Şimdi Ara

DIGITURK WebTV | Genel Konu (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.620
Cevap
62
Favori
724.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sercibenim

ya bu ortak alan arkadaşlar en onemli maçlar olan derbilerde napıcaksınız?

Güzel soru
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan1622

benim bir kaç sorum daha olcak
    aynı anda yayınlanan maçları izleyebiliyormuyuz?
    tivibu ile kalitesini karşılaştırın desem ne dersiniz?
    ben bu iş için lcd alıcam şu özellik olursa yayın kalitesi daha iyi olur dediğiniz bir lcd modeli var mı?

arkadaşlar benim sorulara bi zahmet cevap verirmisiniz

ortak alanlar derbide ev sahibine gider misafirlik kültürümüzde devam etmiş olur:)
  • quote:

daha almadık ama ev sahibi takımı tutan izlesin diye konuştuk biz..
  • Şansa bak ben dün aldım Axess'e tek çekim yapmak zorunda kaldık.
    Şimdi taksit seçeneği mi koymuşlar...
    Acaba ödemeyi taksit yapalar mı şimdi? Canlı destek'e de ulaşılamıyor. Provizyonda ödeme...
  • quote:

quote:

ben bu iş için lcd alıcam şu özellik olursa yayın kalitesi daha iyi olur dediğiniz bir lcd modeli var mı?

ortak alanlar derbide ev sahibine gider misafirlik kültürümüzde devam etmiş olur:)

İlk soruna cevap veremem bu akşamdan sonra deneyebilirim ancak..
    İkinci sorun ise bende tivibu olmadığı için tam net cevap olmasada duyduklarımdan kanal geçişleri bakımından tivibu'nun avantajı olduğunu biliyorum yayın kalitesi açısından bir fark olacağını zannetmiyorum
    Üçüncü soruna ise Lg tavsiye ederim 32 ya da 37 inç full hd modeller makuldur daha büyükleri HD yayın bile olsa bunlara oranla net göstermeyecektir. Lg'nin avantajı işine yararmı bilmem Clear voice özelliği var..Bu dünya kupasında stad'da çalınan sesi rahatsız edici Vuvuzela'ların sesini kısabiliyordun...
  • yaa arkadaşlar bende üye oldum fakat test yayınını izleyemiyorum. "the web page cannot be found" uyarısını alıyorum :S nasıl halletmem lazım?? move playeri de kurdum fakat olmuo:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: prince

yaa arkadaşlar bende üye oldum fakat test yayınını izleyemiyorum. "the web page cannot be found" uyarısını alıyorum :S nasıl halletmem lazım?? move playeri de kurdum fakat olmuo:(

test yayınını bende seyredemiyorum ama yayını izliyorum şu anda yayın varrr

bişi sorucam benim hız en fazla 1200 oluyo sizin nasıl 2200 lerde geziniyo :D internet hızım 8 mgbit
  • quote:

Orijinalden alıntı: solanj23

quote:

daha almadık ama ev sahibi takımı tutan izlesin diye konuştuk biz..

yani yıllık acaip bi ücretide yok.. 100lira ve 10 taksit yapılma imkanı var bence kendin almalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: palet41

arkadaşlar lütfen yardım,üye olup ücretini yatırmama rağmen dün akşam birtürlü maça giremedim,siteyi açıyorum satın aldıklarıma tıklayıp izleye basıyorum web sayfası bulunamıyor diye bir sayfa açılıyor http 400 hatası veriyor ,sonuçta devamlı bu hataları aldım ve maçın bir saniyesini dahi seyredemedim,yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

aynı sorun bendede var. internet explorerdan açamıyorum hata verıyor move player ındıremıyorum. mozilladanda ızleyemıyordum bugun alternatif yayından acılıyor sadece.

Birde mozillada izleyeceğim maçın uzerine tıkladıgımda izle butonunun uzerınde reklam oluyor tıklayamıyorum acil çözülmesi gerek bu sorunların.
  • cardfinans 10 taksitmiş 1 gün önce böyle bişey yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: prince

yaa arkadaşlar bende üye oldum fakat test yayınını izleyemiyorum. "the web page cannot be found" uyarısını alıyorum :S nasıl halletmem lazım?? move playeri de kurdum fakat olmuo:(

move player nasıl kurdun bende hata verıyor.
  • Ben dün saat 19.00 da axess 10 taksit aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbasturk

gencler selamlar

size bir sorum olacak

bu 99 ytlye kampanyaya uye olanlardan birisi acaba yurtdisindaki bir tanidigi akrabasina uyeligine girmesini denettirebilir mi?

ben yurtdisinda yasiyorum 250 dolar verecek gucu yok ama eger turkiyeden uye olup 99 ytllik pakete sonra burdan ayni uyelikle izlenebiliyorsa cok guzel olur

birileri bana bu konuda bilgi verebilir mi

yok mu esi dostu olan birtane yurtdisinda
  • trabzon maçı açılmadı mı daha?
  • ben dün tam beşiktaş maçını seyrederken dk 80 falan sayfada yayın kesildi.şimdi test yayını bile açmıyor http 404 hatası veriyor bunu bilen varmı aramızda birde trabzon maçını 1 saat evvelden açmaları gerekmiyor mu?
  • kredi kartımla deminden beri satın almaya çalışıyorum ama alttaki hata ile karşılaşıyorum oysaki denediğim iki kartımda da limit var. Böyle bir hata ile karşılaşan var mı?

DIGITURK WebTV | Genel Konu
  • trabzon-ankaragücü yayını başladı, saat 18:00'den beri alternatif player'dan izliyorum. görüntü kalitesi çok iyi.
  • quote:

quote:

Görüntü tvbu dan çok daha kaliteli. Ben silverlight playerında izliyorum. Kalite tvbu ile kıyaslanamayacak kadar iyi.
  • bende açılmıyor 404 hatası var.

quote:

Orijinalden alıntı: fishbone86

trabzon-ankaragücü yayını başladı, saat 18:00'den beri alternatif player'dan izliyorum. görüntü kalitesi çok iyi.
  • test yayını ii görünüyo fakat kafama bir şey takıldı şimdi paketi alırsak görüntü test yayını kadar iyi olur mu?cevap verirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.