Bildiğim kadarıyla yabancı oyuncu sıkıntısı yoktu fakat dün bir tane daha yabancı aldım fakat onu kadroya kayıt ettirince sağ alltaki bilgilerden üstteki sarı ünlem oluyor.O adamı kaldırınca 2(+6 spaces) yazıyordu sanırım. Ama mesela ingiliz uyruklu bir adamı kadroya alınca sorun olmuyordu.
Şimdi ingiltere liginde yabancı oyuncuları neye göre alıyoruz ? Kaç oyuncu sınırı var veya kadroda ki ingiliz oyuncularına göre mi belli oluyor yabancı sınırı ?
en az 8 tane ingilterede yetişmiş oyuncu kayıt ettirmen gerekiyor
Benim kadromda 2 tane ingiliz var gerisi hep yabancı
6 tane daha ingiliz alırsam istediğim kadar yabancı alabiliyor muyum ? Ama birde kadroya U18 den filan ingiliz adam aldım birşey değişmedi ?
Alt taraflarda yazar şu tarihten itibaren kulüpte olan 8 oyuncuyu kayıt ettirmen lazım diye. en az 3 senedir kulüpte olan 8 oyuncu galiba. HG yazanlara numara vermen lazım.
Anlamadım ben hala , kadrom şuanda sorun yok ama bir tane yabancı daha kattığım zaman olmuyor bunun sebebi ney ?
kadronda en fazla 25 futbolcu olabilir bunların 8 tanesi ingiliz olmak zorunda. eger yoksa sen oyuncu kaydederken alt yapıdaki adamları as takıma al kaydet sonra tekrar alt yapıya at.
ama mesela digelimki kadronda 7 ingiliz var. 1 yabancı çıkartarak ingilizler için +1 boşluk açabilirsin. yani kaydetmedigin her yabancı için o kadar sayıda ingiliz kaydetmeyebilirsin. örn: 3 yabancını kontejyandan çıkardın ozaman 5 ingiliz kaydetsende yeter.
@Quintana Ben alttakımlardakini kaydederken as takıma almadan kaydetmiştim ondan olmadı sanırım ? Şuan benim kadromda 2 tane ingiliz toplam 19 adam var sanırım dediğin gibi ben biraz kadroya ingiliz alayım
Şimdi benim kadroya ingiliz bir adam aldığım zaman 1 tane daha yabancı alma hakkım olmuyor mu ?
Resimde ki gösterdiğim 3 adamı kadroya dahil ettiğim zaman bir problem olmuyor fakat 1 tane daha yabancı alınca uyarı veriyor o 3 tane ingiliz sayısını azaltsamda çoğaltsamda birşey değiş miyor ??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 17 Temmuz 2010; 17:58:47 >
Durum şu. Max. 25 oyuncu alabilirsin, şu ana kadar 19 oyuncu almışsın ve 8 tane "yer" yazan oyunculardn alman gerekiyor. Şu ana kadar aldığın 19 oyuncunun 2si "yer" olduğu için 6 tane daha "yer" alman lazım(8e tamamlamak için) Zaten 6 tane oyuncu kontenjanın olduğu için kalan 6 oyuncunun 6sıda "yer" olmalı. hali hazırda 19 oyuncu kaydettiğin için başka yabancı aldığın an "yer" oyuncu almaya kontenjan kalmayacak, o yüzden sistem otomatik olarak almana izin vermiyor.
Bende de bu olmuştu. buna Transfer hatası deniyor. haddinden fazla yabancı alıyorsun kayıt ettiremiyorsun. bir nevi BJK gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Frick!
Durum şu. Max. 25 oyuncu alabilirsin, şu ana kadar 19 oyuncu almışsın ve 8 tane "yer" yazan oyunculardn alman gerekiyor. Şu ana kadar aldığın 19 oyuncunun 2si "yer" olduğu için 6 tane daha "yer" alman lazım(8e tamamlamak için) Zaten 6 tane oyuncu kontenjanın olduğu için kalan 6 oyuncunun 6sıda "yer" olmalı. hali hazırda 19 oyuncu kaydettiğin için başka yabancı aldığın an "yer" oyuncu almaya kontenjan kalmayacak, o yüzden sistem otomatik olarak almana izin vermiyor.
Anladım hocam teşekkürler , kadroya ingiliz takviyesi yapıp yabancıları şutluyayım o zaman
İngiltere Ligi'ndeki bu sistem devam ediyor değil mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme