Şimdi Ara

Pc yenileme konusunda yardımlarınızı bekliyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle sıradan bir kullanıcı olduğumu belirtmek istiyorum..Anakart / ram / Ekran kartı anlamadığım için bilgisayar dükkanlarından 50 liralık birşeye 200 lira vermek istemiyorum..

    Onun için sizlerden yardım alma kararı aldım tabii ki yardımcı olursanız..

    Şu anki Ekran kartım NVIDIA GeForce 9500 GT

    3 GB ram var..

    160 + 80 gb harddisk mevcut.

    Fakat oynadığım online oyunlarda kalabalık yerlerde cok fazla kasma mevcut ve pc den cok aşırı ses geliyor..Temizletmeme rağmen bu sesten kurturamadım en sonunda bir arkadaş kasayı kökten değiştir falan dedi bu konularda yardım bekliyorum..

    350 - 400 arası bir bütçem var ona göre liste cıkarırsanız ve GAZİANTEP te tanıdığınız bilgisayarcı varsa önerileride alabilirim teşekkürler.

    Anakart markası BIOSTAR



  • bilgili arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
  • Eğer komple yenilemek istiyorsan sağlam bir sistem almalısın.350-400 liralık bir sistem tatmin etmez.İşlemcinin anakartının ve ramlerinin tam olarak marka ve modelini yazarsan yardımcı oluruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhimmat

    Eğer komple yenilemek istiyorsan sağlam bir sistem almalısın.350-400 liralık bir sistem tatmin etmez.İşlemcinin anakartının ve ramlerinin tam olarak marka ve modelini yazarsan yardımcı oluruz.

    pm bakarmısınız lütfen
  • Anakart, işlemci, ram gb ve frekansları, en önemliside psu markası/özellikleri belirtilmeli, son olarakta bu işe ayırabileceğiniz maksimum bütce.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.