Şimdi Ara

$ L2 WarExtrem Interlude $

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lineage 2 WarExtrem 500x PvP
    Başlama Tarihi; 13 Temmuz 2010

$$ Features $$

Exp : 500
    Sp : 500
    Adena : 500

Safe Enchant : 4
    Enchant Max Weapon : 20
    Enchant Max Armor : 15
    Enchant Max Jewelry : 15
    Enchant Weapon : 75%
    Enchant Armor&Jewely : 70%

All areas working
    All skills working
    Geodata working
    Fusion skills working
    Clan system working
    Augumentation system working
    Single and party duel working
    Cursed weapons working
    Castle sieges working
    Clan Hall sieges working
    Custom Start Leve 80

Primeval Island (AA ZONE)
    DVC (ADENA ZONE )
    Spawn Protection
    NPC Buffers - 2h buffs
    Global Gatekeeper
    Auto learn skills
    Giran as Main Town
    Class Changer
    Class Balance
    WE Armor's

Npc Buffer (All Buffs have, Buff time 2H)
    Global GK
    Gm Shops (Have everythink you want)
    Class Changer

Server Türk serverıdır.. Benim değil. 2 Türk admin var. Doğan ve Oğuz isimli arkadaşlar admin.. 1 Tane yabancı admin almayı düşünüyorlar. Kesinlikle diğer türk serverlarından farklı olacak diye düşünüyorum.. 2 Gün sonra açılıyor server..

• Eks Kasmaktan Bıkmış Olarak Oguz Eskiden Açtıgın Pixy Gibi Yapsan Daha Güzel Olur %100 bls eks kolay Pvp En Zevkli Oldugu zamanlar Daha Cabuk Dolar Eminimki :) Düşük Ratelilerin lecegi Pek İyi Deil
  • Hayirli Olsun ne diyelim Sahiplerini Merak ettim (oguz haric) açıkcası ve içeriğini ona gore ömrünün kisami uzunmu olp olmadığını anlarız
  • hayrLı oLsn ne dieLmm
  • Saolun..
  • Eski WE ler gibi olacaksa geçiniz en son gm sifresi almıstı arkın biri düsman clandaki elemanları paso kickliyordu
  • Cidden öyle şerefsizlikler var ise hiç reklam falan yapıp server açmayın hem siz hem çevrenizdekiler küfür yemesin ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herhangi bir item verme olayı yada admin şifre verme olayı yok.. içinizi rahat tutun.. Server başladı şuanda offline fakat açılacak tekrar.. RB jewel area, Lvl area eklenecek.. Tam bilmiyorum fakat Dynasty jewellerda gelebilir.. Şuanda oyunda 10-20 arası oyuncu oluyor.. Bekleriz.. Iyi eylenceler..
  • Önceden vardı çünkü WE birkaç sefer açılmıştı hepsindede item verme olayı yok diye yazıldı ama Oğuz denilen zatın çevresini bildiğimden dolayı serverde kayırmalar olacağına eminim
  • Adı çıkmış 9'a inmez 8'e olayına döndü bu
  • Server cok cok cok cok hatalı...Tamamen düzeltilmeden açılmamalı bence...
    1-Bufflarda Cancel yok
    2-C4 diyo C5 Skiller var :)
    3-Queen Ant 2 tane yan yana :)
    4-80lvl başlıosun ama ant için 40 lvl gerekio :D Nasil düşücez belli degil veya ant nasil yükselcek :)
    5-2 Ant gelir gelmez dalio sana ve curse yiyosun :)
    6-Diger düşük lvl bosslardada aynı durum mevcut
    7-Tattoo ve Dye birlikte calisio ve mask olayı var ---- Dye-Tattoo-Fighter mask -- Human.Sagit.----5000pattack 1000aspeed Anlamsızz
    8-Ya enchant rate yalan yada ben cok sansliyim 18de patladı demin :S (max 25)
    Hep dedigim gibi adam gibi iş yapın veya zamanında yapın nabız yoklaması için oy toplamak için server açıp ordan oraya speed ile gezmek için açmayın...Tüm millet aglıyo serverda 2 gram adam dilenio..

$ L2 WarExtrem Interlude $

• soykan kardeşim;

-->Quen antlar yanyana olabilir admin bilerek koymuştur gelenler cabucak charlarini toplasin diye ilk 10 güne has bir özellikte olabilir ..
    bknz: L2 Khadia low rate herşey 150x üzerindendi bir süre bence onda abartilacak bir şey yok gibi ..

-->80 lwl basliorsn tamamda sub atincadami 80 lwl yoksa 40 lwlmi oluyor ??

-->Enchant rateyide bir anlik şanssizlikla yalanlamak kötü bir durum olabilir bence ama sen bilirsin daha girmedim o servera ...

Diğer saydiklarini foruma post yaparsan görebilir admin ve düzeltebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineering failure -- 17 Temmuz 2010; 18:15:23 >
  • Ant spawn yerinde kıpırdatınca yenisi cikio olayı cözdüm bu arada :D

Bide 40lvl olmuyo yaptıgın sub..yürüdügün anda 80lvl oluyosun :D sakagibi :D

%75 enchant rate mantik olarak 100taneden 75 tanesi patlamaz dersek haklısın böle bi ihtimal var :) Ama öle bi adam varmı bilmiyorum :)

Post acmaya deger bir server oldugunu sanmıyorum düşüncen için teşekkürler...Benim isyanım tamamen hazırlanmamıs bir serverin hizmete girmesinde..Herşey test edilmeden server açılması tamamen hata ve bilgisizlik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSoykanxx

Ant spawn yerinde kıpırdatınca yenisi cikio olayı cözdüm bu arada :D

Bide 40lvl olmuyo yaptıgın sub..yürüdügün anda 80lvl oluyosun :D sakagibi :D

%75 enchant rate mantik olarak 100taneden 75 tanesi patlamaz dersek haklısın böle bi ihtimal var :) Ama öle bi adam varmı bilmiyorum :)

Post acmaya deger bir server oldugunu sanmıyorum düşüncen için teşekkürler...Benim isyanım tamamen hazırlanmamıs bir serverin hizmete girmesinde..Herşey test edilmeden server açılması tamamen hata ve bilgisizlik..

Evet ozaman gerçekten şaka gibi ozaman..

Foruma post olarak yazarsan hallederler diye düşünüyorm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadlySecret

Foruma post olarak yazarsan hallederler diye düşünüyorm.

Bence olmayacak dua'a Amin demek gereksiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.