Şimdi Ara

==> PEUGEOT 508 Hakkında Herşey <== (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.612
Cevap
137
Favori
1.385.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ENG_civ

forumun değişik sayfalarında bazen fikir soranlara cevap yazıyorum, veya açılmış konularda görüş bildiriyorum. Ancak gerçekten donanım haber forumunda ciddi bir vw fanatiği grup olduğunu anlamak zor değilmiş, resmen forumdan soğuyorsunuz. Adam 508 ile insignia arasında kalmış, aman haaa, alınır mı o araç, anında üşüşüyorlar, sen misin peugeot iyidir diyen "ban ban" , veya başka bir konuda volvo 1.6 dizel motor ile çift kavramalı sistemli volvo s60, s80 satışa koymayı planlıyormuş, piyasada zaten yok ki deyiveriyor biri. Başka biri de olur mu canım, 508 var, C5 var. Sen misin diyen, robotize şanzımanla çift kavramayı kıyaslayamazsın olmaz diye cevaplar. Ya kardeşim çift kavramalı da robotize şanzıman diye geçiyor diyorsun, acaip yorumlar falan falan. Aman amacımız kötülemek değil ama biraz haksızlık etmiyor musunuz diyorsun, şu çeşit tepkiler. Birkaç çocuk yarım akılla forumu istila etmiş, birileri de buraları okuyup karar verirken bunların yazdıklarını ciddiye alıyor.

Örnekler;
    http://forum.donanimhaber.com/m_55168982/mpage_2/f_/key_//tm.htm#55279507
    http://forum.donanimhaber.com/m_54219215/mpage_2/f_/key_//tm.htm#55327196

çok haklısınız aracı aldım gören herkesin çok hoşuna gidiyor fakat keşke passat alsaydın pejo ya bu para verilirmi, çok başın ağrır diyenlerden dolayı ağız tadı kalmıyor. insanların kafasına alman aracı sağlam olur sorunsuz olur diye yerleşmiş bir kere.

• şu an bazı bayilerde 2011 508 ACTIVE 1.6 VTI AUTO6R 120 HP araclar 52000-54000 tl arası satılıyor, bu ucuz bir rakam değil mi? peugeot bayilerine güvenemediğim için soruyorum. aynı aracın 2. ellerini 60.000 lere satmaya çalışıyor kullanıcılar, fiyat bu kadar düştü mü ?
  • 508 ACTIVE 1.6 VTI AUTO6R 2012 listesi 64.990 TL. Benzinli araçlarda 2011-2012 fiyat farkı listede bakarsanız 5000TL civarında. Bu durumda listesi 60.000TL civarında satış fiyatları bunların. Genelde zaten 3-4.000TL iskonto yapıyorlar. 56-57.000 normal fiyat. Ama benzinli araçlarda anladığım kadarıyla hem peugeot hem de bayiler daha esnekler. Bir de 2011 model ellerinde 3-5 araç kalmış anlaşılan, kapanın elinde kalacaktır onlar. Dizel araçların satış fiyatlarında ketum davranıyorlar gibi geliyor bana. Mesela benzinli araçlarda kampanya olarak özel 30.000TL'lık kredi imkanı sunulurken dizel'de böyle bir kampanya yoktu ben araç alırken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sprinters03

quote:

Orijinalden alıntı: moşe96

1.6 thp 156 bg otm. 508 kullanıcısıyım aracımdan genel olarak memnunum ama yeni bir şey farkettim frene bastığım zaman içerden vitesin orlardan biryerden çıt diye bir ses geliyor frenden çektiğim an ses kesiliyor bunun nedeni ne olabilir bu bir sorun mudur

çok ilginç ama sorun olacağını zannetmiyorum. benim aracımdada sürücü koltuğundan ve head up ekrandan bazen çıtırtılar geliyor. geçen gün aracı kontrol için servise gittiğimde söyledim önemsemediler bile!!! kapı lastiklerinde araç esnediğinde gıcırdama oluyordu ona silikon spreyi sıkmışlar ama direksiyon torpido falan heryere sıçratmışlar ve oylece aracı teslim ettiler.

