Şimdi Ara

2010 HDI Peugeot 206 plus yardım (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
1
Favori
134.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iyiki arabayı beyaz alıyoruz ya herkes aynısından almış

    arkdaşım biz senden önce aldık beyaz arabayı :) en güzel rengi beyaz
  • jantlara ne diyosun?
  • valla karar veremedim 1. güzel ama görmek lazım bilmiyorum nasıl yapacaz bu işi...
  • benimki biraz farklı ama cam tavan :)
  • benim canavar geldi 05.11.2010 da. İlk izlenimlerim kullanması rahat, hiç yakıt harcamayan, yakışıklı bir araba. Zamanla artıları eksileri yazarım.
  • hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inş. aracında yapacağın değişiklikleri resimleriyle görmek isteriz ok ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guven.m

    aklıma gelmişken, araç bilgi ekranında termometrenin olmadığını farketmiştim, servise gittim bilgisayara bağlayıp yüklediler. ancak görmek için soldaki tuşa basmak gerekiyor.


    ben istanbul da açi otomotiv servisine bunu sordum böyle bir şey olmadigini söylediler siz hangi serviste yaptırdınız ?
    zaten bu araçta aktif olmayan bir sürü şey var bu araci iyi çözmek lazim ...
  • Avcılar Mepa da yaptırdım, Aslında 207 nin yol bilgisayarını yükletmek için gitmiştim. BSI farklı olduğu için olmadı. yüklenebilecek sadece termometre vardı. Birde belki bilmeyen olabilir otomatik kapı kilidi için merkezi butonuna 5 sn. basılı tuttuğun dınnn diye bir ses çıkar ve araç 10km/h hıza geldiğinde kapılar otomatik kitlenir.
  • Alla alla uyuz oldum şimdi bende bizim servise terkrar gidim bir daha söylim hatta ustam sen yapabilirsen bana derece gösterirken fotosunu çek koy buraya ben onla servise gidim bakın adamlar yapmiş siz yok dediniz diye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: birtan206


    quote:

    Orijinalden alıntı: guven.m

    aklıma gelmişken, araç bilgi ekranında termometrenin olmadığını farketmiştim, servise gittim bilgisayara bağlayıp yüklediler. ancak görmek için soldaki tuşa basmak gerekiyor.


    ben istanbul da açi otomotiv servisine bunu sordum böyle bir şey olmadigini söylediler siz hangi serviste yaptırdınız ?
    zaten bu araçta aktif olmayan bir sürü şey var bu araci iyi çözmek lazim ...




    +++ bende aktif iriyıl servise sordum aracı alırken.. banada termometresi olmadığını söylediler.
  • Bu arada arabayı aldığımdan 6 gün geçti, baya km yaptım. Önerilenlere uyuyorum, yani çalıştırır çalıştırmaz gazlamıyorum, motoruda hemen kapatmıyorum 20-30 sn rölantide tutuyorum. Ayrıca arabayı teslim almamda servisteki usta bana biraz devirli sürmemi önerdi. Motorun rodajda olması olayı eskidenmiş. İlk 2500 km devirli sürmemi önerdiler. Yani devirli dediysem 5000 devir değilde 4000 civarına kadar.
    Şu ana kadar 400 km yaptım arabadan gayet memnunum, yoldaki insanların dikkatini çekiyor araba. İlk mazotu almamda pompacı bana "abi pompa çalışmıyor" demişti, aracın sıfır olduğunu anladı ve bahşişini aldı..
    Aracın gidişi şu şekilde.. Motorun 1700 devire kadar kısmı ölü olduğu için biraz devir vermeniz atak kalkış için yeterli geliyor. Onun haricinde hızlanması sollamaları yokuş çıkması gayet seri..
    Süspansiyonları hakkında biraz bilgi vereyim; Normal yolda gidişinizde konforlu spor karışımı. Yani ne çok sert ne yumuşak. Ancak çukurlara düşerken yumuşak düşmeye ve frensiz düşmeye dikkat edin, pat diye ses çıkıyor sert girerseniz. Eski arabam renault 19 europa idi. Bozuk zeminde darbeleri emişi daha başarılı idi.
    Yüksek süratte otobanda yan rüzgarlardan biraz etkileniyor ama rahatsız edecek derecede değil. Frenleri iyi, henüz abs yi devreye sokacak derecede sert fren yapmadım.
    Kapıların kapanması için biraz sert kapatılmasını istiyor ama ben bunu sevdim, çünkü benim eski renault 19 umdan biliyorum araba neler çekti çatur çutur sert kapanmalardan.




  • ok yarın resim çekip koyarım.Çoğu servis zaten olmadığını düşünerek direkt yok diyorlar Mepa serviste çok ilgililer araç otoparktayken elinde laptopla geldi abi sadece termometra görünüyor dedi aktifleştirdi, kontağı kapatıp açtık ekranda göründü.
  • tamam bekliyoruz resim leri sana da zahmet oluyor kusura bakma :) başka varmı böyle bilmediğimiz şeyler
  • bugun avcılar mepaya telefon açtım bu olayı sordum böyle bitşey okmadıgını söyledi ayrıca arka kolon olayınıda sordum türkiye gelen bütün 206+ ne derece nede arka kapılarda kolon olmadıgını söyledıler tessisatta yokmuş. Canım iyice sıkıldı şimdi
  • arkadaşlar cantlar nasıl ? boyut 14 büyütmeyi düşünmüyorum tekeride değiştirmez zorundayım doğal olarak masraf artıyor...

     2010 HDI  Peugeot 206 plus yardım


     2010 HDI  Peugeot 206 plus yardım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: birtan206

    bugun avcılar mepaya telefon açtım bu olayı sordum böyle bitşey okmadıgını söyledi ayrıca arka kolon olayınıda sordum türkiye gelen bütün 206+ ne derece nede arka kapılarda kolon olmadıgını söyledıler tessisatta yokmuş. Canım iyice sıkıldı şimdi


    Merhabalar bikaç gündür nete girmiyordum şimdi yükleyebildim.Termometre yüklenmiyor diyen servisler için :)
     2010 HDI  Peugeot 206 plus yardım




  • ewy dostum resim için bakalım bu resimle servise gidicem bayramdan sonra nasıl kıvılacaklar bilmiyorum artık herhalde en son sizin araçta yok diyecekler bende dağiticam o servisi ozman :)
  • arkadaşlar cantlar için yorum yapmadınız fikirlerinizi bekliyorum... ayrıca bizim arabaların şehir içinde km de ne kadar yaktığını tam ve doğu olarak hesaplayan varmı... merak ediyorum ne kadar yakıyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caneryendi

    arkadaşlar cantlar için yorum yapmadınız fikirlerinizi bekliyorum... ayrıca bizim arabaların şehir içinde km de ne kadar yaktığını tam ve doğu olarak hesaplayan varmı... merak ediyorum ne kadar yakıyor...

    alttaki jant sade ve güzel.
    üst taraftaki çok janjanlı. eğer aracın üzerinde başka bir modifiye yoksa üstteki jant güzel durmaz.
    ben olsam alttakin alır takarım.
  • iki jantta bencegüzel değil.lenso marka var orda güzel uygun jantlar var o markaya bakabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.