Şimdi Ara

Çok iyi fiyata full-tower kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.471
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hizlial.da truva kasalar ciddi indirime girmiş 86-87$ civarına düşmüş bu aralar kasa düşünüyorsanız kaçırmayın derim
    http://www.hizlial.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/truvatek-phalanx-seffaf-pencereli-big-tower-kasa_30.011.1882.0002.htm

bazen yanlış fiyatda girebiliyorlar geçen gün 30 KG lik köpek mamasını 10 liraya aldım fiyat hatası yapmışlar ama aldınız mı yollamak zorundalar

• hepsiburdadan firebaldan 45-50 tl ucuz. ama normal fiyat olma ihtimali de var. vatada 200 küsür olan akasa zen 520w lık kasa hizlialda 150 tlydi.
  • 153 TL ve 12 taksit. Söylenecek fazla söz yok sanırım :) İhtiyacı olanlar için biçilmiş kaftan.

Ayrıca hatalı-hatasız muhabbetinin de tadı kaçmaya başlamasın diyorum artık. Bu tür durumlarda insanları maymuna çevirip "acaba hata var mıdır" diye etrafı karıştırmaları terbiyesizliktir.
  • Hızlıal muhtemelen kendi insiyatifinde (reklam masrafı yerine zararına satarak belki de) reklam amaçlı yapıyor olabilir, ben bir kaç tane daha öyle ürüne rastlamıştım hızlıalda. Ama kasa güzel bir kasa zaten bu fiyata da bedava..
  • Fiyat yanlış değil bana mail olarak geldi hatta bir kaç üründe daha indirim vardı.Aynı kasayı kullanıyorum fiyat /performans olarak çok iyi.İhtiyacı olanlar kaçırmasın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hokagé

Fiyat yanlış değil bana mail olarak geldi hatta bir kaç üründe daha indirim vardı.Aynı kasayı kullanıyorum fiyat /performans olarak çok iyi.İhtiyacı olanlar kaçırmasın bence.

süpermiş o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Erturan

Hızlıal muhtemelen kendi insiyatifinde (reklam masrafı yerine zararına satarak belki de) reklam amaçlı yapıyor olabilir, ben bir kaç tane daha öyle ürüne rastlamıştım hızlıalda. Ama kasa güzel bir kasa zaten bu fiyata da bedava..

15 Tl olsaydı o zaman fiyat hatası olurdu
  • 87 Dolara iyicene albenisi oldu bu kasanın sırf EATX diye alırı bunu
  • he wallah
  • kargo dahil yaklaşık 155 tl 12 taksit .. verdik siparişi ,bakalım ne zaman elimizde geçer...
  • hizlialdan 2-3 sene oldu sanırsam cm stacker almıştım 199 liraya ara sıra düşeş fiyatlar oluyo ihtiyacı ya da fırsat kovalayanlar benim gibi atlayabilir : )
  • Valla şimdi gördüm enfes bir indirim olmuş, ama sadece orada var sanırım diğer sitelerde yok indirim, geçenlerde köpek mamalarındada indirim vardı hemen aldım bizimkine kemiklerden ürünüde çabuk yolladılar ilk defa alışveriş yaptıydım hoşuma gitti bizim köpüşünde hoşuna gitti kemikleri aynen mideye indiragandi yaptı :) Şimdi bende kasamı değiştirsemmi acaba diye düşünmeye başladım, benim kuzene bendekini aklayıp paklayıp satayımda böyle bir kasa istiyordum ne zamandır, bizim cafeci bir arkadaşa almıştık toplamıştık sıvı soğutma felan yaptıydık çok hoşuma gitmişti kasa
  • firebal uzun zamandır 550 watt LC-Power psu ile 190 liraya satıyordu. PSUyu eksiltip 155e satmak da normal.
  • Ben de aldım 2 günde elime ulaştı vallaha
  • Elimde az kullanılmış Thermaltake Euroka kasa + 500 Watt Thermaltake PSU var.

http://www.hizlial.com/donanim-oem-/kasa/thermaltake-eureka-gumus-fulltower-aluminyum-kasa-psu-yok-vc8000swa_30.011.1375.0015.htm

Sadece Kasanın sıfırı 300 tldir.

Ben Psu ile birlikte satıyorum,

ilgilenen pm atabilir.
  • arkadaşlar kasayı alanlar soğutma perfomansı hakkında yorum yapabilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalı Fahri

arkadaşlar kasayı alanlar soğutma perfomansı hakkında yorum yapabilir mi acaba?

valla ürünü bende aldım ,önce elimde cm 534 vardı malzeme kalitesi cm den bana göre biraz daha kötü..hayvan gb 4 fan üzrinde geliyor ama cm a göre fazla bir sogutmada farklılık görmedim :(
    tek güzel tarafı kasa büyük boy.. ilginçtir yada benim beceriksizliğimden olsa gerek anakart-psu montajında baya zorlandım 3 kere anakartı söküp takmam gerekti :)
    kasa büyük olunca masaüstüne koymak biraz abes oluyor yere koyuncada usb cıkısları kasanın ön sol alt kısmında olunca kablo uzunluğu önem taşıyor :)
    pişanmıyım : hayır ama gereklimiydi cm den sonra : hayır...

alanlara alacaklara hayırlı olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalı Fahri

arkadaşlar kasayı alanlar soğutma perfomansı hakkında yorum yapabilir mi acaba?

Ben de aldım. Kullandığım midtower Raidmax Smilodon kasadan sonra soğutması gayet iyi geldi. Özellikle ekran kartı boşta 55+ derecelerde dolaşırken şimdi 48 gibi dolaşıyor. Yan panele ikinci 140mm fanı daha takmadım. Cpu üzerine takıldığında o da farkedecektir.
    Montaj sırasında pek bir sıkıntı çekmedim. Yanlız güç kaynağın altına konan takozlar kutudan çıkmadı.
  • Kasa yı kullanmıs biri olarak solemeliyimki boyutları gayet tatminkar montaj bi o kadar basit hem hava sogutma hem sıvı sogutma cok rahat kurulum yaptım diyebilirim bide icini siyaha boyadık tadından yenmedi valla tam bir f/p urunu alacak arkadaslar bu fiyata daha iyisini bulacaklarını zannetmiyorum...Herkese iyi forumlar
  • soğutma iyi sayılır o zaman bilgiler için teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.