Hangi servise götürüyorsunuz aracınızı? Biz ona götürmeyelim bari Bende 2500km'i geçtim, önümüzdeki cumadan itibaren bir hafta İstanbulda olacağım, aracı efe otomotiv'den almıştım, acaba orada mı baktırsam(karşıda biraz uzak) veya maltepe-kadıköy tarafında olacağım, orada bildiğiniz kaliteli hizmet veren bir servis var mı? Araçlarda Auto6R için yazılım güncellemesi olabilir. Tabi bu arada gidip gelirken Bursa alternatifim de var, zaten Bandırma'da yaşıyorum, Bursa servislerine gitme olasılığım daha yüksek arızalarda.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• quote:

quote:

quote:

1.6 thp 156 bg otm. 508 kullanıcısıyım aracımdan genel olarak memnunum ama yeni bir şey farkettim frene bastığım zaman içerden vitesin orlardan biryerden çıt diye bir ses geliyor frenden çektiğim an ses kesiliyor bunun nedeni ne olabilir bu bir sorun mudur

çok ilginç ama sorun olacağını zannetmiyorum. benim aracımdada sürücü koltuğundan ve head up ekrandan bazen çıtırtılar geliyor. geçen gün aracı kontrol için servise gittiğimde söyledim önemsemediler bile!!! kapı lastiklerinde araç esnediğinde gıcırdama oluyordu ona silikon spreyi sıkmışlar ama direksiyon torpido falan heryere sıçratmışlar ve oylece aracı teslim ettiler.

Hangi servise götürüyorsunuz aracınızı? Biz ona götürmeyelim bari Bende 2500km'i geçtim, önümüzdeki cumadan itibaren bir hafta İstanbulda olacağım, aracı efe otomotiv'den almıştım, acaba orada mı baktırsam(karşıda biraz uzak) veya maltepe-kadıköy tarafında olacağım, orada bildiğiniz kaliteli hizmet veren bir servis var mı? Araçlarda Auto6R için yazılım güncellemesi olabilir. Tabi bu arada gidip gelirken Bursa alternatifim de var, zaten Bandırma'da yaşıyorum, Bursa servislerine gitme olasılığım daha yüksek arızalarda.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

ben aracımı istanbul tekoto dan almıştım ama bana uzak olduğu için aracı istanbul dışında bir servise götürdüm isim verirsem yanlış olur.

• Zaten heryere silikon sıçratan servisi söylemeyin. "Şu servisin çalışmalarından memnunuz, tavsiye ederiz" denilebilecek servisleri buradan paylaşırsak Peugeot servislerinin kalite seviyesinin yükselmesinde de bir öncülük yapmış oluruz. 508'cilerin tercihi şu servis oluyor derler - rekabet başlar diye düşünüyorum. Ülkemizde birçok konuda sivil toplum kendini ifade edemediği için birçok kurum, tekel pozisyonunda özel firmalar vs... meydanı boş buluyor ve topluma kan kusturacak uygulamalar yapıyor. Burada memnuniyetimizi belirten paylaşımlar hizmet kalitesini arttıran bir unsur olur. Önümüzdeki hafta illaki bir servise gideceğim ve aracıma gösterilen ilgi, alaka, tarafıma yapılan bilgilendirmeleri sizlerle paylaşacağım ihşallah. Tabi bu arada memnuniyetini belirten mesajlar gelirse tercih sebebi olabilir

• quote:

quote:

benim sürücü koltuğundan vs ses gelmiyor ama frene basınca bir çıt sesi geliyor onun dışında bir ses gelmiyor arabamın içinden memnunum ayrıca size hangi servis aracınızı bu şekilde teslim etti ben özellikle peugeotun servisinden çok memnunum geçenlerde bakıma gittiğimde lastik basınçlarından tutunda suyuna yağına vs herşeyini kontrol ettiler ve çok temiz yapıyorlar işlerini benden arabayı alır almaz koltuklara kılıf geçiriyorlar direksiyonu şeffaf birşeyle kaplıyorlar paspasların üstüne karton filan koyuyorlar en sonda arabayı yıkayıp temiz bir şekilde teslim ediyorlar yani servisten çok memnunum

