'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 29760 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
awesome'dan bluray film indirdim.ratio arttırmak için seed yapmak lazımmış.seed nedir nasıl yapılır ortalanıyor diyor.bu ne demek yardımcı olursanız sevinirim.
Dosyayı indirme işlemi bitti, şimdi senin bilgisayarına yüklenen dosya başka kullanıcıların bilgisayarına yükleniyor demek oluyor. İstediğin zaman kapatabilirsin ama biraz vefasızlık olur.
Dosyayı indirme işlemi bitti, şimdi senin bilgisayarına yüklenen dosya başka kullanıcıların bilgisayarına yükleniyor demek oluyor. İstediğin zaman kapatabilirsin ama biraz vefasızlık olur.
yok kapatmam o sorun değil.ilk kez birşey indirdim.seed yapma dedikleri bu mudur ya da başka birşey yapmak lazım mı.ne zaman kapatabilirim. bir de ratio şu an - 0,01 diyor awesoma'da.bu indiren kişinin downloadı bitince artacak mı.
Seed indirdiğin bir dosyayı paylaşmak demektir.Ne kadar çok seed edersen o kadar çok iyi olur.Bilgisayarından silmedikten sonra seed etmen senin yararına olacaktır.Ratio türk torrent sitelerinde genel olarak 0.4 - 0.8 arası yabancı torrent sitelerini bilmiyorum.İyi paylaşımlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ntativ3 -- 16 Temmuz 2010; 13:50:13 >
yok kapatmam o sorun değil.ilk kez birşey indirdim.seed yapma dedikleri bu mudur ya da başka birşey yapmak lazım mı.ne zaman kapatabilirim. bir de ratio şu an - 0,01 diyor awesoma'da.bu indiren kişinin downloadı bitince artacak mı.
Torrent dosyalarında dosyayı indiren ve gönderenler vardır . Mesela sen o dosyayı başkalarının seed etmesi ile indirdin ve sende seed edersen başkaları da senden indirmiş olucak . İndirdiğin dosyadaki leecher sayısına bak eğer çok ise upload hızın daha fazladır , çünkü bir çok kişiye seed edersin . Ama az veya yok ise seed edemezsin . Önce onu kontrol et (Siteden veya programdan) ondan sonra kararını verirsin
Ek olarak şunu söyleyeyim . Torrent sitelerinde ratio önemlidir , belli bir oranın altına düşersen siteden atılırsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorhug -- 16 Temmuz 2010; 13:53:27 >
Torrent dosyalarında dosyayı indiren ve gönderenler vardır . Mesela sen o dosyayı başkalarının seed etmesi ile indirdin ve sende seed edersen başkaları da senden indirmiş olucak . İndirdiğin dosyadaki leecher sayısına bak eğer çok ise upload hızın daha fazladır , çünkü bir çok kişiye seed edersin . Ama az veya yok ise seed edemezsin . Önce onu kontrol et (Siteden veya programdan) ondan sonra kararını verirsin
Ek olarak şunu söyleyeyim . Torrent sitelerinde ratio önemlidir , belli bir oranın altına düşersen siteden atılırsın
o ratio şu an -0,01 sadece bir film indirdim dün.şimdi ratioyu utorrentten seed yapmasını beklersem artar mı. bana çok yavaş gibi geldi upload 0,6 kb yazıyor yanlışmıyım. ss koyudum.
Resimde görüldüğü üzere dosyayı çeken kimse yok . Sitede bol bol freeleech dosya var bu dosyalarda indirdiğinin sadece bir kısmı indirilmiş olarak gözüküyor (Misal %75 freeleech) . Sana olması gereken ratio miktarlarını ekledim sitenin forumunda da vardır
Vallahi hiçte vefasızlık değil, sevgili türk telekom versin banada 6k up yapayım paşalar gibi, 10 kb kimi doyuracak?
Bazen diğer up yapanlara bakıyorum adam 300-400 yağdırıyor...
Evet abicim, bizim yaptığımız haksızlık değil ki. İndirme hızım 800 kb/s, upload 50 kb/s ! Sonrada ban, tabi gideriz pisi pisine..
şu ss ye göre 0,4 kb ile mi up yapıyor bana mı öyle geliyor.met limtsiz kullanıyordum.400 kb ile indiriyorum genelde.upload neden bu kadar yavaş.
Böyle sorunlarla karşılaşmamak için hit dosları indir trafik hit dosyalarda daha fazla olduğu için dl ve ul daha hızlı olur budan benden ss http://img5.imageshack.us/img5/5079/37696437.png şuan eş ve ortak yok ama zamanında deli gibi çekiolardı