Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemperor -- 9 Ocak 2011; 0:39:32 >

• Harika, ellerine sağlık. Sadece 1önerim olacak "AdvancedSystem Care, CCleaner ve Glary Utilities" bunlardan birini yüklemek yeterli. Sonra bunlar bilgisayarı kasmaya başlıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gemmologist

Harika, ellerine sağlık. Sadece 1önerim olacak "AdvancedSystem Care, CCleaner ve Glary Utilities" bunlardan birini yüklemek yeterli. Sonra bunlar bilgisayarı kasmaya başlıyor..

kesinlikle. ben ilk durum için hepsinin yüklenip içindeki araçların kullanılmasını önerdim, bazılarında olmayan özellikler diğerinde olabiliyor, tümü kullanıldıktan sonra benim görüşüm ASC dışındakileri kaldırabilirsiniz. Fakat ilk aşamada hepsinin temizlik için kullanılmasını öneriyorum.
  • Evet bunu bana hep derler, o cümle sanki beni anlatıyor

quote:

Orijinalden alıntı: cemperor

Bazen hani olurda bir arkadaşınız akrabanız falan evlerindeki yavaş bilgisayarı bir topla düzenle derler;

• format at daha kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: armodillo

format at daha kolay

Katılıyorum
  • quote:

format at daha kolay

+1903
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackfear

quote:

format at daha kolay

+1903

format atmadan önce yedekleme yapılması gerekir ve yükleme dosyalarına sahip olmak gerekir. Bu durum her zaman mümkün olmayabilir. Böyle zamanlarda yapılabilecekler hakkında önerileri yazdım. yoksa liseli bebeler gibi sorunu anlamadan algılayamadan formata sarılmayı 8 yaşındaki yiğenim de biliyor. rahat olun

• bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_sea_28

bilgilendirme için teşekkür ederim.

teşekkürler. umarım faydalı olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemperor

quote:

Orijinalden alıntı: blackfear

quote:

format at daha kolay

+1903

format atmadan önce yedekleme yapılması gerekir ve yükleme dosyalarına sahip olmak gerekir. Bu durum her zaman mümkün olmayabilir. Böyle zamanlarda yapılabilecekler hakkında önerileri yazdım. yoksa liseli bebeler gibi sorunu anlamadan algılayamadan formata sarılmayı 8 yaşındaki yiğenim de biliyor. rahat olun

Farkındayım Çıkmamış candan umudumu, göçmemiş bilgisayardan ümidimi kesmem

Zaten formata destek verme sebebim bir süre sonra makinelerin hiçbir düzeltme işlemine adamakıllı tepki vermemesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackfear -- 19 Temmuz 2010; 8:50:32 >

• güzel paylaşım teşekkür ederiz....

.............................

format attığunız bir bilgisayarın acronisle yedeğini almayı unutmayın ..Aynı bilgisayar 2.kez hata verdiğinde yedeği geri yükleyin formatı bir kez atın diğerlerinde yedeği yükletin :))
  • quote:

Avira, a-squared veya benzeri ücretsiz anti-virüs programlarımızı indirip genel bir sistem taraması yapıyoruz. Anti-vir anlık guard (koruma) sağlar. A-squared in böyle bir özelliği yoktur fakat onu genel tarama için kullanabilirsiniz.

Güzel paylaşımmış biraz Türkçenizi Geliştirseniz daha güzel olacakmış
  • SEN RAHAT OL DOSTUM GAYET İYİ PC BİLGİN VE TÜRKÇEN VAR YARDIMIN İÇİN SAĞOL...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi discovery07 -- 19 Temmuz 2010; 16:33:32 >
  • bence cok faydalı bır konu olmus.ben bunları zaten yapıordum ama yapmayan arkadaslar aynen bu lısteyı takıp etsın farkı farkedeceklerdır.
  • süper yaa ne diyeyim tam aradığım programlar! ellerine sağlık

• aynen kısayoldan format at gitsin okadar programı yüklücende kuracanda ohoo
  • ben tune up, advanced pro care ve registry booester programlar kullanıyorum windows hep aynı formda kaliyo yeni formatlanmis gibi sizlerede tavsiye ederim
  • güzel çalışma, teşekkürler.
  • çok sağol üstat hepsi işime yarayacak, teşekkürler. bu arada türkçeni geliştir diyen adama cevabı iyi oturtmuşsun tebrikler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.