LÜTFEN TÜM MPX220'CİLER BURADA BULUNALIM Ağırlık: 110 gr Boyutlar: 100 x 48 x 24.3 mm Şebeke: 900 / 1800 / 1900 Ajanda: Var Alarm: Var Titreşim: Var Hesap Makinesi: Var Java Desteği: Var HandsFree (Eller Serbest): Var Resimli Telefon Defteri: Var Ses Kayıt: Var Ortam Sesleri Kayıt: Var Bas Konuş: Yok İşletim Sistemi:Microsoft SmartPhone 2003 Görüntülü Konuşma: Yok Güç Özellikleri Pil Türü: Li-Ion Pil Gücü: 1000 mAh Bağlantı Özellikleri UMTS: Yok Bluetooth: Var Dahili Modem: Var GPRS: Class 8 EDGE: Yok E-mail Desteği: Var WAP: Versiyon 2.0 Infra Red (Kızıl Ötesi): Var PC Senkronizasyonu: Var Kamera Özellikleri Entegre Kamera: Var Kamera Çözünürlüğü: 1.3 MP, 1280x960 Piksel, video, flash Kamera Zoom: 4x Video Kayıt: Var Sesli Video Kayıt: Var Video Oynatma: Var Eğlence MP3 Çalma: Var Radyo: Yok Zil Tipi: Polifonik , MP3 Oyun: Var + Yüklenebilir Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası: 64 MB Telefon Rehberi Hafızası: 1000 Adet Arttırılabilir Hafıza: Var Ekran Özellikleri Ekran Tipi: TFT Ekran Çözünürlüğü: 176 x 220 Piksel Ekran Renk Çözünürlüğü: 64K Renk Uyarı tipileri:Polifonik zil sesleri, MP3 zil sesleri ve yüklemeler için alan Video çekme ve oynatma Yüklenebilir Temalar (Melodiler, Duvar kağıdı & Ekran koruyucular) Oyunlar : Jawbreaker 2,3, Solitaire2,3 (J2ME™) Billiards 2, Skipping Stones 2 (yüklü) ve yüklemeler için alan Instant Mesaj Desteği (MSN) : Yüklü - 64MB ROM ve 32MB SDRAM, Genişletilebilir - MiniSD™ üzerinden 512MB'a kadar 4 Bant Bekleme Süresi : 260 saate kadar saat Pil - Konusma Süresi : 440 dakikaya kadar dakika GPRS Bağlantı : CE Bus / Bluetooth®
Mpx220'cilerin paylaşım alanı olsun.sorunlar ve problemler-çözümleri paylaşalım.(mpx.gen.tr'nin sık kapanmalarına alternatif olur). Bizim başımız kel mi? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- YARARLI SİTELER
cok güzel olmus. benim tel i bilgisayar görmüyor. nasıl halledecem bilmiyorum. mpx 220 si olan arkadaslar beni msn ine eklesin : andromeda@hotmail.com.tr
eğer telefonda böyle bir şifre varsa onu kaldır bazen böyle bir sorun yaratıyor diğer arkadaşın dediği gibi telefona gelen kablo kısmını tam it o da bazen oturmuyor.hiç olmadı programı kaldır tekrar kur.
eyvallah tum onerileri deneyecegim. bir baglansa... su sorunu halledeyim de mpx kardesligini daha da ilerletiriz :) bu arada bu tel e sahip olan arkadaslar msn lerini verirlerse aklıma geldikce birseyler sorarım cunku tel i yeni aldım.
su an baglanıyor dedi 2-3 dakikadır baglanıyor diyor bu kadar uzun sürmemesi lazım telefon sifresini kaldırdım kabloyu da dibine kadar dürttüm olacak insallah
senin mpx kardeşliği diye bir oluşum olduğundan haberin yok demekki **** ' adresine gir(site şu anda server otomatik kapanmasından dolayı kapalı)ve tüm sorunlarını bitir...
mpx220'de windows mobile 2003 se işletim sistemi var...
Arkadaşlar, şuan 6630 kullanmaktayım ancak aklımda MPX220 var. Fakat bir konu beni aşırı derecede tedirgin ediyor. Pil olayı.. Acaba MPX220'nin pili günde ortalama 2 saat konuşma + 1 saat mp3 vs.'e birgün dayanabilirmi? Yani geceden geceye şarja taksam beni idare edebilir mi? Ayrıca yedek pilini bulmak kolaymıdır? Bu cihazı kullanan dostlar yardımcı olursa sevinirim. Saygılar...
Arkadaşlar, şuan 6630 kullanmaktayım ancak aklımda MPX220 var. Fakat bir konu beni aşırı derecede tedirgin ediyor. Pil olayı.. Acaba MPX220'nin pili günde ortalama 2 saat konuşma + 1 saat mp3 vs.'e birgün dayanabilirmi? Yani geceden geceye şarja taksam beni idare edebilir mi? Ayrıca yedek pilini bulmak kolaymıdır? Bu cihazı kullanan dostlar yardımcı olursa sevinirim. Saygılar...
forumunda yazanları adım adım yazdım ama maalesef son adımda telefon bağlantı kuramıyor. Bluetooth ile telefon arasında bağlantı kurabiliyorum ama senkronize edemiyorum.
Bluetoth noname bir şi, bluesoleil yazılımı ile geldi, bilgisayar win XP SP2, telefonda ise 1.28 ROM yüklü, teşekkürler...
tabiiki bulunabilir yaptım, hatta açık'ı da denedim, Zaten, Bluetooth ile bilgisayar arasında bağlantı kurabiliyorum, pair de oluşturuyorum ama sadece Dial up connetion (bilgisayarı Mpx in GPRS ile i