Şimdi Ara

==> PEUGEOT 508 Hakkında Herşey <== (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.609
Cevap
137
Favori
1.300.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: magisterial

    "Peugeot 508 fiyat listesi ve ön sipariş seçeneği 15 Şubat'tawww.peugeot.com.tr'de adresinde yer alacak" mış.


    Bu da demek oluyor ki aslında araç gelmiyor. Sadece fiyatlar belli olacak ve almak isteyen aracı görmeden sipariş edebilecek...

    15 gün sonra Pug bayiine gidip bu aracı görebilecek olmak beni heyecanlandırmıştı, boşa çıktı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enoktakenokta

    quote:

    Orijinalden alıntı: magisterial

    "Peugeot 508 fiyat listesi ve ön sipariş seçeneği 15 Şubat'tawww.peugeot.com.tr'de adresinde yer alacak" mış.


    Bu da demek oluyor ki aslında araç gelmiyor. Sadece fiyatlar belli olacak ve almak isteyen aracı görmeden sipariş edebilecek...

    15 gün sonra Pug bayiine gidip bu aracı görebilecek olmak beni heyecanlandırmıştı, boşa çıktı...

    Bu kötü oldu tamda heyecanlanmistim.




  • arkadaşlar gaziantep peugeot bayisiyim. 508 ile valencia da 250 km yol testi yaptım. her türlü sorularınızı cevaplayabilirim. araç nisanda satışa sunulacak ancak takip ettiğiniz gibi 15 şubat ta fiyat açıklanacak ve sipariş verebileceksiniz. mart ayında ise birer tane bayilere teşhir için gönderilecek. bayilerde gidip inceleyebilirsiniz. ben 1.6 e-hdi, 1.6 156bg benzinli ve 2.2 204 bg dizel motorları test ettim. araç kesinlikle fotoğrafta göründüğü gibi değil. malzeme kalitesi çok yüksek. yol tutuş mükemmel. ses izalasyonu mükemmel. tüm düğmeler kolay ulaşılabilir ve fonksiyonel. ayrıca 1.6 e-hdi auto6r de vites geçişleri diğer auto6r dekiler gibi hissedilmiyor. tam otomatik araç kullanır gibi. ve araçla örneğin trafik lambasında durduğunuzda stop ediyor. ayağınızı frenden çeker çekmez kendiliğinden çalışıyor. bu da yakıt avantajı sağlıyor. bu aracı gördükten sonra peugeot hakkında tüm bildikleriniz çöpe atın. bu araç bambaşka...




  • Peki Peugeot'nun klasik şekilde ve yeni modellerde bile halen pek giderilememiş olan "abidik gubidik sorunlar çıkarma potansiyeli" bu araçta ne durumdadır bileniniz var mı O da artık gelince görülecek herhalde.

    - Kontağı kapadığınızda çalışmayan göstergelerle beraber motorun çalışıyor olmasını sadece 407'de gördüm mesela.
    - Halen kullanmakta olduğum 207'nin fren pedalı müşürü bozuluyor ve stoplarınızın yanmamasına sebep olarak trafikte sizi büyük tehlikeye sokuyor, bu parça 6-7TL'lik birşey, para değil ama 1996 yılı temelli 106'da da aynı parça kullanılıyor ve bozuluyordu.
    - Dalgalanan, yanıp söner gibi aptallaşan radyo ve yol bilgisayarı ekranını da ilk defa 207'de gördüm.

    Peugeot son zamanlarda öncekilere göre çok daha tok, daha kaliteli araçlar üretiyor ama örneğin bir Almanlara göre kafadan 5 sene geriden geliyorlar diye düşünüyorum.

    Örneğin şu an kullandığım 207, 206'ya göre çok çok daha tok bir araç gibi ama salak salak sorunlar çıkarma potansiyeli de halen yüksek.
    Ve bu durum beni sinir ediyor. Yeni model Peugeot kullananlardan da benzer şeyleri duyunca tepem atıyor ve bir daha Fransız mı, asla demek geliyor içimden. Sırf Peugeot değil, Renault falan da böyle.

    Tasarım masarım süper ama gözle görülmeyen yerler fiyasko.
    Bakalım 508'de bunu yırtabilecekler mi.

