
Digiturk dini imanı para olan bunun karşılığında doğru düzgün hizmet vermeyen bi şirket işte, dini imanı para olan şirket çok ama digiturk gibi problem çıkarmıyorlar devamlı.
işler parayla dönüyor tabi ki, dünyanın en çok para verilen 6.ligi Türkiye ve bunu digitürk ödemiş, adamlar sevabına ödemiyorlar bu parayı... TV'deki kaliteyi verebileceklerini güvenseler aynı fiyat yaparlardı zaten TV ile Web ücretini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baudelaire -- 27 Şubat 2012; 1:13:06 >
Bn mac saati actim hic takilmadi oysaki cok korkuodum sd yayin cok iidi . Internetten o ssatlerde yourubedan video daha izleyemiodum yavasliktan.. sans heralde chelsea bolton macinda daha cok takildi buzlandi
digiturkplay'de bu hafta kaçırdığım şampiyonlar ligi maçlarının özetlerini beyaz showu , yıllardır artık izlemediğim diskokralını baştan sona izledim, istediğim zaman geri aldım ,dondurdum ileri sardım nerdeyse PVR uydu alıcım varmış gibi oldu, gecenin bir yarısında açıp TV'lerin son 12 saatlerindeki programları istediğim gibi izleyebiliyorum şimdide maraton programını istediğim yerden izliyorum bu hizmeti sundukları için kendilerine teşekkür ediyorum.bunun için sadece 1 lira ödedim, digitürk üyesi oldugum içinde 3 ay ödemeyeckmişim daha ne isteyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baudelaire -- 27 Şubat 2012; 22:48:07 >
digiturkplay'de bu hafta kaçırdığım şampiyonlar ligi maçlarının özetlerini beyaz showu , yıllardır artık izlemediğim diskokralını baştan sona izledim, istediğim zaman geri aldım ,dondurdum ileri sardım nerdeyse PVR uydu alıcım varmış gibi oldu, gecenin bir yarısında açıp TV'lerin son 12 saatlerindeki programları istediğim gibi izleyebiliyorum şimdide maraton programını istediğim yerden izliyorum bu hizmeti sundukları için kendilerine teşekkür ediyorum.bunun için sadece 1 lira ödedim, digitürk üyesi oldugum içinde 3 ay ödemeyeckmişim daha ne isteyim
adam digiturk çalışanı paramla rezil oluyorum istediğimi de derim bu digiturk şerefsizine sen kimsin de yargılıyorsun burdaki insanları ?
Allah belanı versin digitürk tez zamanda batman duasıyla
niye batsın ki yerli sermaye ve güçlü olan bi o var, yabancı gelince dahamı iyi olacak?
Başlarım senin yerli sermayene,savunulacak ne var ki burda çıkmış ahkam kesiyosun
bende başlarım senin beddualarına senin gibi geri zekalıların kendini birşey zannedip orda burda ona buna hakaret ederek kendinizi birşey mi zannediyorsunuz , umarım sistem düzelir de sizin gibi geri zekalıların sistemi düzelmez ve başkalarına yaptığınız hakaretlerin içinde boğulursunuz ... insanlara bir gram faydaları olmayanların burda milyonlarca insana hizmet üreten firmalara saldırmaları ne komik ,birşey yazacaksınız adam gibi sorununuzu yazın yok digitürk batsın , avea zıkkımın köküsünü yesin ,turkcellın allah belasını versin bu ne yaa foruma girince bunları okumak zorundamıyım?
Haddini bil klavye delikanlısı...sen kimsin bana gerizekalı diyosun ,bide çıkmış hakaretten bahsediyosun, haddini bil yoksa bildiririm ,klavyede olmaz delikanlılık Sen nerden biliyosun kimin neye ne kadar faydası var ,sinirim tepemde lafını bilde konuş tüm hıncımı senden alırım Ben 39 TL para vericem web tv alıcam ,20mbit internetle maç izleyemiyecem sonrada sakin sakin durucam birde senin gibilerle uğraşıcam. Yahu digitürk kendini bu kadar savunmuyor özür diliyor, sen kimsin ki avukat kesildin. Acaba bir hizmet için kaç lira para harcadın da karşılığını alamadın hayatında.O zaman görürüm seni Kimseye zorla bişey okutmuyoruz ,cevap yazmak savunmak zorunda da değilsin ki zaten savunma falan yapmıyosun hakaret ediyosun Bir daha hakaret etme cevabını fazlasıyla veririm akıllı ol haddini bil
Zorunamı gitti ha haa haa , demekki kendine söylenmesini istemediğini başkasına vede milyonlarca kişiye hizmet veren firmalara söylemeyeceksin
Zoruma falan gitmedi çok şükür zeka problemim yok kötü söz sahibine aittir bunu herkes bilir... ben kimseye hakaret etmedim sadece beddua ettim sen olayı karıştırıyosun kimin hakaret ettiği malum mesajlarda görünüyor