• İşte ben de bunu demek istemiştim, bu tür servisleri belirtelim ki "sezarın hakkı sezara gitsin"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENG_civ -- 8 Aralık 2011; 18:33:56 >
  • quote:

İşte ben de bu tür servisleri belirtelim ki "sezarın hakkı sezara gitsin"

ben izmirdeki halil öztürk peugeot servisinden bahsettim az önceki mesajımda izmirdekilere tavsiye ederim çok ilgililer ve temiz yapıyorlar işlerini

Zaten heryere silikon sıçratan servisi söylemeyin. "Şu servisin çalışmalarından memnunuz, tavsiye ederiz" denilebilecek servisleri buradan paylaşırsak Peugeot servislerinin kalite seviyesinin yükselmesinde de bir öncülük yapmış oluruz. 508'cilerin tercihi şu servis oluyor derler - rekabet başlar diye düşünüyorum. Ülkemizde birçok konuda sivil toplum kendini ifade edemediği için birçok kurum, tekel pozisyonunda özel firmalar vs... meydanı boş buluyor ve topluma kan kusturacak uygulamalar yapıyor. Burada memnuniyetimizi belirten paylaşımlar hizmet kalitesini arttıran bir unsur olur. Önümüzdeki hafta illaki bir servise gideceğim ve aracıma gösterilen ilgi, alaka, tarafıma yapılan bilgilendirmeleri sizlerle paylaşacağım ihşallah. Tabi bu arada memnuniyetini belirten mesajlar gelirse tercih sebebi olabilir

bahsettiğim servis dışında başka hiç bir servise gitmedim.geçen gün gitmemin sebebi sadece kontrol içindi. koltuklara naylon koymuşlardı fakat direksiyonda falan jelatin yoktu. aracım şunda 12500 km de ama bakıma edirne/keşan da açılacak bayi ve servise götürmeyi düşünüyorum. toyota marka aracım da var. peugeot bayisi açacak şirket aynı zamanda toyota bayisi ve ben çok memnunum. tahmin ediyorum peugeot ta da hizmetleri iyi olacaktır. benimgeçen gün gittiğim servisin satış yaklaşımı da berbat. aracımı alırken ordan alacaktım fakat tutarsız yaklaşımları fiyat değiştirme ilgisizlik nedenlerinden dolayı istanbul tek otoyu tercih ettim. geçen günde mecburiyetten gittim (yakın olduğu için). hatta size bir örnek vereyim gittiğimde showroom da siyah active 14000 km de test aracını sergiliyorlardı. araç boştu ve araca verdikleri fiyat 68,000 tl ve bu fiyat dip fiyatmış.

• Acess Auto6R 1.6ehdi araç 2011 listesi zaten 68.000TL, 14.000km'deki araca bu fiyatı çekiyorlarsa "satmayalım yeter, bu sene iyi kazandık" gibi bir havadalar galiba.
  • quote:

Acess Auto6R 1.6ehdi araç 2011 listesi zaten 68.000TL, 14.000km'deki araca bu fiyatı çekiyorlarsa "satmayalım yeter, bu sene iyi kazandık" gibi bir havadalar galiba.

