Şimdi Ara

İngiltere Ligi Yabancı Oyuncu Kuralları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğim kadarıyla yabancı oyuncu sıkıntısı yoktu fakat dün bir tane daha yabancı aldım fakat onu kadroya kayıt ettirince sağ alltaki bilgilerden üstteki sarı ünlem oluyor.O adamı kaldırınca 2(+6 spaces) yazıyordu sanırım. Ama mesela ingiliz uyruklu bir adamı kadroya alınca sorun olmuyordu.

Şimdi ingiltere liginde yabancı oyuncuları neye göre alıyoruz ? Kaç oyuncu sınırı var veya kadroda ki ingiliz oyuncularına göre mi belli oluyor yabancı sınırı ?

• en az 8 tane ingilterede yetişmiş oyuncu kayıt ettirmen gerekiyor
  • Benim kadromda 2 tane ingiliz var gerisi hep yabancı

6 tane daha ingiliz alırsam istediğim kadar yabancı alabiliyor muyum ? Ama birde kadroya U18 den filan ingiliz adam aldım birşey değişmedi ?
  • Alt taraflarda yazar şu tarihten itibaren kulüpte olan 8 oyuncuyu kayıt ettirmen lazım diye.
    en az 3 senedir kulüpte olan 8 oyuncu galiba. HG yazanlara numara vermen lazım.
  • Anlamadım ben hala , kadrom şuanda sorun yok ama bir tane yabancı daha kattığım zaman olmuyor bunun sebebi ney ?
  • kadronda en fazla 25 futbolcu olabilir bunların 8 tanesi ingiliz olmak zorunda. eger yoksa sen oyuncu kaydederken alt yapıdaki adamları as takıma al kaydet sonra tekrar alt yapıya at.

ama mesela digelimki kadronda 7 ingiliz var. 1 yabancı çıkartarak ingilizler için +1 boşluk açabilirsin. yani kaydetmedigin her yabancı için o kadar sayıda ingiliz kaydetmeyebilirsin. örn: 3 yabancını kontejyandan çıkardın ozaman 5 ingiliz kaydetsende yeter.
  • @Quintana
    Ben alttakımlardakini kaydederken as takıma almadan kaydetmiştim ondan olmadı sanırım ?
    Şuan benim kadromda 2 tane ingiliz toplam 19 adam var sanırım dediğin gibi ben biraz kadroya ingiliz alayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANA KONU - Avrupa Süper Ligi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi benim kadroya ingiliz bir adam aldığım zaman 1 tane daha yabancı alma hakkım olmuyor mu ?

Resimde ki gösterdiğim 3 adamı kadroya dahil ettiğim zaman bir problem olmuyor fakat 1 tane daha yabancı alınca uyarı veriyor o 3 tane ingiliz sayısını azaltsamda çoğaltsamda birşey değiş miyor ??

İngiltere Ligi Yabancı Oyuncu Kuralları ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 17 Temmuz 2010; 17:58:47 >

• Durum şu. Max. 25 oyuncu alabilirsin, şu ana kadar 19 oyuncu almışsın ve 8 tane "yer" yazan oyunculardn alman gerekiyor. Şu ana kadar aldığın 19 oyuncunun 2si "yer" olduğu için 6 tane daha "yer" alman lazım(8e tamamlamak için) Zaten 6 tane oyuncu kontenjanın olduğu için kalan 6 oyuncunun 6sıda "yer" olmalı. hali hazırda 19 oyuncu kaydettiğin için başka yabancı aldığın an "yer" oyuncu almaya kontenjan kalmayacak, o yüzden sistem otomatik olarak almana izin vermiyor.
  • Bende de bu olmuştu. buna Transfer hatası deniyor. haddinden fazla yabancı alıyorsun kayıt ettiremiyorsun. bir nevi BJK gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frick!

Durum şu. Max. 25 oyuncu alabilirsin, şu ana kadar 19 oyuncu almışsın ve 8 tane "yer" yazan oyunculardn alman gerekiyor. Şu ana kadar aldığın 19 oyuncunun 2si "yer" olduğu için 6 tane daha "yer" alman lazım(8e tamamlamak için) Zaten 6 tane oyuncu kontenjanın olduğu için kalan 6 oyuncunun 6sıda "yer" olmalı. hali hazırda 19 oyuncu kaydettiğin için başka yabancı aldığın an "yer" oyuncu almaya kontenjan kalmayacak, o yüzden sistem otomatik olarak almana izin vermiyor.

Anladım hocam teşekkürler , kadroya ingiliz takviyesi yapıp yabancıları şutluyayım o zaman
  • İngiltere Ligi'ndeki bu sistem devam ediyor değil mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.