Şimdi Ara

iOS 4.0.1 bir soru, bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün iOS 4.0.1 yüklü jbsiz 3GS imde bir şey farkettim; tüm internet bağlantıları kapalıyken, mesaj yazmaya ya da gelen mesajı okumaya başladığımda "cellular data off" başlıklı bilgi mesajı çıkıyor (location service kapalı mesajı gibi).. mesajı göndermek için illa açmak gerek demiyor ancak her defasında çıkıyor bu mesaj, bununla birlikte bir yabancı sitede okudum ki; cellular data kapalıyken MMS gönderilemiyormuş sanırım, ben denemedim ancak bununla alakalı mı acaba diye düşündüm bu mesajın çıkması? neden MMS ile bağlantılı olsun anlamadım ayrıca..

bahsetmek istediğim bir sorun da iOS 4 ile birlikte gelen ekran kilidini açarken yaşadığım takılma.. slider dediğimiz şeyi kaydırırken bazı zamanlar hiç tepki vermiyor telefon, ancak 2-3 saniye sonra kendiliğinden olur gibi açılıyor.. yani geç tepki veriyor diyebiliriz.. bu 3GS e iOS 4 yükledikten sonra olmaya başladı, ufak ve ara sıra olduğu için çok can sıkıcı değilmiş gibi görünebilir belki ama siz de aynı şeyi yaşıyor musunuz merak ettim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICDeddPeople -- 19 Temmuz 2010; 16:50:11 >

• Cellular Data ile ilgili uyari iOS 4.0 ile de oluyor benim 3GS'imde.

Bahsettigin gibi hafif takilma sorunlari olmaya basladi iOS 4.0 ile. Her zaman olmuyor hatta cok nadir oluyor ama moral bozucu bir durum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Normal mi? 1.5 Dci
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.