aynen öyle dalga geçer gibi tavırları var
    .birde bahsettiğim aracın önündeki panoya 83,000 tl fiyat yazmışlar, birsürü donanım var gözüküyor. araca bir baktım boş ve ikinci el. bankoda buran bayana bu aracın fiyatı nedir dedim. baktı ve yazan fiyatı 83000 dedi. bende orda yazan donanımların hiçbiri bu araçta yok dedim, o da donanımların karşısında fiyat yazmaz dedi.fiyatın yazdığını söylediğimde suratsız bir tavırla ilerideki arkadaşa sorun dedi yerinden kalkma zahmetinde bile bulunmadı. o arkadaş ta 68,000 dip fiyat deyip panodaki rakamların yanlış yazıldığını söyleyip kaldırdı.
    ayrıca ben aracımı ilk ordan almaya gitmiştim mart ayında. günlerden cumartesiydi araca 63000 fiyat verdi, pazartesi aradım almaya karar verdiğimi söyledim fiyatın aynı olup olmadığını sordum tekrar aynı fiyatı söyledi ve 10000 kapora istedi. bende para ile birlikte yola çıktım ve 110 km uzaktaki bayiye gittim. satış temsilcisiyle tekrar konuştuk ve bayinin satış müdürü geldi, istediğim donanımlara göre birlikte tekrar hesaplama yaptılar ve yine 63000 fiyat verdiler. bende sözleşmeyi yapalım dedim ve tam kaporayı verecektim kiii fiyat 65000 e çıktı. yanlış hesaplamış beyfendiler. ilgisiz bi tavırlar. bende kızdım ve aracı başka bayiden 67,500 e ekstra donanım ekleterek aldım.
    bir daha oraya gitmekmi tövbeee. Allah düşürmesin. geçen gün de mecburiyetten kontrol için gittim.

• bence kötü hizmet veren servisi de söylemek lazım, çoğu zaman oradaki ustanın veya çalışanın ilgisizzliği sebebi ile tüm kurum zarar görüyor, herkesin oranın nesresi olduğunu öğrenme hakkı var, hatta kendileri bile bu yorumları okusalar da ( belki ) hizmetlerini düzeltseler..

istanbulda memnun kaldığınız servis var mı ? tek oto çekmeköy servisi nasıldır..

aslında yoğun trafikte -dur-kalk yapılan zamanlarda aracı manuel 1 e almak ve şanzımanın her gaz verildiğinde gereksiz yere yere 1 den 2 ye - 2 den 1 e geçişini azaltıp balata kullanımını ve aşırı ısınmayı engelleyecektir. hele yokuş yukarı dur-kalk trafiğe denk geldiğinizde bu mutlaka yapılmalı..

- Auto6R da vites geçişlerini hissettirmesi beni rahatsız etti.

uzun yıllardır otomatik kullandığım için yine AUTO6R şanzımanda aracın gaz vermeden rölantide yürümemesi ve yokuş yukarı 2 sn sonra birden geri kaydırmasını garipsedim. ( ufak ayrıntılar bunlar - AUTO6R tercih eden arkadaşlar sakın alınmasın)

daha sonra kullanıp performansından da etkilenerek Active - 1.6 THP 156 bg - 6 ileri otomatik siparişi verdim, sanırım haftaya teslim alırım..

araçta sadece zenon far olmamasında sorun var , aslında normal farların gece performansını da bilmiyorum, sonradan zenon taktırıp servis tecrübesi yaşayan var mı ? sanırım garanti konusunda problem çıkartırlar. kullandıkça izlenimlerimi yazacağım.

50 -60 civarı bir para ayırmıştım , biraz performans ve konfor, biraz da ferah iç hacim arayışım vardı, sanırım pego bunları karşılayacak.

elantradan, mazda , toyota corollaya , reno ve hatta 2. el 5.20 veya audi A6 gibi epey araca baktım düşündüm ve seçimim bu oldu , umarım pişman olmam..

• quote:

Orijinalden alıntı: sg888

AUTO6R şanzımanlar için bazı arabalarda balata kokusu hatta balata yanması oluyormuş ve garantiye almıyorlar..

aslında yoğun trafikte -dur-kalk yapılan zamanlarda aracı manuel 1 e almak ve şanzımanın her gaz verildiğinde gereksiz yere yere 1 den 2 ye - 2 den 1 e geçişini azaltıp balata kullanımını ve aşırı ısınmayı engelleyecektir. hele yokuş yukarı dur-kalk trafiğe denk geldiğinizde bu mutlaka yapılmalı..

