Şimdi Ara

Opel Astra Classic III Essentia Konfor Paketi Almayı Düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
11.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Şuan aklımda "Opel Astra Classic III Essentia Konfor Paketi" var. Kullanan arkadaşlar veya sahibi olanlar görüşlerini yazarsa sevinirim.

    Opel'in sitesinde 32.680 TL diyor. Max. 32-33.000 verebilirim...

    - 1.6 16V (115 HP) Manuel olanını düşünüyorum. Arabanın seriliği nasıl, şehir içi ne kadar yakar, rodaj süresini geçince yakıtta azalma oluyor mu, yedek parçaları pahalı mı ve TR de servis ağı nasıl, bakımları ort. kaç TL oluyor? Bu gibi detayları verirseniz memnum olurum. Alırken kafamda soru işareti olmaz.

    Teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xRayx -- 22 Temmuz 2010; 1:23:27 >



  • Fikir sahibi yok mu ? Araba iyi mi kötü mü anlasak alıcaz ama...
  • benim var bu arabadan. 15 aydır kullanıyorum araba iyi gayet hoş ancak süspansiyonları sert o yüzden konfor az yolu hissedersin. bence siyah alma lpg li olsun Allah kaza bela vermesin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hilmisonererdogan

    benim var bu arabadan. 15 aydır kullanıyorum araba iyi gayet hoş ancak süspansiyonları sert o yüzden konfor az yolu hissedersin. bence siyah alma lpg li olsun Allah kaza bela vermesin


    Yorumunuz için teşekkür ederim, aklımda şimşek gri var.

    Allah size de kaza bela vermesin.
  • aynısından ben neskara sipariş werdim.hafta içi kapıda olacak hayırlısı ile.konfor paketi.1.3 diesel araçlar herzaman yakıt konusunda üstündür. tabi çekiş gücü vs benzinlilerle karşılaştırılamaz ama CDTI larda turbo motor mevcut we 2010 modellerinde 260 ibre war + 6 ileri wites mewcut. kullandıktan sonra da detaylı olarak açıklamalarını yaparım.ama memnun kalacağımdan eminim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zidnok

    aynısından ben neskara sipariş werdim.hafta içi kapıda olacak hayırlısı ile.konfor paketi.1.3 diesel araçlar herzaman yakıt konusunda üstündür. tabi çekiş gücü vs benzinlilerle karşılaştırılamaz ama CDTI larda turbo motor mevcut we 2010 modellerinde 260 ibre war + 6 ileri wites mewcut. kullandıktan sonra da detaylı olarak açıklamalarını yaparım.ama memnun kalacağımdan eminim..

    öncelikle kazasız kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun.
    ne kadar verdiniz indirim ve hediye verdiler mi ne renk birde hangi neskardan aldınız(yalova yolu-izmir yolu) çok sordum galiba.
  • arkadaşlar merhaba ben forumu uzun süredir takib ediyorum ama üye olmak yeni nasip oldu bende bu gün itibari ile Astra III komfor paketli aldım 1.4 16 v 90hp ilk izlenimim oldukça iyi araç dediğiniz gibi 32680 indirimli fiyatı ben gedizlerden aldım 32000 TL ekstra paspas ve ilk yardım seti hediye ettiler ayrıca 1. derece boya motor döşeme koruma ve kaplama ayrıca camlara lumar güvenlik flimi ve 2. derece renkli film yaptırdım bu pakete de 450 tl ödedim. araçla ilğili olumlu olumsuz çok yorum var ancak şunu biliyorum 3-5 au önce bu seride fiyatlar 36000 di kampanya dönemi diye düştü ve bu sınıfta ta sıfır araçlar arasında en donanımlı olan araçlardan biri 1-2 güne kadar Allah kısmet ederse resimleri atıcam sizlerde atarsanız sevinirim Saygılar.
  • Ghost2986 arkadaşım hayırlı olsun.bende şu aralar senin modellden almayı düşünüyorum.fikir ve görüşlerini bekliyorum ha bide fotolarıda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.