    Yeni C5 ve C4 süper oldular mesela ama alır mısın deseler 50 kere düşünürüm herhalde. Onların da abuk subuk arıza çıkarma potansiyellerini çok merak ediyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: merkan27

    arkadaşlar gaziantep peugeot bayisiyim. 508 ile valencia da 250 km yol testi yaptım. her türlü sorularınızı cevaplayabilirim. araç nisanda satışa sunulacak ancak takip ettiğiniz gibi 15 şubat ta fiyat açıklanacak ve sipariş verebileceksiniz. mart ayında ise birer tane bayilere teşhir için gönderilecek. bayilerde gidip inceleyebilirsiniz. ben 1.6 e-hdi, 1.6 156bg benzinli ve 2.2 204 bg dizel motorları test ettim. araç kesinlikle fotoğrafta göründüğü gibi değil. malzeme kalitesi çok yüksek. yol tutuş mükemmel. ses izalasyonu mükemmel. tüm düğmeler kolay ulaşılabilir ve fonksiyonel. ayrıca 1.6 e-hdi auto6r de vites geçişleri diğer auto6r dekiler gibi hissedilmiyor. tam otomatik araç kullanır gibi. ve araçla örneğin trafik lambasında durduğunuzda stop ediyor. ayağınızı frenden çeker çekmez kendiliğinden çalışıyor. bu da yakıt avantajı sağlıyor. bu aracı gördükten sonra peugeot hakkında tüm bildikleriniz çöpe atın. bu araç bambaşka...




    Dostum 1.6 e-hdi nin baz fiyatları kaç TL civarında olur bir duyumunuz varmı bu konuda...




  • fiyatları bizde bilmiyoruz 15 şubat ta toplantı ile açıklayacaklar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: merkan27

    fiyatları bizde bilmiyoruz 15 şubat ta toplantı ile açıklayacaklar.




    Tamam dostum sagolasın... Altta resim paylaşmışsın ama görünmüyor...




  • Fiyat umarım makul olur! Ya da yıl sonuna güzel bir kampanya yaparlar insignia gibi.....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: merkan27
    http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/xpj55iqf/DSC035980.jpg.html
    http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/xpj55iqf/DSC036310.jpg.html
    http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/xpj55iqf/DSC036380.jpg.html

    Resimler güzel. Auto6R yi biraz anlatabilirmisin. Motor sesi çok çıkıyor mu vites geçişleri nasıl ses yapiyormu ve serii mi. Spor modu varmı. Ayrıca otomatik vitesli 2.0 dizeller nasıl yakıt olarak çok sarfiyat varmı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karantina61 -- 2 Şubat 2011; 20:22:15 >




  • Seven bir kez ölür,ölen bir kez gömülür.Bizdeki bu pejo aşkı ne ölür nede gömülür.cehennem buz tutana kadar pejo....................
  • Yukarıda arkadaşın yazdığı gibi peugeot'nun abuk problem çıkarma ihtimali cidden alman arabalarına göre çok fazla.. Ben bu paralarla C5 satabiliyorlar mı cidden merak ediyorum, arabayı beğenmekle beraber aynı fiyatsa gider passat alırım. Satarken de kaybetmem..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: merkan27

    http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/xpj55iqf/DSC035980.jpg.html
    http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/xpj55iqf/DSC036310.jpg.html
    http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/xpj55iqf/DSC036380.jpg.html


    Buradaki ve D sınıfı araç bakıp 508'i de seçenekleri arassına almış potansiyel müşterilerin en çok merak ettiği konu "1.6 e-hdi Auto6r" aracın hem performans, hem vites geçişleri hem de yakıt tüketimi konusundaki başarımıdır.

    Direkt olarak bu aracı test etme şansınız oldu mu? Olduysa mümkün mertebe detaylı yazabilir misiniz kanaatlerinizi? Yarı otomatik şanzımanı, misal DSG'ye göre başarımını nasıl buldunuz?