uzun yıllardır otomatik kullandığım için yine AUTO6R şanzımanda aracın gaz vermeden rölantide yürümemesi ve yokuş yukarı 2 sn sonra birden geri kaydırmasını garipsedim. ( ufak ayrıntılar bunlar - AUTO6R tercih eden arkadaşlar sakın alınmasın)

daha sonra kullanıp performansından da etkilenerek Active - 1.6 THP 156 bg - 6 ileri otomatik siparişi verdim, sanırım haftaya teslim alırım..

araçta sadece zenon far olmamasında sorun var , aslında normal farların gece performansını da bilmiyorum, sonradan zenon taktırıp servis tecrübesi yaşayan var mı ? sanırım garanti konusunda problem çıkartırlar. kullandıkça izlenimlerimi yazacağım.

50 -60 civarı bir para ayırmıştım , biraz performans ve konfor, biraz da ferah iç hacim arayışım vardı, sanırım pego bunları karşılayacak.

elantradan, mazda , toyota corollaya , reno ve hatta 2. el 5.20 veya audi A6 gibi epey araca baktım düşündüm ve seçimim bu oldu , umarım pişman olmam..

ben peugeot 508 1.6 thp 156 bg otm. active kullanıyorum merak ettiğiniz veya sormak istediğiniz birşey varsa cewaplayabilirim

• quote:

bence kötü hizmet veren servisi de söylemek lazım, çoğu zaman oradaki ustanın veya çalışanın ilgisizzliği sebebi ile tüm kurum zarar görüyor, herkesin oranın nesresi olduğunu öğrenme hakkı var, hatta kendileri bile bu yorumları okusalar da ( belki ) hizmetlerini düzeltseler..

istanbulda memnun kaldığınız servis var mı ? tek oto çekmeköy servisi nasıldır..

bahsettiğim servisten başka bir yere daha gitmedim aracın ilk bakımı da gelmedi daha.

AUTO6R şanzımanlar için bazı arabalarda balata kokusu hatta balata yanması oluyormuş ve garantiye almıyorlar..

pişman olmazsınız bence araç gerçekten güzel hayırlı olsun.
    xenon far taktırmak silecek motorunu falan yakıyormuş serviste öyle dediler. benim aracımda da xenon yok ama emin olun aydınlatması mükemmel. hiç dert etmeyin xenon olmamasını

• sprinters tşk.

moşe96 tşk.

henüz aracı teslim almadığım için bilemiyorum, aracınız kaç binde , benzin ne kullanıyorsunuz. internetten ulaşılabilecek soft kullanım klavuzu bulabildiniz mi ? uyaracağınız bir konu var mı ? moşe izmire selamlar bu arada , ben de izmirliyim ama iş için ist a yerleştim , artık istanbuldayım .. izmir burnumuzda tütüyor tabii..

sprinters tşk.

moşe96 tşk.

henüz aracı teslim almadığım için bilemiyorum, aracınız kaç binde , benzin ne kullanıyorsunuz. internetten ulaşılabilecek soft kullanım klavuzu bulabildiniz mi ? uyaracağınız bir konu var mı ? moşe izmire selamlar bu arada , ben de izmirliyim ama iş için ist a yerleştim , artık istanbuldayım .. izmir burnumuzda tütüyor tabii..

aracım 8550 km de memnunum ortalama yakıt tüketimi 8.8 lt benzin 95 oktan kullanıyorum.Uyaracağım bir konu olarak şöyle söyleyeyim aldığınız araç turbo motora sahip olduğu için yağlama kirli havayı dışarı atma gibi vs. şeyler oluyor turbo motorlarda bu yüzden arabayı çalıştırdığınızda 1-1,5 dk motorun ısınmasını bekleyip hareket ederseniz ve de stop etmeden öncede 45 sn 1 dk gibi bi süre beklerseniz turbonun ömrü açısındn sağlıklı olur benim bildiklerim bunlar bu arada sizin aracınız ne renkti

• KULLANMA KILAVUZLARI tıklayarak online kullanma kılavuzlarına ulaşabilirsiniz. Araçtan bence de memnun kalırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENG_civ -- 9 Aralık 2011; 23:35:07 >
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.