Şimdi Ara

The Legend of Korra [2012 - 2014] (244. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.022
Cevap
48
Favori
231.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Legend of Korra [2012 - 2014] The Legend of Korra [2012 - 2014]

Bolin geldi, Korra V2 geldi saçları boyadım ufak düzenlemeler yaptım.
  • Requast kullanıcısına yanıt
    eline sağlık mai yapabilirsin hatta prens zuko ile birlikte oldukları bir sahneyi çizebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avatar The Last Airbender izlemeden buna başlamamak gerek değil mi ?
  • Evet. İlk A:TLA'ı izlemek gerek.
  • Requast kullanıcısına yanıt
    yetenek akıyor hocam

• Eline sağlık ikisi de harika olmuş
  • Teşekkürler Mai ve Zuko bir hayli zorlu olacak elimden geleni yaparım
  • The Legend of Korra [2012 - 2014]

Kral Bumi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requast

The Legend of Korra [2012 - 2014]

Kral Bumi geldi.

Eline sağlık güzel olmuş.Enteresan bir istek olacak ama Appa'yı yapar mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

quote:

Kral Bumi geldi.

Tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requast -- 15 Ocak 2015; 15:37:44 >
  • quote:

quote:

quote:

Kral Bumi geldi.

Tabiki

Teşekkür ederim,bekliyorum.
  • quote:

Kral Bumi geldi.

Çok sağol kardeşim

Tenzin ne zaman geliyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stan Marsh -- 15 Ocak 2015; 17:44:42 >
  • Avatara ing alt yazı ile başlamayı düşünüyorum siz ne dersiniz dili basit gibi geldi bana izlenir sanki ingilizce alt yazılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1903Mert

Avatara ing alt yazı ile başlamayı düşünüyorum siz ne dersiniz dili basit gibi geldi bana izlenir sanki ingilizce alt yazılı

İzleyebilirsin dili dediğin gibi basit...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1903Mert

Avatara ing alt yazı ile başlamayı düşünüyorum siz ne dersiniz dili basit gibi geldi bana izlenir sanki ingilizce alt yazılı

İzleyebilirsin dili dediğin gibi basit...

teşekkürler en kısa zamanda başlıycam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stanley Marsh

quote:

Kral Bumi geldi.

Çok sağol kardeşim

Hocam bilmiyorum bu sıralar derslerim yoğun bayağı salı günü çizebilirim sanırsam ancak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stanley Marsh

quote:

Kral Bumi geldi.

Çok sağol kardeşim

Hocam bilmiyorum bu sıralar derslerim yoğun bayağı salı günü çizebilirim sanırsam ancak

Önemli değil kardeşim bekleriz.Malum biz de de sinav telaşı var.

• The Legend of Korra [2012 - 2014]The Legend of Korra [2012 - 2014]

• Bitti de kurtulduk şu diziden

..
  • Rüyamda alternatif 4. sezon hikâyesi gördüm.

Zaheer'in kullandığı zehri vücudundan tam atamayan Korra, Red Lotus gibi yeraltı birliklerini (hem iyi hem kötü olanları) aramaya başlıyor ki bir şekilde yardım alabilsin. Bu esnada, çok uzak bir ada köyünde onu tanıyan ve yardım edebileceğini söyleyen bir grup insana denk geliyor. Bizim mal kere mal Korra'mız hemen bunlara inanmasa da güçlerini kazanabilme ihtimaline tutunarak onların meditasyon şekillerini uygulamaya başlıyor. Örümceklerin doğayla iç içe olan duruşunu felsefe benimsemiş bu elemanlar ilk meditasyonda örümceklerin dokunuşlarıyla alakalı bir yığın felsefi ıvır zıvırla yavaş yavaş Korra'nın dokunma hissinin kaybolmasına sebep oluyorlar. Korra'nın dokunuşunu yani toprak bükücülüğünü çalıyorlar. Ama aceleci Korra daha bunu farkedemeden 2. meditasyona geçerek örümceklerin kokularına göre avlarını seçmesine dayanarak koklamayı yani hava bükücülüğü kaybediyor. Daha sonrasında işlerin yolunda gitmediğini anlayan Korra elinde sadece su ve ateş bükme kalmış şekilde kaçıyor bunlardan. Daha önce aynı adada gördüğü bir çift şeker mi şeker (şerefsiz mi şerefsiz) kardeşlerine yanına sığınıyor. Bunlar da Korra'nın diğer hisleriyle beraber Güneş ve Ay'ın gücünü çalarak Korra'yı tamamen orada karanlığa mahkum ediyorlar. Bundan sonrasında 2 kötü taraf dünyaya yayılırken bir yandan da kendi içlerinde çarpışıyorlar. Bu aşamada Raava bu böyle gitmez diyerek, Korra'nın vücudunu terk ediyor ve ruhlar dünyasında aranmaya çıkıyor. Sezonun çoğunu da Korra'nın değil Raava'nın üstüne yapıyoruz zaten. Sonradan ortaya çıkıyor ki Korra'nın hislerini ve yeteneklerini kaybettiği adayı Koh the FaceStealer'ın peydahları maddesel dünyaya koymuş ve babalarının tahtını çalmak için bir yöntem arıyorlar. Koh da Raava'nın safına katılarak, maddesel dünyada savaşarak 2 taraftan birini yeniyorlar. En azından 2 hissini ve bükme gücünü kazanan Korra da olaya yeniden dahil oluyor. Sonra da yeniyorlar işte.

Hatta sanırım tam hatırlamasam da, sanırım Korra'nın bükme güçleri kayboldukça bütün milletler bükme güçlrini kaybediyorlar. Çünkü Toph'u toprak bükmeyi kaybetmiş haldeyken de gördüm, yere düşüyordu falan. Ama o kısmın detayını pek hatırlamıyorum.

Çok fazla boşluğun ve tekrarlamalı bir hikâye olduğunun farkındayım ama rüyaydı zaten kardeşim. Bu kadar hatırladığıma şükür. Üstelik yine de Hitler arağı yapmaktan iyidir.
  • 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.