  • Aracı direkt olarak test ettim. Öncelikler DSG şanzıman kullanmadım. Ancak peugeotun önceki nesil (308-3008-5008) auto6r şanzımanı ile kıyaslayabilirim. Bu şanzıman PSA grubun yeni geliştirdiği bir ürün. ilk olarak 508 ve yeni C5 te kullanılmaya başlandı. vites geçişlerini hissetmiyorsunuz. performans ise beklenti ile ilgili. peugeot nun önceki motoru 1.6 110 bg ve 240 Nm tork idi. Bu motor 112 bg ve 270 Nm. Bu araç 407 den 45 kg daha hafif. benim kullandığım araçta yakıt ortalaması 6.5 litre idi ki biz araçları sıkıştırdık. eminim normal kullanımda bunun altına düşecektir. kullandığım hiçbir motor araç için yetersiz diyemem. ama en çok 1.6 156 bg thp motoru beğendim. aracın yol tutuşu insana güven veriyor. süspansiyonun toparlanması gayet başarılı. ayrıca altta verdiğim linkte yeni passat ile karşılaştırma videosu var. özellikle iç tasarımda ve kalitede 508 in passatın ne kadar önüne geçtiğine dikkatinizi çekmek istiyorum.

    http://www.youtube.com/watch?v=o6IQm2KHO4k




  • quote:

    Orijinalden alıntı: merkan27

    Aracı direkt olarak test ettim. Öncelikler DSG şanzıman kullanmadım. Ancak peugeotun önceki nesil (308-3008-5008) auto6r şanzımanı ile kıyaslayabilirim. Bu şanzıman PSA grubun yeni geliştirdiği bir ürün. ilk olarak 508 ve yeni C5 te kullanılmaya başlandı. vites geçişlerini hissetmiyorsunuz. performans ise beklenti ile ilgili. peugeot nun önceki motoru 1.6 110 bg ve 240 Nm tork idi. Bu motor 112 bg ve 270 Nm. Bu araç 407 den 45 kg daha hafif. benim kullandığım araçta yakıt ortalaması 6.5 litre idi ki biz araçları sıkıştırdık. eminim normal kullanımda bunun altına düşecektir. kullandığım hiçbir motor araç için yetersiz diyemem. ama en çok 1.6 156 bg thp motoru beğendim. aracın yol tutuşu insana güven veriyor. süspansiyonun toparlanması gayet başarılı. ayrıca altta verdiğim linkte yeni passat ile karşılaştırma videosu var. özellikle iç tasarımda ve kalitede 508 in passatın ne kadar önüne geçtiğine dikkatinizi çekmek istiyorum.

    http://www.youtube.com/watch?v=o6IQm2KHO4k




    Dostum bilgiler için teşekkürler... Aracı bekliyoruz sabırsızlıkla... Siz bayii olduğunuz için aldığınız bütün bilgileri bizimle paylaşırsanız seviniriz...


    Bu arada belki DH forum için özel bi indirim yaparsınız...




  • Bugün Pug-TR tarafından arandım (internet yolu ile 508 hakkında bilgi istemiştim). Bana ön siparişlerin Şubat 15 de form doldurularak alınmaya başlanacağını ve araçların Mart ayı içerisinde geleceğini söyledi.. Fiyat, donanım ve motor seçenekleri 15 şubatta belli olacakmış.. Bilgilerinize..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akorkmaz11

    Bugün Pug-TR tarafından arandım (internet yolu ile 508 hakkında bilgi istemiştim). Bana ön siparişlerin Şubat 15 de form doldurularak alınmaya başlanacağını ve araçların Mart ayı içerisinde geleceğini söyledi.. Fiyat, donanım ve motor seçenekleri 15 şubatta belli olacakmış.. Bilgilerinize..


    Aracı görmeden sipariş vermek bana pek mantıklı gelmiyor; hoş ben kendi aracımı 5 ay önc aldım ve uzun süre aracımı değiştirmem gibi; ancak bu aracı hakikaten çok merak ediyorum.. En azından donanım seviyeleri ve fiyatların kısa bir süre içinde belli olacak olması iyi...
  • merkan bey araçta navigasyon sistemi olucak mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sugas
    merkan bey araçta navigasyon sistemi olucak mı?

    Evet kesinlikle bu çok önemli.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.